Wkadk

Hvordan man får en fyr til at lægge mærke til dig

Hvis du er forelsket i en fyr, er du nødt til at få ham til at elske dig tilbage. "Hvordan gør du det?", Kan du spørge dig selv. Først skal du nødt til at give ham hints. Så er du nødt til at blive venner med ham. En dag spørger ham, Iagttag og se om du matche og hvis du ikke så ændrer ikke bare for en fyr, da det ikke er det værd. Og hvis du er, hvad han ønsker en pige at være, blot følge disse enkle trin.

Steps

Hvordan man får en fyr til at lægge mærke til dig. Føle sig godt om dig selv.
Hvordan man får en fyr til at lægge mærke til dig. Føle sig godt om dig selv.
 1. 1
  Gå foran ham. Det kan være meget simpelt, men det virker. Når der kommer ud af dit klasseværelse. eller spiller i gym klasse, bare gå foran ham, og han bør være i stand til at lægge mærke til dig. Hvis han går foran dig en masse, han sikkert kan lide dig.
 2. 2
  Føle sig godt om dig selv. Men sørg for at være åben og venlig, eller han vil synes, du er underlig og slet ikke imødekommende. Vær overbevist om, hvem du er. Være sig selv er godt, men ikke gør noget vanvittigt at få hans opmærksomhed! Du ønsker ikke at lede nogen på som en hundehvalp taget ud til en gåtur. Du kan ende i en meget akavet eller ubehagelig situation.
 3. 3
  Være lykkelig. Smil ofte griner ofte, være positiv og være optimistisk. Må ikke klage eller være negativ. Han vil synes, du sidder fast, og det er et kæmpe turn-off. Ingen lægger mærke nogen, der er kedeligt, kedeligt eller ikke sjovt. Guys vil bemærke den pige, der smiler cutely, griner naturligt, og ser glade og lyse. Altid huske, at du ikke behøver en mand til at gøre dig glad, så vise ham, at du er glad, selv før du får sammen. Det viser virkelig selvtillid! Guys normalt gerne piger med smukke smil.
 4. 4
  Få ham bedre at kende og prøve at blive hans ven. Ja, kan du lide ham, men bliver hans ven først. Begynd lide ting, han kan lide, men ikke får alt for involveret. Han kan blive for overfyldt. Prøv at spørge ham spørgsmål først. De må ikke tage det den forkerte vej, hvis han siger noget dårligt om, hvad du vil. Det er bare hans mening, så ikke får mad eller give op! Bare prøv at tale om noget andet, men stop ikke gør, hvad du kan lide at gøre. Hvis han ikke kan lide dig for hvem du er, så lad ham være. Prøv en ny frisure, nyt tøj, osv. Det er en god ide at ændre tingene op en gang imellem, fordi sort er livets krydderi, og det kan hjælpe dig med at fange hans blik. Prøv at være den pige, som er forskellig fra alle de andre "okay" flotte piger. Giv ham i øjnene, fordi "skønhed er fælles, men en god outlook og stor energi er meget sjældne." Fyrene elsker når piger ser dem i øjnene. Dog være tro mod dig selv, ellers kunne han ender lide dig, men han vil ikke lide din faktiske selv.
 5. 5
  Overvej at lade ham vide, at du er single. Vær dig selv. Alle sandsynligvis siger dette, men det er sandt. Ingen fyr ønsker en pige, der foregiver at hun er noget, som hun faktisk ikke. Vis ham, at du er en god ven. Lyt til musik, han lytter til, men ikke være for klæbende. Ingen dreng ønsker en pige, der bare følger ham rundt hele dagen. Hertil kommer, at hvis du ønsker at finde ud af mere om ham ikke stilk den stakkels fyr. Bare finde ud af om ham fra hans venner, du stoler på. For eksempel dem spørge om hans sympatier og antipatier, hvilken musik han ind, hvilke koncerter han går til, om han kan lide nogen, osv. Vær sikker på dig selv, og det vil vise, at du er en fantastisk person. Må ikke være en person, du ikke er. Du vil have ham til at lide dig for hvem du er.
 6. 6
  Må ikke være akavet flirtende. Hvis han ikke taler til dig i øjeblikket, så ikke kommer på alt for stærk. Må ikke være en bjørn i dvale enten!
 7. 7
  Smil og gøre øjenkontakt. Hvis du ikke smiler, vil han ikke mærke til dig, og hvis han gør, kan han bare tror, ​​du er kedelig og ikke værd at tale med. Så du bør altid sat på et stort smil for at tiltrække hans opmærksomhed. Hvis du tror du ikke er god til at smile, så prøv at tænke på noget, der gør dig til at grine, noget interessant om hans krop til at lide, eller du kan prøve at sætte på en falsk smil, og du kan opleve, at en rigtig, ægte smil vises alle lige pludselig. Du er nødt til at gøre dig glad for at være lykkelig. Medmindre det virkelig gør du føler kunstige, lære at skyde folk et beroligende, og lad dem vide, at du er en glad og selvsikker person, der ønsker at. Ideen er at kommunikere, at du inviterer deres selskab.
 8. 8
  Være sød. Den fyr du kan lide, vil komme over og tale med dig. Må ikke være en total bænkevarmer, men hvis du bare læser, så prøv at se sød og vente, indtil han ikke kan modstå dig. Han kan spørge hvilken bog, du læser og tage samtalen videre derfra. Husk at se på ham og ikke bogen, når han taler til dig. På den måde vil du se interesseret i ham, og få ham til at føle sig velkommen. Så vil han synes, du er venlige.
 9. 9
  Flirt. Gør det så meget som du ønsker, men husk, at for meget flirte, især med andre fyre, vil sandsynligvis få ham til at tage varsel, men måske ikke på en god måde. Så vær forsigtig! Må ikke gøre for meget, men ikke for lidt enten. Nogle gange vil du måske se for girlie, populære, wanna-be, osv. Hvis han reagerer, og du ikke synes det er rigtig, han bare gør det, fordi du er der, og du er en pige, og han tror, ​​han kan gøre det bedre, men lad ham vide, at han ikke kan. Hvis han faking det, ringe til sin bluff og sige noget, der gør ham vide, at du ikke tror, ​​han er "alt det". For eksempel, hvis han kommer tæt trække et ansigt og tilbyde ham tyggegummi. Dette vil ubalance hans ego. Og han vil ikke få det rette indtryk.
 10. 10
  Start samtaler, der interesserer jer begge. Sørg for at du ikke gå på om ingenting. Bestemt giver mening, når du taler til ham. Må ikke svinge dit hår, svirp dine øjenvipper eller fniser nonstop. Han kan få slags bange og gøre grin med dig. Uanset hvor gammel du er, vil fyre altid være den samme. Vær dig selv! Bare være hvem du er, det er den # 1 kvalitets fyre kigge efter i en pige.
 11. 11
  Hæng ud med ham ofte, men ikke alt for ofte, og man behøver ikke altid ønsker at blive hængende, fordi du kunne ligne en irriterende bug, der er altid omkring og aldrig går væk. Prøv at starte en samtale om et interessant emne, for eksempel, hvis du er på en fodboldkamp, ​​så spørg trygt men cutely, "Har jeg savner enhver handling?" Dette vil fortælle ham, at du ønsker at vide om spillet, men også du ønsker at få hans mening, så han vil automatisk tale med dig om spillet (eller andre emner). Start langsomt som en film eller fest. Prøv ikke at gøre det så mærkbar, fordi han ikke kunne være interesseret.
 12. 12
  Være selvhævdende. Du er pigen. Du har magten. En masse fyre er genert og akavet omkring piger, de kan lide, så hold dig ikke tilbage. Gør hvad du vil gøre. Drenge som en kraftfuld pige. Være afgørende (bliver afgørende middel til at træffe beslutninger). Fortæl ham, hvad du vil have ham til at gøre, osv. Bare ikke får alt for bossy og lad ham vælge imellem.
 13. 13
  Gør ham føle sig speciel. Der skal være en grund til hvorfor du vil have ham til at lægge mærke til dig, og det er fordi du bemærket ham først. Lad ham vide - subtilt - at du er interesseret i, hvem han er, og at du oprigtigt ønsker at komme til at kende ham bedre.
 14. 14
  Bær passende make-up. Make-up er et kraftfuldt værktøj, og det kan forbedre din naturlige skønhed, men det kan også overskygge dig helt. Vælg et look, der passer til dit ansigt, din farve, og din tøjstil. Så lære at anvende det godt. Guys virkelig ikke lide det, når pigerne kage på deres makeup. De tror måske, det ser varmt for et stykke tid, men så er det en tendens til at være noget lignende dette: de bryder op med dig (tror du er bare en dukke) og falde i kærlighed med en naturlig pige.
 15. 15
  Må ikke være en Slob. Det er en reel turn-off for en fyr, da han opdager en pige ikke har børstet hendes hår, ikke har renset hendes ører (de altid ser derinde), eller bærer samme tøj hver anden dag. Selv hvis du ikke falder inden for de typiske forventninger, skal du i det mindste se præsentabel. Det er altid ønskeligt - uanset hvem der er den fyr eller pige.
 16. 16
  Bare snakke med ham. Når det kommer til stykket, taler med en fyr, og flirte med ham, vil få hans opmærksomhed. Og hvis den ikke gør det, vil intet arbejde for at løse det.
 17. 17
  Hvis han kigger din vej, give ham noget at se på. Hvis han kigger på dig, kan du gøre en af ​​disse ting:
  • Kig væk forlegent. Det gør du synes mystisk, fordi han ikke kan finde ud af, hvorfor du gjorde det.
  • Kig ind i hans øjne virkelig kort, og derefter smile og taber noget, så du kan "samle det op." (Må ikke være alt for indlysende, som vil gøre dig virke underlige og desperate.)
  • Ignorer ham. Lad ham se dig selv. Hvis han ser kun på dig, så prøv at dele dine tanker. For eksempel, er du i en kedelig klasse, ved hjælp af dit ansigtsudtryk og trække et ansigt på lærer, så ser tilbage på ham og smiler. Dele disse intime øjeblikke gør dig tættere på ham.
 18. 18
  Husk at hvis du fange ham snige blikke på dig, er han sandsynligvis interesseret og forsøger at holde dig i hans syn. Du skal dog ikke lade ham vide, at du kigger på ham.
 19. 19
  Må ikke være uanstændigt. Vær dig selv, ikke en plastik Barbie dukke. Det er okay at vise din krop, men gør det på en fornem måde. Dog bør du kun gøre dette en gang imellem.
 20. 20
  Find ud af, hvad slags ting, han kan lide og prøve at komme ind i dem også. Han vil sætte pris på det faktum, at du to har ting til fælles. Du bør dog ikke kopiere alt om ham - det vil gøre dig til at ligne en poser.
 21. 21
  Hvis du aldrig har talt med denne fyr før, bare smile til ham, når du går forbi. Subtile antydninger som der vil holde dig i hans sind. Han vil sige "Hvem var hun? Store smil, hår, ansigt, osv." eller "Jeg har brug for at finde ud af, hvem hun er." Han vil derefter blive droppe smiler tilbage til dig, og én ting vil føre til en anden. Der er bevis på, at dette vil arbejde. Bare prøve det selv. Hvis du ikke får de ønskede resultater, prøv bare at sige et simpelt "Hej." Det vil vise ham, at du er fed. Det vil kunne gøre starten af ​​store venner, som derefter kunne gøre starten på en stor kæreste / veninde forhold.
 22. 22
  Hvis du opdager, at han forsøger at flirte med dig, ikke ignorere det. Flirt tilbage, men ikke være alt for indlysende. Spille hårdt for at få. Bare husk ikke at spille for hårdt, eller han vil bare give op og starte med en ny pige.
 23. 23
  Prøv ikke at over-flirt. Bare en lille smule her og der er fint. For meget kan komme på tværs som en desperat pige, der flirter med næsten hver anden fyr. Hvis fyren er anstændig nok, at han sandsynligvis ikke vil lide den desperate type.
 24. 24
  Hvis du er bange for at tale med ham, og alles chikane du til at tale med ham, når du føler dig tryg ved det, uanset hvor lang tid det tager. Må se på ham cutely (men kun lejlighedsvis.) Tiltrække hans opmærksomhed, slippe ham hints, og få en fælles ven af ​​dine (hvis du har en) til at spørge ham, hvad han mener om dig. Du kan endda få din fælles ven til at fortælle ham, at du synes han er god leder eller noget lignende. På denne måde vil han vide, at du som ham, og du behøver ikke engang at fortælle ham!
 25. 25
  Vær dig selv. Folk siger altid at være dig selv, men ingen lytter til den. Tænk over det. Hvis forholdet fortsætter, vil du komme til at leve på en løgn. Det hele vil ikke være reel. På et tidspunkt vil han se den virkelige dig, så bare vise ham nu.
 26. 26
  Må ikke vente for længe. Hvis du finder, at du har følelser for en fyr, som du ikke rigtig ved, sådan en fyr, der går til din skole, men du har stadig ikke rigtig talt med ham på alle, er du nødt til at komme på det. Må ikke vente måneder for at tale med ham, for hvis han føler på samme måde i starten, men han er for genert, han vil føle, at du bare ikke interesseret. Når du indser, at du kan lide ham, tage ansvar og tage det første skridt, hvis han ikke gør. Lad ham vide, at du kan lide ham, fordi han måske føler på samme måde. Men du vil aldrig vide, medmindre du lader ham vide. Plus, hvis du venter måneder til at tale med ham, kan du miste din tillid til at chatte med ham, fordi det har været så lang tid siden du to mødtes første gang, eller talt sidst.

Tips

 • Må ikke være en person, du ikke er. Du vil have en fyr til at kunne lide dig for hvem du er.
 • Må ikke spørge ham ud, når du først tale med ham.
 • Aldrig spørge ham ud gennem en ven. Han bliver creeped ud, og han vil bare sige nej.
 • Hvis du ikke allerede kender ham lede efter ham i store skarer og gøre øjenkontakt. Hvis du fange ham kigger på dig mere end tre gange, chancerne er han gør som dig, han er ikke ville blive stirre på dig uden grund! Begynd smilende eller sige, 'Hey!' som du passerer, på denne måde vil han lægge mærke til og huske dig og endda tilbagebetale favør. På den måde kan du begynde at tale.
 • Når du er et sted, at han er, foregive, at du ikke mærke til ham. Hvis du er med dine venner, se bare en lille smule fjernt og ikke alt for interesseret i, hvad de taler om (især hvis det handler om drenge). Prøv at ligne du dagdrømmer. Dette vil gøre dig til at se sød og nysgerrig på verden omkring dig. Han vil være interesserede.
 • Sig din mening, vil han gerne vide, du er ikke bange for at lade din indre sind tale. Du er ikke en drone, og enhver fyr værd at have vilje det. Bare ikke skræmme dem ved at gå ind i en spiel. Det er et turn-on for at se en pige, der elsker hendes sind, ikke én, der har opsat på verdensherredømmet. Heller ikke de ikke bliver fanget i klager om dig selv, vil dette slå ham. Ingen fyr kan lide en pige, der altid klager over sig selv, så vær sikker på! Negativitet skubber andre væk, og det sænker dit selvværd. Men nogle gange er du nødt til at have en grund til at klage, ellers ikke klage.
 • Være mystisk; holde ham gætte. Må ikke overdrive dette, det vil gøre ham frustreret (ikke at nævne forvirret), hvis du gør det for meget.
 • Være udadvendt og gøre small talk hver gang i et stykke tid. Bare husk ikke at være nysgerrig, selv om.
 • Vær dig selv! Må ikke handle som en, du ikke bare for at få en dreng. Hvis han kun kan lide dig, hvis du vil ændre sig han er ikke den rigtige fyr for dig!
 • Aldrig forsøge at haste det. Tag det langsomt se og se, om det vil arbejde ud.
 • Være rart at ham og grine af hans vittigheder.
 • Reagere på hans vittigheder. Hvis de ikke er sjove, bare smile lidt og dup ham legende på armen, og siger, "Hilarious". I dit virkelige liv, bruger du sarkasme, right? Du bør se naturlige ud.
 • Hvis en fyr kan lide dig, og du kan lide ham tilbage Der er ikke behov for alle, at skøre ting bare go for it!
 • At være for ligetil kan betyde efterlod ham kede sig. En måde at få en persons opmærksomhed er at gøre ham nysgerrig, og det betyder, efterlod ham gætte til en vis grad.
 • Vær dig selv og forsøge at vise ham, at du kan lide ham.
 • Nogle gange, når en fyr kender dig som ham, han begynder at føle på samme måde. Det lyder måske desperat, men fortæller en af ​​hans venner, som du kan lide ham betyder, at han snart vil finde ud af. Dette vil gøre den fyr du kan lide at se på dig anderledes og eventuelt begynde at lide dig tilbage... det sker.
 • Må ikke fortælle dine venner, indtil du er sikker på, at han kan lide dig.
 • Hvis han virkelig synes at vise nogen reaktion for dig, kan han være genert eller indadvendt (de er ikke altid det samme.) 25% af alle mennesker er indadvendte og det gør dem svære at læse. Se hvordan han interagerer med andre mennesker (eller hvis han interagerer). Hvis han synes at holde tilbage, eller er åbenmundet med kun et par, kan han falde ind under denne kategori. I dette tilfælde er at være åben og direkte nogle gange den bedste løsning. Mange af de regler går ud af vinduet.
 • Husk, hvis din indsats ikke lykkes, er du nødt til at huske, at det ikke er slutningen af ​​verden, og der er masser flere fisk i havet, så prøv at komme videre. Måske var det ikke meningen at være.
 • Chokolade frigiver andet kemikalie, der gør du føler dig meget glad. Prøv det. Men ikke i overskud.
 • Husk, at drengene sjældent bliver stillet, fordi de er dem, der normalt gør at spørge. Tage en risiko og spørge ham ud. På den negative, kan han føle sig smigret og høfligt afslå. Men det positive opvejer de negative. Han har sandsynligvis aldrig blevet bedt om af en pige. Når du spørger ham ud, du differentiere dig selv. Han lægger mærke til og føler komplimenteret, vil du få ham til at føle stor om sig selv og om dig, og du vil skille sig ud i hans sind. Også, hvis du har læst de tegn allerede, og har en fornemmelse af, at han allerede kan lide dig (men måske er han genert) oddsene er meget høje, at han vil acceptere at gå ud med dig.
 • Hvis du passerer den fyr du kan lide hele tiden på gangen i skolen, STEP UP. Sig: "Hey, hvor er din klasse? Jeg har ikke lyst til at gå til min klasse endnu." Nogle fyre lide, når pigerne tager det første skridt, og den næste dag vil han formentlig tilbagebetale dig ved at gå dig til din næste klasse.
 • Hvis det er muligt, så prøv og flette dine grupper. Chancerne er, hans venner er ligesom ham, og dine venner er ligesom dig, så alle vil sandsynligvis komme sammen med hinanden temmelig godt. Kom din gruppe til at hænge ud i en plet nær (men ikke lige på toppen af) deres er en god måde at gøre dette.
 • At se sød, mens du læser eller laver lektier med den frie hånd twirl hår rundt om din finger i et sekund eller to og derefter vende det tilbage. Kig afslappet.
 • Sørg for ikke at se til desperate eller klæbende. Få hans opmærksomhed, men ikke følger ham rundt. Lad ham vide, at du har andre ting at gå på, at du interesserer dig for. Dette vil lære ham mere om dig, og hvad du kan lide at gøre.
 • Hvis du kan se, at han har brug for hjælp, så du kan hjælpe ham. For eksempel, hvis han faldt en bog meget tæt på dig kan du læner dig og samle den op for ham. På den måde vil han synes, du er nice og hjælpsomme. Fyre virkelig lide piger som.
 • Lær at spøge om tingene. Bare være venlig. Må ikke være en modbydelig freak, men lære at være en lille smule humoristisk, fyre oplever, at attraktive. Uanset om din humor er sarkasme, klog / wittiness, bare bare være dig selv og lære at grine. Være skæve og underlige, fortæller sjove historier osv. ikke tage livet så alvorligt.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at ændre, hvem du er, for at imponere ham. Find nogen, der kan lide dig for dig, og hvis han ikke så glem ham!
 • Må ikke spørge ham ud for hurtigt, hvis du lige har mødt ham, bør du nok komme til at kende ham først!
 • Aldrig komme på tværs som desperat! Det vil bare få ham væk. Tving ikke ting, hvis de ikke arbejder.
 • Husk hvem du er, og en fyr er ikke, hvem du er! Forblive tro mod dig selv!
 • Lad ham jagte dig. Når du synes alt for interesseret, kunne han begynde at rummet selv fra dig.
 • Lad ikke drengene overtage dit liv. Der er så mange andre store ting i denne verden.
 • Hvis en fyr er at komme mellem dig og dine piger, han er problemet husk ikke lade en fyr komme mellem dig og dine bedste venner.
 • Du kan ende med at miste en fyr som kæreste, eller en ven.
 • Bliv venner med sine venner, vil det være lettere for dig og gøre ham mere komfortabel omkring dig!