Wkadk

Hvordan til at klæde moderigtigt i en skole uniform

At have en skoleuniform kan sætte alvorlige begrænsninger på udkig smuk og original. Disse skridt vil forhåbentlig give dig lidt inspiration på at gøre den ensartede din egen. Denne artikel er rettet mod piger.

Steps

Hvordan til at klæde moderigtigt i en skole uniform. Bær naturlig makeup.
Hvordan til at klæde moderigtigt i en skole uniform. Bær naturlig makeup.
 1. 1
  Bær naturlig makeup: let børstet bronzer på kinder, pande, næse og hage for en naturlig sommer ansigt, præparerede øjenbryn (pincet kan hjælpe med), hvis du har acne, så prøv at holde din hud så olie-fri som muligt og aldrig kage på din makeup. Hvis du ønsker at bruge selvbruner, skal du sørge for at teste det ud på et lille plaster på usynlige hud til at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion, eller at det viser dig orange. Det er bedst at vente 2-3 dage, før du anvender det hele.
 2. 2
  Hold dine negle ser godt ud. Hvis du har strenge regler om dette, få en fransk manicure. Det ser naturlige, men gorgeous! Hvis endda fransk er ude af spørgsmålet, klar neglelak er en lusket alternativ. neglebidning er ikke en god ting at gøre, og det vil ødelægge dine negle. Du kan købe top frakker, der er specielt formuleret til folk, der har en dårlig vane med dette, at smag virkelig bitter, så snart du bide i det.
 3. 3
  Lugter godt. BO og dårlig ånde er enorme turnoffs. Altid bære nogle mynte tyggegummi og deodorant, og brusebad dagligt. Foot pulver er også tilgængelig fra de fleste apoteker.
 4. 4
  Bær nogle smykker. Bær en sød halskæde eller en ring, der er iøjnefaldende. Hold det sjovt og funky og sand til din personlige stil. Hvis du ikke er tilladt smykker eller er nødt til at holde det på et minimum, ex. kan du kun bære studs / sveller og et ur, men intet andet, så sørg for, at hvad du gør slid gør en erklæring. Husk, at overskydende smykker kan blive konfiskeret, så ikke gå overbord. En anden søde smykker emne er fodlænker-disse ser virkelig søde med tre eller fire på både foden. Når din på markederne eller på ferie, et øje holder øje med smukke fodlænker.
 5. 5
  Bær pæne sko, som killing hæle eller ballet lejligheder. Husk på, at mange skoler har strenge regler om fodtøj (ex. de skal være sort, læder, lukket-in, lace-up, etc.). Mary-Janes er normalt et fejlsikkert alternativ til en quirky-cute look. Hvis din skole kræver, at du bære blonder ups, udskifte dem, når de begynder at se knotten. Må ikke bære sko, der er ubehageligt at gå i, som du går et ton mellem klasser.
 6. 6
  En af de sødeste ting, du kan gøre, er bære et bånd i skole. Pak det runde en bolle eller binde det i en sløjfe på toppen af ​​en hestehale. Enten måde, det er et attraktivt udseende. Træede bånd ser bedst i lyse farver, og de tykkere bånd er store i alle farver. Du kan også bære en Chanel bånd. Disse kommer i sort og hvid og ser super elegant, men du er nødt til at købe en Chanel produkt som de er en del af emballagen. Vær kreativ med bånd du lægger i dit hår, men prøv ikke at kopiere andres.
 7. 7
  Pas på dit hår. Brug ikke varme på det hver dag, og også bruge en god shampoo og balsam. Sørg for at du ikke bære klip til ofte, da disse kan give dig hovedpine og skade dit hår. En sød køb er alternativer til hårelastikker kaldet Twistbands. De er virkelig smuk og ikke gør nær så meget skade som almindelige hår bånd kan.
 8. 8
  Få en polo eller bluse, der komplimenterer din figur. Vær opmærksom på reglerne om stramtsiddende tøj.
 9. 9
  Bær dit foretrukne farve sokker, og hvis du kan finde en sød par, slid knæ højder. Hvis du er i stand til, at få dem med sjove mønstre eller faste farver. Bare vær dig, du er unik er du ikke?

Tips

 • Vær dig selv!
 • Opdater din stil hver uge. Have et tema hver dag i ugen, ligesom på mandag du bære blå, så bære blå armbånd.
 • Koordinere dit tøj.
 • Bær matchende bælter / punge / øreringe

Advarsler

 • Sørg farver, du vælger ikke kollidere med din uniform, og ser godt ud sammen.
 • Print ud skolerne dress-code politik der er tonsvis af smuthuller
 • Vær forsigtig. Nogle skoleuniformer forbyder smykker og et valg af sko. I dette tilfælde skal udtrykke din stil gennem søde skoleartikler eller locker indretning.