Wkadk

Hvordan at slippe af med en bums

Mens der er måder at undgå acne, kan du få at én bums i værste> tænkelige stedet, og det er som om du går rundt med en kæmpe tyre-øje på dit ansigt. Nå, her er hvordan man fremhæve, at en irriterende zit og gøre det forsvinde ASAP.

Der er mange myter om dannelsen af ​​bumser (aka bumser), selv den egentlige årsag er ganske enkel. En bums udvikler sig, når inde i en hårsækken, bliver talgkirtlerne (mikroskopiske kirtler mest almindeligt forekommende på ansigt og hovedbund og ansvarlige for at producere "Sebum" fedtet substans, der smører huden) udvidet og tilstoppet med overskydende talg og døde skind celler. Miljøet skabes af dette er egnet til en meget almindelige bakterier (Propionibacterium acnes) for at trives i. Det fælles reaktion på den bakteriel infektion er betændelse, som giver bums dens "vred røde" og opsvulmet udseende.

Bumser er almindelig hos teenagere, på grund af den høje produktion af androgen hormoner, testosteron, dihydrotestosteron (DHT) og dehydroepiandrosteronsulfat hos begge køn. Disse hormoner forårsage en hævet produktion af sebum af talgkirtlerne, der som beskrevet ovenfor, skaber et passende miljø for bakterier at trives i.

Steps

Hvordan at slippe af med en bums. Vask dine hænder grundigt, før du rører dit ansigt.
Hvordan at slippe af med en bums. Vask dine hænder grundigt, før du rører dit ansigt.
 1. 1
  Rør ikke ved. Det vil kun gøre bums mere indlysende og risiko infektion og ardannelse. I stedet tager op den følgende rutine, to gange om dagen, indtil det forsvinder.
 2. 2
  Vask dine hænder grundigt, før du rører dit ansigt.
 3. 3
  Vask dit ansigt blidt, men grundigt med en mild, medicineret sæbe og varmt vand.
  • Vandet bør ikke dampende varm, og det bør være bare lidt varm.
  • Brug ikke en vaskeklud, da skrubbe kunne distribuere bakterier til andre dele af dit ansigt. Brug dine hænder.
  • Vask i cirka 30 sekunder.
 4. 4
  Pat din hud tør med et håndklæde.
  • Altid pat; ikke tørre eller gnide. Aftørring kan flytte bakterier på dit ansigt og sprede det ved at omfordele det på andre steder.
 5. 5
  Anvende mandelsyre, benzoylperoxid eller salicylsyre aktuelt fløde på bums. Mandelsyre har antibakterielle egenskaber, som vil dræbe acne forårsager bakterier, Propionibacterium acnes. "Hvis stedet er under hudoverfladen og gør ondt ved berøring, brug benzoylperoxid. Salicylsyre bør arbejde godt for alle andre acne pletter.
 6. 6
  Efter lokal behandling er tør, anvende en grundlæggende ansigt fugtighedscreme (helst allergi-testet, duftfri og oliefri). Uden fugtgivende, kan huden omkring bums tørre og irritere din hud, eventuelt gøre bums mere betændte og mærkbar. Nogle indeholder en mild solcreme, som anbefales ofte med nogle acne vasker og medicin.
 7. 7
  Dæk bums med medicineret concealer (ekstraudstyr).
 8. 8
  Dermabrasio fjerner rødme. En simpel naturlig hjem bod for dette er at bruge huden inde i en æggeskal. Google "dermabrasion med æg".

Forebygge acne

 1. 1
  Lær at forebygge acne i første omgang, så du stoppe den næste monster bums, før den overhovedet starter.
 2. 2
  Fugter dagligt.
 3. 3
  Har en sund kost. Alt for mange junk fødevarer vil medføre dine hormoner til at gå hele skøre, og der fyldes op bryde ud endnu mere. Spis din 7 portioner frugt og grønt om dagen, og forsøge at udøve.

Tips

 • Drik vand.
 • Hands off dit ansigt! Rør ikke eller vælg på din stedet, og dette vil ikke hjælpe det til at gå væk hurtigere.
 • Rens dine hænder før du rører dit ansigt.
 • Må ikke besætte over den lejlighedsvise bums. De fleste latterliggørelse, der tilsyneladende stammer fra "ringe ser ud" er faktisk rettet mod opfattede følelsesmæssige sårbarheder. Hvis du ikke gør en big deal om det, vil folk ikke mærke til det. Selv for de "gruopvækkende" bumser, sørge kan folk give dig nogle sjove udseende, men de vil hurtigt vænne sig til det og ikke vil betale dem nogen opmærksomhed. Husk, at enhver ved sine fulde fem mennesker, sladre om nogen s bums ikke er det mest medrivende på samtaleemner, så ikke føler paranoid, at folk hemmeligt griner ad dig. Alle får et par bumser, når de vokser op, så du skal ikke forvente, at meget interesse, som du er absolut ikke et enestående tilfælde.
  • Hvis nogen gør nar af dig på grund af din bums, bare grine det væk. Mukker / råben vil kun gøre latterliggøre dig underholdende for dem at gøre det. Hvis du opfører dig som det ikke generer dig, vil du blive ladt alene.
 • Brug ikke for mange kemiske produkter på din hud. Selvom det siger, "hjælper med udbrud," det kan tørre din hud og gøre det endnu værre.
 • Sørg for at du ikke røre dit ansigt! Hold hænderne væk fra dit ansigt. Sørg for at du vasker dine pudebetræk hver uge.
 • Hvis du er til at bruge bumser fløde, så prøv og bruge naturlige mærker og ikke kemiske fyldt dem. De har kun agitere bumser.
 • Også isen din bums i 2 minutter, da det vil mindske hævelse.
 • Hold din pudebetræk ren! Vask det hver 4-5 dage.
 • Brug naturlige produkter som honning, hvilket er godt for mange ting, såsom dit helbred, hår og hud. Brug "PURE" honning, anvende det på dit ansigt, og lad det sidde i 15-20 minutter
 • Påfør moisterizer når dit ansigt er fugtig som din hud kommer til at tage i moisterizer og ikke sidde på dit ansigt, som vil få dig til at breakout endnu mere.
 • Hvis infektionen begynder at forekomme, skal du kontakte din læge / hudlæge.
 • Homøopatiske alternativer omfatter tea tree olie, bagepulver pasta (blandes med lidt vand, anvende og lad tørre) og troldhassel.
 • Bær solcreme (olie-fri) på en solskinsdag, da bumser er rå hud og solskoldning vil forværre det.

Advarsler

 • Du foretrækker måske ikke at bruge sprit. Det kan stikke eller og tør og irritere din hud. Brændende eller sviende kan være et tegn på at du er over-tørring din hud og har brug for en fugtighedscreme eller en svagere acne produkt.
 • Popping bumser kan resultere i permanente ar og ikke Maximum, især for større bumser.
 • Må ikke behandle en bums med tandpasta. I modsætning til populær tro, dette hjælper ikke klare hud, men vil i stedet irritere og ophidse din hud yderligere
 • Benzoyl-Peroxid løsninger forårsage udtørring under din første lag af huden. Dette kan tage væk bumser, men vil efterlade tør og irritabel hud nedenunder, hvilket kan føre til kløe og muligvis kan endda give dig et udslæt. Hvis din hud over-tørrer efter bums er væk, så prøv nogle blide ansigt lotion, såsom Dove.
 • Hvis du dække din bums med makeup, vælger omhyggeligt. Dette kunne fælde olie og snavs, især hvis makeup indeholder fugtighedscreme. (Ved hjælp af en hypoallergen makeup, en olie-fri makeup eller en medicineret makeup kan hjælpe)
 • Du bør rense (og måske eksfolierer og fugter) din hud to gange dagligt. Gå til en ekspert for en hud høring for at finde ud af, hvad styrken af ​​sæbe og afklaring lotion du skal bruge til din hudtype, eller bruge trial and error.
 • 2,5%, 5% og 10% Benzovl-Peroxid Solutions (vasker og cremer) er tilgængelige. For nogle mennesker, er 10% for stærk, og irriterer huden. For andre, er lavere styrker ikke effektive nok. Det kan være nyttigt at starte med 5%, gå op til 10%, hvis du stadig bryde ud og gå ned til 2,5%, hvis din hud bliver tør eller irriteret

Ting du behøver

 • Honning og citron