Wkadk

Sådan til dato

Det kan være svært at finde en god balance, når dating. Hvordan synes interesseret uden at komme ud som desperat eller trængende? Hvordan kan du komme til at kende nogen, uden at være nysgerrige eller uhøflig? Og hvordan kan du regne ud, hvordan en person føler om dig - eller fortælle dem, hvordan du føler om dem - uden at nogen af ​​jer utilpas? Dating er en tricky business, men her er nogle retningslinjer, der vil holde dig i blandingen.

Steps

Sådan til dato. Definer dine forventninger.
Sådan til dato. Definer dine forventninger.
 1. 1
  Definer dine forventninger. Hvorfor er du dating? Hvad leder du efter? Vil du have en, eller ønsker du at leve i nuet? Uanset om du søger en forpligtelse kan gøre en forskel i, hvordan du nærmer dig dating. Hvis du er dating for sjov og kammeratskab, hvad der betyder mest er, hvor godt du får sammen, ret off the bat. Hvis du søger en partner, skal du være mere villige til at overse indledende generthed og kejtethed, så du kan komme til at kende en person over mere end én dato. De fleste af os er på udkig efter en blanding af sjov og engagement, men det er vigtigt at vide, hvor du står, så du kan regne ud, hvis din date er på samme side. Må ikke gå ud på udkig efter en one-nighter.
 2. 2
  Sæt dig selv derude. Du behøver ikke at ramme barer eller klubberne til (selvom du kan, hvis det er noget, du nyder at gøre alligevel). Fortsætte interesser og aktiviteter, der betyder meget for dig. Internettet har gjort det en hel del lettere. Tjek fora, fortegnelser, rubrikannoncer, og Internet postlister (kendt som "listservs") for lokale begivenheder eller møder, der sandsynligvis vil tiltrække folk med lignende interesser eller lidenskaber. Når du er der, være modige. Hvis nærmer sig en person du er interesseret i ikke er virkelig din stil, kan du stadig være modig ved at gøre dig selv ser imødekommende og indbydende. Gør øjenkontakt, smil, hæve dine øjenbryn - lave en forbindelse fra hele lokalet. Kropssprog er meget vigtig og kan gøre nogen interesseret i dig. Må ikke krydse dine arme, fordi det gør man ser lukket.
 3. 3
  Være selektiv. Må ikke bare date nogen, der viser en anelse interesse i dig. På trods af hvad alle siger om ikke at dømme en bog på dens omslag, har en tendens folk, der er mere kræsne at blive set som mere ønskeligt sandsynligvis fordi at have standarder viser, at du værdsætter dig selv og ikke gå til en date med hvem krydser din vej. På samme tid, behøver du ikke ønsker at være alt for selektive - Hvis du holde holde øje med den perfekte person, er du garanteret til at gå glip af. Hvis du er i et rum fuld af mennesker med samme interesser, bør du være i stand til at udvælge en eller to personer, som du gerne vil dato - ikke 10, ikke 0. Gør det til et punkt til at ikke lade begivenheden uden at vise interesse og gøre en forbindelse med nogle få mennesker. Trading telefonnumre og møde i person er ofte et tegn på, at en person ønsker en faktiske forhold.
  • Hvis nogen spørger dig på en dato og du ikke er interesseret, undgå at gøre undskyldninger som "jeg har travlt" eller "Jeg er ikke parat til dato lige nu." De vil med tiden se, at du er kun alt for travlt for dem, og de er den eneste du ikke er parat til dato. Dette kan være mere sårende og fornærmende end bare at sige "nej". Håndtere det med ynde. Smile og sige "Nej tak, men jeg sætter pris på tilbuddet", og skifte emne til at lette ubehag.
 4. 4
  Gør et godt Du ønsker denne person at nyde den dato, men du også vil have dem til at nyde dig som person, så vær hensynsfuld og charmerende uden at se eller handler som en person er du bestemt ikke. Folk, der gør et godt stykke arbejde støbning deres adfærd på andre folks forventninger faktisk tendens til at have mindre tilfredsstillende relationer. Det er bestemt muligt - og til gavn for både dig og din date - for at gøre nogen føle sig godt tilpas uden at ofre din identitet. Lad dem finde ud af hvem du er (og ikke svinge til den anden yderlighed, pludrende om dit livshistorie og overvældende dem med for meget information).
  • Har gode manerer. Sluk telefonen (den eneste grund til du skal kontrollere eller besvare telefonen er, hvis du er en læge). Må ikke handle uinteresserede eller rynke panden. Stirrede ud i rummet, mens han / hun spise / taler, er heller ikke godt, og gør det til at ligne du ønsker at komme ud så hurtigt som muligt. Koncentrer dig om din date, skal du ikke tjekke nogen anden, uanset hvor smart du tror du kan være omkring det.
  • Må ikke tale om tidligere forhold. Dette er en no-no og en sikker turn-off. Du vil kun projicere indtryk, at du er i stand til at give slip. Hvis din partner beder om dit sidste forhold, bare fortælle dem, at du indså to af jer var ikke så kompatible som du oprindeligt troede, så man har bevæget sig til at lede efter en person, med hvem til at opdage større gensidig lykke. Hold det kortfattet og ikke spørge om deres ex.
 5. 5
  Være interesseret og. Må ikke overdrive eller prale om dine legitimationsoplysninger, succeser osv. Bare fortæl dem, hvad du virkelig nyder i livet, hvad får dig ophidset, og hvad du ønsker at springe ud af sengen for at forfølge. Spørg dem, hvad de virkelig elsker i livet, og hvad får dem ophidset. Mærk ændringen i energien i løbet af denne samtale og svælge i det.
  • Glem ikke at tilføje en gnist af humor til dine samtaler. Humor kan skabe en stærkere venskabsbånd mellem jer to. Det er også dejligt at knække romantiske vittigheder, da det bringer op for muligheden for hvad der kan ske mellem jer to.
  • Vær positiv. Hvis du har haft en dårlig dag, stadig hilse på dem med glæde og en stor. Må ikke møder op til din date klager over trafikken, din chef, eller dit job. Hvis du skal klynke, klynke lidt under middag og ende, meget kort whine med en "glad jeg er her med jer nu!" bemærkning.
 6. 6
  Undgå at blive kvælning eller tvangspræget. Aldrig opkald, e-mail eller sms mere end en gang om dagen, medmindre de svare. Fortsæt med andre aktiviteter, og lad dem vide, at du har fået et liv uden for dating. På samme tid, ikke rive med "hard to get" akt - idéen er at overvinde enhver fornemmelse af, at du "behov" for at kalde dem, eller du "behov" for at se dem igen, eller du " har brug for "det at arbejde ud. Forskellen mellem "brug" og "ønsker" er tålmodighed.
  • Må ikke planlægge en anden dato for hurtigt. Din partner (og dig) har brug for tid til at vurdere dine følelser omkring den dato og forberede sig på at acceptere en anden. Inden for en kort tid efter (1-7 dage) ringe til din partner og udtrykke dine følelser om, hvor gå næste i forholdet (som én dato ad gangen, eller flere dating, eller mindre, eller mere afslappet eller mere formelle eller at skære det ud, bliver venner, eller hvad har du...).
 7. 7
  Vær ærlig. Hvis du ikke er klar til at være i et fast forhold, så lad dem vide lige væk, så du ikke giver dem falske håb. Hvis du bare ikke interesseret i et forhold med dem længere, fortælle dem det. Må ikke føre dem videre. Forklar, at du bare ikke se det nogen steder. Må ikke sige, at du ønsker at være venner, medmindre du rent faktisk ønsker at være venner og tilbringe tid sammen med denne person på en regelmæssig basis. Hvis du er interesseret i at se denne person oftere, ærlighed er stadig en kritisk ingrediens til et sundt forhold!
 8. 8
  Må ikke prøve for hårdt og tillade spontanitet. Lær at slappe af og være original. Hvis dette forhold går et eller andet sted, hvilket fører til noget dybere og mere alvorlige, vil din originalitet holde gode minder for den anden halvdel. Vi alle værdsætter de enkle søde fagter, eller erindringer, der kan bringe varme eller et smil til vores ansigter.

Tips

 • Mandlige slægtninge og venner kan være en stor kilde til dating tips. Ofte vil deres tips involvere ridderlighed fx være en gentleman.
 • Tænk over, hvad der gør en person kommer hjem fra en første date, og fortælle deres venner, "Wow, min date var awesome! Jeg havde sådan en stor tid at kende denne person, og kan ikke vente med at se dem igen." Ting, der gør en dato uforglemmelig findes ofte i det mentale mere end de fysiske forbindelser.
 • Selv om det ikke altid er muligt, forsøge at blive venner med den person i gruppen situationer, før du flytter ind i en-til-en dating. Dette vil medvirke til at eliminere en masse af den kejtethed er forbundet med første datoer og give dig en bedre fornemmelse af kompatibilitet uden nogen reel forpligtelse.
 • Når du har besluttet dig, hvor du går på en dato, er det vigtigt at lade en nær ven eller et familiemedlem ved, hvor du har gået på din date. Dette er for din egen sikkerhed. Derudover skal du sørge for at holde sig til de planer, du har foretaget og fortalte din nære ven!
 • Undgå at afsløre personlige oplysninger som dine finanser, eller specifikke detaljer om hvor du bor, før du føler dig tryg.
 • Prøv frasering »datoen« i en anden sammenhæng, så det reducerer forventningerne fra mødet. "Ønsker du at gå og hænge ud på '_______ bar' og har en drink." Hvis det ikke går godt du har gemt dig selv et måltid og to flere timer med nogen, der ikke er kompatibel, og hvis det går godt, kan du gå videre til middag.
 • Skønt at være en gentleman er god, ikke overdrive det. Det vil sandsynligvis krybe ud af din date.
 • For enhver ansigt til ansigt møder, så husk altid '1, 2,3 '. 1: XYZ - undersøge dit Zip, sørg for at det ikke er nede! 2: Tænder! Sørg for at du har børstet dem for optimal frisk ånde, og at der ikke er nogen stumper af middag hængende rundt og 3.. Condomise, sørg du har fået en johnny på dig, for hvem ved, når situationen kan opstå, og som ikke har et kondom kan helt dræbe den.

Advarsler

 • Vide, hvornår det er tid til at være seriøs med din partner og når at være humoristisk. Ingen kan lide hendes date være sjov rundt i en seriøs atmosfære.
 • Være sikker, og vær forsigtig, hvis du er utilpas med din partner, høfligt afslutte dato uden fingerer undskyldninger. Være fast, høflig og ærlig i en ubehagelig situation er normalt den bedste måde at afslutte en dato gået skævt.