Wkadk

Sådan at vise din ex du har flyttet på

Hvis du stadig nødt til at se din ex regelmæssigt eller har en vane med "støde ind" hinanden meget, er det vigtigt at være i stand til at vise, at du er kommet videre på en positiv måde, og at se ham eller hende igen gør ikke du svække din beslutsomhed eller fyr vildt efter dem igen. Hold din selvrespekt og tæmme som ønsker at bide hovedet!

Steps

Sådan at vise din ex du har flyttet på. Smil, men handle optaget.
Sådan at vise din ex du har flyttet på. Smil, men handle optaget.

Del et: skilte du vise din ex

 1. 1
  Smil, men handle optaget. Når du støder ind i din ex, du ønsker at give ham / hende det indtryk, at du er glad, men optaget, selvom det ikke er helt sandt. Hvis din ex ser dig moping rundt i storcenteret, trist og deprimeret, er de absolut ikke vil tro, at du er kommet videre.
  • Når du ser din ex, smiler et par gange på ham eller hende, men ikke i en flirtende eller længsel måde. Du vil have dem til at tro, at du er glad, fordi dit liv er godt, ikke fordi du har set dem. Prøv ikke at lade nogen af ​​den ulykke du oplevede under og efter bruddet ødelægge dit humør.
  • Hvis din ex spørger dig om, hvordan du laver, kun fokusere på det gode, ikke dårlige. Denne konkurrence, du vandt sidste weekend? Fortæl dem. At skole du fik accepteret i? At også. Lyv ikke, men fokuserer på dine præstationer snarere end fiaskoer.
  • Må ikke få tid til ham / hende. Dette vil gøre dem tænke to gange. Sig noget lignende, "Åh, jeg er bare om at møde en ven, god at tale med dig," og gå ud uden at se sig tilbage. Gør denne relativt tidligt.
 2. 2
  Tag dig tid til at svare på hans / hendes beskeder, tekster eller telefonopkald. Intet siger "jeg er desperat" end når du straks besvare dit ex tekster eller telefonopkald. Tag dig god tid. Tag et par dage til at reagere, foregiver, at det er virkelig ikke en big deal.
 3. 3
  Offentliggøre alle dine sjove nye aktiviteter og spændende venner på sociale medier. Internettet er en fantastisk måde at overbevise din ex, at du har flyttet på. Facebook, MySpace og Twitter er alle gyldne muligheder for at offentliggøre dit nyvundne frihed.
  • Tag masser af billeder, når du er ude med dine venner, især når du har en blast. Gå ud til stranden? Tag et billede og skrive en billedtekst med noget lignende "Tamed to strande i to dage med mine to bedste venner. Beach bod, sige goddag til sommer!"
  • Bo lidt mystisk. Har din ex og deres venner spørger, hvad du faktisk op til. Indlæg noget lidt mystisk for dit sociale netværk, der vil få din ex tænke alle de seje ting, du laver, uden ham / hende.
  • Behersk humblebrag. Humblebragging er, når du foregive at være ydmyg, men faktisk prale. Det lyder lidt noget som dette:
   • "Uggh, mit hår er sjusket, jeg har ingen makeup på, og jeg iført sveder og Uggs, og stadig får jeg dyttede på at gå ned ad gaden. SMH."
   • "Min dato denne lørdag er alt for sød.... Jeg er allerede nervøs / spændt, og jeg får ikke nervøs omkring fyre."
   • "Kinda ønske jeg ikke havde VIP tix til Coachella, så jeg være sammen med mine besties hele tiden. Musik spænding men Love Kills".
 4. 4
  Ikke viser nogen tegn, du holder. Det er helt okay at stadig har følelser for din ex, men hvis du ønsker at vise dem, at du har bevæget sig, kan de ikke vide om dem. De følgende symptomer er dem, der skal undgås:
  • Gå til hans / hendes fester eller særlige begivenheder. Make up en undskyldning, hvis du har til.
  • Betale ham / hende komplimenter.
  • Ring til din ex "bare for at snakke." Hvis du har brug for at snakke, har noget bestemt i tankerne, du ønsker at tale om.
  • Bliver fanget stirrende eller leder for længe på din ex. Prøv at lade de ikke er der.
 5. 5
  Ses med andre datoer. Den bedste måde at vise din ex, at du har flyttet på, selvfølgelig, er at vise ham / hende dine andre datoer. Ikke alene vil han / hun ved, du har på, vil de sandsynligvis være mindst en smule jaloux, også. Dobbelt whammy!
  • Ses, men være klassiske. Lade andre mennesker - herunder din ex - vide, at du ser andre mennesker betyder ikke, du er nødt til at være i deres ansigt om det. Ses at gå i biografen, gå til dans, og flirte, men ikke ses gør noget du ville være flov gøre omkring dine forældre (dvs. kysse, udfærdigelse, etc.).
  • Hvis du virkelig ønsker at få en lille hævn, prøv dating en af ​​dine ex venner. Være advarede dog: dette kunne skade deres venskab og din evne til at komme tilbage sammen med din ex.

Del to: tegn, du vise resten af ​​verden

 1. 1
  Handler som du har været der før. Handler som du kender programmet. Tegnene du vise din ex direkte er én ting, men de tegn, du vise resten af verden gør, hvad du vise din ex, og de ​​hjælper du faktisk komme videre, hvis det er det du ønsker at gøre.
  • Hvis nogen spørger dig, hvordan du holder op, siger noget lignende:.. "Du ved, nogen opløsning er svært Der var dele om [din ex], der var stor, men efter vi slog op, jeg indså de dele omkring [din ex ], der var ikke så stor, og nu er jeg fokusere på at finde nogen, der kan ændre det. "
 2. 2
  Go rejse eller tage en tur, hvis du kan. Intet siger "Jeg har ikke tænkt mig at lade dette bruddet holde mig ned" ganske som en god tur vilje. Nogle mennesker rejser til fjerntliggende steder som Indien eller Tahiti efter en breakup, men alt hvad du virkelig skal gøre er at finde en ændring af natur, selv om landskabet er kun en time væk!
  • Når du er ude og omkring, hænge ud med de lokale. Der er ingen bedre måde at glemme dine sorger end at lære af og feste med de lokale.
  • Husk at offentliggøre dine rejser på sociale medier! Aldrig forpasse lejligheden til at prale om hvor du kommer til resten af ​​verden, især hvis det er en pokkers køligt sted.
  • Prøv forskellige ting. Være eventyrlysten. Vær nysgerrig. Sæt dig selv derude. Meget få mennesker fortryder at gøre dette, når de har indkaldt op mod til at prøve det. Det vil hjælpe dulme din sjæl.
 3. 3
  Bliv ikke fanget tale eller drømme om din ex. Hvis du konstant taler om din ex til dine venner, chancerne er, de vil i sidste ende lade det glide, og at oplysningerne kan komme tilbage til din ex. Så han / hun 'll vide, at du ikke har flyttet. Det er bedst at betro kun i dit absolut bedste ven, hvad der foregår, og glemme alt om din ex resten af ​​tiden.
 4. 4
  Saml en ny hobby, sport eller tidsfordriv. Til at holde dig optaget, og for at hjælpe med at holde dit sind fra vandre, overveje at tage en ny hobby eller virkelig at komme tilbage ind i en gammel en, du gav op.
  • Sport har den ekstra fordel at give dig en god træning, mens du har det sjovt. Gå til gymnastik og rammer løbebåndet hver dag kan blive kedeligt, men at spille 3 mod 3 halv-domstol er omtrent lige så sjovt, som det får.
  • Prøv noget, der vil skubbe dine grænser. Breakups er muligheder for at komme til at kende dig selv bedre. Hvorfor ikke lære om dig selv ved at forsøge noget, du aldrig ville have troet, du kunne lide? Glaspusteri, klatring, Wildlife Conservation - uanset hvad det er, holde det frisk!
 5. 5
  Find den virkelige dig. For at komme videre, du har brug for tid til dig selv til at tænke ligesom, "Hvem er jeg? Er det virkelig mig?" Bruge tid på dig selv, vil give dig mulighed for virkelig at komme videre og føle løsrevet fra din ex. Jo mere sikker du føler, vil lettere beskæftiger sig med konfrontationer eller møder med din ex blive.

Tips

 • Elsk dig selv nok til at have selvrespekt.
 • Hold dit sind åbne og vise ham, at han ikke er den eneste fyr i dit liv.
 • Hvis han eller hun er nær, hvem bekymrer sig! Handler som du ikke engang ved, at han eller hun var der!
 • Vis din ex, du behøver ikke en fyr eller pige ved din side til at være hel.
 • Bevis at du har nogle selvværd!
 • Fortæl ham, at du har travlt, hvis han begynder ofte sms'e dig.

Advarsler

 • Hvis din ex er en umoden smerter, har handlet som om du ikke høre ordene af jalousi.
 • Hvis han fortæller alle, at han er ligeglad mere, måske er det fordi han ikke gør. Eller måske gør han, men han ønsker ikke at vise det. Vær forsigtig og ikke gøre nar af dig selv.
 • Hvis du har travlt at bruge en masse tid på at forsøge at sende signaler til din ex om at flytte på, er, at kommer til at distrahere dig fra rent faktisk bevæger sig på. Hvis du er nødt til at sætte på et show for at stoppe folk fra at sladre, så gå videre, men forstå, at du tager en risiko. Det kan synes desperat, ligesom du prøver at få hans opmærksomhed. Overvej lige opholder sig ud af rampelyset og tage lidt tid til at helbrede.
 • Må ikke prale til din ex (hvis han / hun stadig kan lide dig), at du har en ny bf / gf...that vil gøre ham / hende til at tænke, at du måske forsøger at gøre dem jaloux.