Wkadk

Sådan ser og handle som en " klike " girl

De fleste mennesker tror, ​​at 'The Clique' handler om at være populær, men det handler om mennesker misunde dig. Følg disse instruktioner, og du vil se og opføre sig som en "Clique 'Pige i løbet af nogle uger.

Steps

Sådan ser og handle som en " klike " girl. (Ser) Tøj og make-up.
Sådan ser og handle som en " klike " girl. (Ser) Tøj og make-up.
 1. 1
  (Ser) Hår. Du har altid nødt til at have søde hår, hvis du ønsker at ligne en 'Clique' Pige. Dit hår skal være noget, folk vil kopiere. Hvis du har hår, du ikke kan lide, har jeg nævnt måder at fastsætte dit hår:
  • Fedtet hår? Fedtet hår er beskadiget hår og det er ikke nuttet. Hvis du har fedtet hår, så vaske dit hår hver dag. Brug shampoo, der siger, at det forhindrer fedtet hår. Også bruge hår mayo eller balsam til dit hår. Må ikke anvendes balsam eller mayo i nærheden af ​​din hovedbund. Når du skyller, kam dit hår og anvende små mængder af hår lotion eller serum.
  • Tørt hår? Vask dit hår og straks anvende balsam eller mayo. Sørg for at din shampoo er en fugtgivende shampoo. Sørg for shampoo har ingen sulfater. Sulfater forårsage dit hår til at tørre ud hurtigt. Efter, hår lotion eller fugtgivende serum anvendelse.
  • African europæisk hår? Vask dit hår og tilstand. Så blæse tør og stil til som du vil. Du skal bruge en flad jern først! Så kan du krølle eller bølge dit hår, men du ikke ønsker, at toppen af ​​dit hoved til at være kruset! Altid flad jern først! Bare kam dit hår og derefter bruge flad jern, så dit hår er endnu. Dette gør bedre opretning.
  • Straight hår? Efter vask og føntørring, kan du krympe eller krølle dit hår. Dette vil give dig en sød, men subtil look.
 2. 2
  (Ser) Hygiejne. Bad hygiejne er en af ​​indfaldsvejene til losership. For at undgå dette, børste dine tænder to gange om dagen (eller tre gange om dagen), og tandtråd efter hvert måltid. Du ønsker ikke at have ting mellem dine tænder, mens du taler, og du absolut ikke ønsker dårlig ånde. Også, du har brug for at vaske dit ansigt mindst to gange om dagen for at slippe af bumser. Glem ikke at vaske dig selv. Hvis du har lugt / sveden i sengen problemer vaske dig to gange om morgenen og derefter bruge organ vask. Efter, sat på en parfume, der dufter godt, barbere armhuler, hvis nødvendigt, og derefter anvende deodorant. PUT ON lotion. Bliver ashy er en af ​​de krepere ting nogensinde!
 3. 3
  (Ser) Tøj og make-up. Tøj er enkel. Find noget nuttet, at folk vil kopiere efter et stykke af at bære det. Hvis det er nødvendigt, jern jeans og bluser til en frisk og ren look. Hvis du har brug for hjælp med tøj, se op en liste over tøj, der er 'in'. Hvis din familie er rig (og jeg mener RICH), så du kan bære nogle af disse designer stykker. Hvis din familie er middelklassen, shop på stormagasiner som Topshop, Kærlighed Kultur, Papaya, Macys, Kohls, eller Gap / Old Navy. Hvis du er på et budget, shop på Sears, Forever 21 (meget i stil!) Eller arbejde med hvad du har. Til make-up, gå til MAC eller Sephora. De giver dig gratis makeovers, så længe du køber et af deres produkter. Prøv at kopiere gøre over de gav dig med produkter, du har derhjemme. Hvis du har følsom hud, bruge Neutrogena Products.
 4. 4
  (Loven) Nu hvor du har fået det udseende, du har brug for den holdning. Hver 'Clique' Pige har deres egen måde at tage nogen ned. Du er nødt til at være sikker og dygtig. Lad ikke folk tage ansvaret for dig. Tillid er nøglen!
 5. 5
  (Lov) Personlighed er vigtig. Hvis du er underlig, så holder dine tanker i dit hoved. BARE IKKE VÆRE NORMAL! NORMAL er kedeligt!
 6. 6
  (Loven) Folk vil ikke tro, du er en person, hvis du ikke tror, ​​at du selv er nogen. Du er nødt til at overbevise mennesker, du er fantastisk. Ser den del vil kun få dig halvvejs. Walk haller med hovedet holdt højt og oser tillid. Lav en erklæring, der siger, "Ja. Jeg alle, og ikke rode med mig."
 7. 7
  (Lov) Du skal comebacks. Comebacks er vigtige. Der vil vise hvem der generer dig, at de ikke kan skubbe dig rundt længere. Bare ikke bruge bandeord. Det er ikke lady-like på nogen måde. En god måde at få comebacks er at skrive dem ned og udvikle kreativitet. Også studere ordbogen, så dine comebacks vil fungere bedre.

Tips

 • Forblive raske. Træn i tredive minutter for tre gange om ugen. Hvis du er for doven til at gøre dette, skal du finde noget som danse eller cheerleading, at du let vil arbejde ud for en time og en halv uge.
 • Må ikke blive en tyran. Kun bruge dine comebacks for mennesker, der bliver betyder for dig, eller for folk, der er picking på en andens.
 • Hvis du har problemer med at få bemærket, runde op en gruppe af smukke piger og lave en klike. De vil hjælpe dig til at blive bemærket. Du vil snart blive "den" gruppe. Alle vil gerne være dig.
 • Glem ikke, hvem du virkelig er!;)
 • Vær ikke bange for at flirte. Walk af nogen, du har et crush på, og blinke eller lave en søde smil i retning af dem.
 • Hvis du ikke er så sikker på om dette, så skal du ikke gøre dette. Hvis du ikke ønsker at ofre McDonald hamburgere du elsker (yuck...) for sunde salater eller kalkun sandwich (YUM!), så dette er ikke for dig. Her er nogle andre ting at huske:

Advarsler

 • Hvis du knusning på en dreng, ikke nærme sig dem med din klike. Det gør dem føler angrebet. Hvis de føler, at måde, vil de ikke tale med dig.
 • Har du ikke dine forældre finde ud af, at du kommer til at starte en klike. De vil forsøge at tale dig ud af det.
 • Hvis du allerede er en gennemsnitlig pige, så skal du ikke ændre det. Bare ikke blive til en gennemsnitlig pige, men hvis du starter ud som en dejlig person.
 • Hvis dine klike medlemmer har en hård tid at indse, at du er den alfa etablere rækker. [Alpha, Beta, Charlie, Delta (Brug kun Charlie og Delta til kliker, der er større end syv)]

Ting du behøver

 • En cool telefon. Du er nødt til at holde kontakten med mennesker. Få en Blackberry eller iPhone 5.
 • Cute tilbehør. Kontroller, at de svarer til dit outfit.
 • Hvis du gerne vil, en kæreste. Eller en crush. Knuser er så meget mere interessant, de ændre sig!