Wkadk

Hvordan til at handle som en joker

Alle kender den grønne hår maniske skurk, som har plaget Batman, så længe vi kan huske. Han blev beskrevet af den afdøde Heath Ledger som "en psykopatisk masse-mord skizofren klovn med nul empati. Trods dette, vil nogle mennesker ikke noget imod at blive eller ligne ham. Denne artikel vil hjælpe dig efterligne Heath Ledgers portræt af Jokeren fra den seneste Batman-film: 'The Dark Knight'.

Steps

Hvordan til at handle som en joker. Efter at have set selve filmen,-re se de scener, der omfatter joker og nært se, hvordan han opfører sig.
Hvordan til at handle som en joker. Efter at have set selve filmen,-re se de scener, der omfatter joker og nært se, hvordan han opfører sig.
 1. 1
  Efter at have set selve filmen,-re se de scener, der omfatter joker og nært se, hvordan han opfører sig. Prøv at lægge mærke til hver eneste lille detalje. Dette vil hjælpe dig til at absorbere hans karakter og forstå den måde, han tænker.
 2. 2
  Øv joker kropsholdning og manerer. Lær at gå den ulige måde, han gør, og gøre en vane slikke dine læber og contorting din mund som han gør.
 3. 3
  Efterlign hans stemme og måde at tale på. Jokeren stemme i Dark Knight er ganske svært at kopiere i første omgang, men du kan hurtigt få hænge af det. Til tider er det helt hæs, og andre gange er hans stemme falder til kun en hvisken. Lær hvornår at tale højt og når at tale roligt. Ved at lære at kopiere den måde, han taler, og de typer af ord, han bruger, holde alt hvad du siger korte og til det punkt. Aldrig drone på om noget, og sørg for alle, du taler til, er altid at lytte.
 4. 4
  Øv joker griner. Jokeren er kendt for at være skøre og hvad gør skøre folk oftest? Grine. Lær hvornår at grine, og når ikke at grine. Jokeren griner er en slags husky kagle, der er svært at efterligne, men ligesom hans stemme, kan du snart få hænge af det, hvis du praksis. Når du griner, udånder først i stedet for at indånde ligesom de fleste mennesker. Dette er, hvordan du opnår den Jokerens kagle.
 5. 5
  Gør ting tilsyneladende uden grund. Jokeren gør tingene bare af hensyn til at gøre dem. Han har ingen plan eller motiv, og han er ligeglad med konsekvenserne. Han bare tænker på noget, og gør det uden at give det mange tanker. Du skal dog ikke gøre noget farligt som at gå ind i modkørende trafik eller hoppe ud fra bygninger.
 6. 6
  Hvis du har grund til at gøre tingene, skjule dem! Aldrig lade folk vide, hvad du er op til, og altid skjule dine intentioner.
 7. 7
  Har ingen frygt. Det kan synes en smule "Batman-lignende", men det er også afgørende, hvis du ønsker at blive Jokeren. Jokeren er ikke bange for at blive låst op. Han er ikke bange for Batman. Han er ikke bange for politiet. Han er ikke bange for at dø. Da Batman slå ham op, mens spørgekriterierne ham, var al Jokeren var bare grine.
 8. 8
  Aldrig tage noget alt for alvorligt. Altid se munter og sjove side af alting. Jokeren gør masser af sjove vittigheder og kommentarer, men husk på, at han ikke overdrive det. Sørg for at du har den rigtige timing for dine vittigheder og kun sige dem i den rigtige situationer, ellers vil folk tror, ​​du er bare desperat forsøger at være morsom.
 9. 9
  Opnå mere intelligens. Selv hvis du allerede er smart at blive klogere. Jokeren er ekstremt intelligent og snu, uanset hvor tosset han synes. Han har altid backup planer og folk gør sit beskidte arbejde.
 10. 10
  Være karismatisk. Jokeren er et onde, myrde sociopat, men når han er på skærmen, kan man ikke se væk. Jokeren har en luft af tillid og er meget interessant fra sine manerer til de ting, han siger. Prøv at efterligne dette.
 11. 11
  Jokeren er kendt for at være, ja, en joker. Han er kendt for at være fræk og snu, og har altid en ting eller to i ærmet. Sørg for at du foretage nogle prank elementer med dig på alle tidspunkter, og holde dem i mærkelige steder, ligesom i dine sko eller din ærmer som metafor siger.
 12. 12
  Emulere joker kjole stil. Du behøver ikke at gå ud og købe en Joker kostume, men bare klæde sig formelt. Sørg for, at tøj, du ser classy, ​​men lidt lurvede på samme tid. De har ikke være lilla og grøn som Joker jakkesæt, men sørg for at de er unikke og originale.
 13. 13
  Hvis du virkelig ønsker at tage et skridt videre, kan du også ændre dit ansigts udseende. Men dette skridt ikke anbefales, og kun gøre det, hvis du er virkelig desperat for at være Jokeren. Du vil sandsynligvis blive latterliggjort, men derefter gang du er nu Jokeren, hvorfor skulle du pleje? Jokeren har medium langt bølget grønt hår, bærer masser af hvid makeup, har mørk eyeliner omkring øjnene, og selvfølgelig hans underskrift røde grin. Sørg for at du anvender farvestof og / eller fyldes op messily, Jokeren er ikke pæne og ryddelige. Må ikke helt farve dit hår, har dele af den ikke farvet til at se mere Lurvet. Ved anvendelse af den fyldes op, gøre en masse pletter omkring den røde grin og sort øjenskygge.
 14. 14
  De fleste af de ovennævnte anvisninger er udledt fra filmen. Dette er en fortolkning af, hvordan man kan handle som Jokeren. Der er ikke en hel masse at citere bortset fra filmen, men så igen, det er meningsløst at citere det. Why so serious?

Tips

 • Sørg for at du har masser af selvtillid, før du prøver at efterligne Jokeren.
 • Må ikke være bange for at gøre dig selv ser vanvittigt foran andre. Jokeren er kendt for sin vanvittige opførsel.
 • Griner meget.
 • Frem for alt skal du ikke gøre noget, der kan skade dig selv eller andre, eller noget, der kunne sende dig til "Arkham Asylum" AKA Prison.
 • Selvom Heath Ledgers version af Jokeren har disse, skal du ikke forsøge at lave en Glasgow-smil på dig selv, det gør ondt som ind i helvede, og dine forældre vil muligvis ikke være glad for det. For den sags skyld brug levende rollespil make-up for at gøre ar, hvis de er vigtige for dig!
 • At handle mere som Jack Nicholson skildring af Jokeren, lægge vægt på humor, med sygelighed mere som en eftertanke.
 • At handle mere ligesom Cesar Romero skildring af Jokeren, holde strengt til humor og glemme sygelighed helt.

Advarsler

 • Må ikke begå forbrydelser, ligesom Joker karakter virker ud. Dette er blot, hvordan man opføre sig som Jokeren, tager det ikke alt for langt. Der er ingen som helst grund til at begå forbrydelser (eller foregive at begå dem offentlige) til at handle som Jokeren. Det ville være urimeligt farligt for dig og eventuelt til andre.
 • Brug ikke grine under en offensiv situation. Selvom filmen Joker vil grine movie-tragedie, vil dette sjældent blive accepteret i den virkelige verden.
 • Hvis du medbringer reelle eller realistiske våben med dig i skole, en butik eller indkøbscenter osv. - vil sikkerhedsvagter kalde politiet, som vil anholde dig i mange byer / byer.
 • I skolen, kan du blive fortalt om, hvis du taler om voldelige vittigheder - eller griner på en person, der fik ondt - eller bære din ar.
  • Dine forældre kan kaldes, kan du blive sendt til kontoret.
 • Må ikke foregive at gøre et magisk trick foran børn, der synes, at du er at gøre nogen fortræd, det er / eller kan være farlig og forældre vil klage.
 • Må ikke foregive at såre eller skade mennesker, der vil tage det alvorligt og kalde politiet.

Ting du behøver

 • Rød læbestift
 • Sort eyeliner og / eller øjenskygge
 • Grøn hårfarve
 • Hvid makeup eller pulver
 • Formelle tøj
 • Et par prank legetøj