Wkadk

Hvordan til at glemme tidligere venner

Hvis der er en ex-ven, der sidder fast i dit hoved, og du hellere ikke tænke på dem, her er hvordan at rydde dit sind.

Steps

Hvordan til at glemme tidligere venner. Fjerne deres telefonnummer fra telefonbogen & seneste opkald.
Hvordan til at glemme tidligere venner. Fjerne deres telefonnummer fra telefonbogen & seneste opkald.
 1. 1
  Fjerne deres telefonnummer fra telefonbogen & seneste opkald. Denne metode giver dig mulighed for ikke bide tungen senere & kalde dem op.
 2. 2
  Fjerne dem fra din instant messenger og e-mail lister.
 3. 3
  Se bort & smide ud af noget, ven gav dig. Det kan bringe minderne, som du ikke ønsker at huske i fremtiden.
 4. 4
  Hold dig beskæftiget med andre sjove aktiviteter. Foreslå en familie udflugt til film eller tilbringe mere kvalitetstid sammen med et kæledyr.
 5. 5
  Tal det ud til en anden ven eller et familiemedlem. Fortæl dem hvorfor du er ked af det, hvad de / du gjorde, og alt andet du kan tage ud af dine skuldre.
 6. 6
  Tænk over, hvad der skete, og hvorfor du er så hængt op på det. Skriv et brev til din ex ven, men send det ikke. Sig alt, hvad du vil sige. Derefter kan du gøre noget ceremoniel, ligesom rippe brevet i stykker og brænde det eller smide det i bølgerne.
 7. 7
  Prøv at tænke på grunde til, at du og din ex ikke var beregnet til at være venner. Overvej om du er bedre stillet. I nogle tilfælde har du måske skruet op virkelig dårligt, og du ønsker at forblive venner med denne person.
 8. 8
  Find nye venner, der er i dine klasser eller omkring dit nabolag.
 9. 9
  Hvis du ser denne person handle rart, men ikke koldt. Ofte ser ex venner i klasser eller i hallen kan være akavet. Prøv ikke at over overdrive denne kejtethed.
 10. 10
  Hvis du stadig føler urolige efter et stykke tid, måske du nødt til at genoverveje, om dumping denne ven var det rigtige at gøre.

Tips

 • Du vil sandsynligvis være mere lykkelige end før, vel vidende at du har gjort det rigtige i at lade go mennesker, du engang kaldte "venner".
 • Ignorer indgående opkald & gå videre med din dag - de vil få det punkt før eller senere.
 • Ride en cykel, rulleskøjter, løb. Bare gør noget, der får dig i bevægelse. Mens du gør det, tror, ​​at jeg kører væk fra min ven, og vil begynde at nyt og være den bedste person, jeg kan være Selvom dette virker lidt underligt, det hjælper.
 • Send dem ikke noget via mail.
 • Et godt tip er indpakningen et stykke elastik eller elastik på din håndflade (eller håndled, hvis du foretrækker det). Når du har lyst til at tænke på denne person, bare trække ledningen op og derefter slippe den. Det vil muligvis gøre ondt. Hvis du gør denne ting få gange i en uge, i en periode, end du sandsynligvis vil udvikle en betinget instinkt. Hver gang du begynde at tænke over de sidste personer, du ønsker at glemme, vil du føle smerte, og vil med vilje stoppe tænke dem. Brug ledningen, når du virkelig tror, ​​at du har brug for hjælp. Efter en foretrukken tidsperiode stoppe med at gøre proceduren.

Advarsler

 • Gør ikke dette til folk, der forstår, hvad ægte "venskab" er. Du behøver ikke ønsker at "smække ned" uskyldige mennesker, når de rent faktisk viser, at de bekymrer sig om dig.
 • Må ikke blive for afhængige af at have elastik på din håndflade eller håndled kan det blive en vane, så prøv ikke at kun stole på det.