Wkadk

Sådan at tænde din kæreste

Du har en kæreste, og nu ønsker at flytte hans interesse i dig op til hot svedig sex. Måske føler du, at alt har været rart og venligt indtil videre, men nu er du ønsker at slå ham. Her er nogle skridt til at hjælpe.

Steps

Sådan at tænde din kæreste. Når du er sammen, røre er den vigtigste komponent.
Sådan at tænde din kæreste. Når du er sammen, røre er den vigtigste komponent.
 1. 1
  Når du er sammen, røre er den vigtigste komponent. Bryd røre barriere ved at gøre ting, der føles godt for ham, at han vil sætte pris på. Put dine hænder op hans skjorte og ridse hans ryg, eller rører hans bryst. Hvis du virkelig ønsker at varme ting op, så sørg for den hånd er varierede. Må ikke gøre det samme til det punkt, hvor din er forudsigelige. Mænd som forskellige varianter. Også rører ham offentligt viser alle omkring, at han er din, og du er hans. Men vær forsigtig med ikke at lave en "scene", især hvis han er følsom eller genert, og desuden ikke røre ham for meget. Du ønsker ikke at virke klæbende.
 2. 2
  Spontan er godt! Kærligt gnide hans knæ eller inderlåret, mens du taler med ham, du måske ønsker at se i øjnene, og lipsand bide dine læber og booommmm han kunne kysse u senere
 3. 3
  . Stare ind i hans øjne, gutter finder denne sexede!
 4. 4
  Afhængig af hans stil, kan han lide håret på bagsiden af hans hoved bliver hevet blidt mens kysse. Måske endda skubbe ham ind i en mur, og kysse ham, om han kan lide en lille ruhed.
 5. 5
  Efter ikke at se ham i et stykke tid, løbe og hoppe på ham, at have ham fange dig. Fyre tror det er søde og det gør dem føle sig speciel, da det viser din iver efter at være omkring ham. Bare sørg for at han kan og ønsker at fange dig!
 6. 6
  Bid din underlæbe, når du søger i hans øjne. Fyrene elsker dette.
 7. 7
  Spontant fat ham af hans skjorte, trække ham ind og kysse ham lidenskabeligt. Da han spørger, "Hvorfor skulle du gøre det?", Så fortæl ham, fordi du "Følte ligesom det" og gå væk. Han vil sikkert følge dig.
 8. 8
  Hvis du føler dig boblende, og du er både alene hjemme, tage fjernbetjeningen fra ham, slukke for fjernsynet, og legende udfordre ham til at hente fjernbetjeningen. Hvis du kan, holde det et sted han får lyst til at komme til på du gerne i din tee eller bag en BH strop. Kæmper ham på sofaen, fordi han formentlig vil have, at remote back. Alligevel kan han sandsynligvis være så distraheret, at han vil glemme alt om TV.
 9. 9
  Kys, slikke, nippe, eller bide hans hals eller ører. Det er alt der er til det.
 10. 10
  Bær en sexet lotion eller parfume, måske sprøjte en lille mængde på hans pude, da fyrene lære at skelne deres pigers lugt over tid og lære at elske det. Brug intet for stærk, og ingen gamle dame parfume enten!
 11. 11
  Aldrig kalde ham mere end 2 gange om dagen. Det vil holde ham tænke dig, gad vide om du ringer. Men med nutidens tech udstyr, kan du twitter, e-skrive på Facebook, og så på flere gange om dagen. Brug din egen dømmekraft.
 12. 12
  Som en generel tommelfingerregel, hvis en fyr tror du er tændt vil han tendens til at blive tændt.

Advarsler

 • Må ikke haste det, tager den rette mængde tid. Jo længere tid, vil mere spænding bygges op i ham. Han vil være som kit i dine hænder.
 • Må ikke være for anmassende eller insisterende overhovedet. Kend tegn på, at din kæreste ønsker at gå være tændt, ved sit niveau i samarbejdet. Genkend halvhjertede "stop" han udstøder med et smil på hans ansigt versus irriteret "stop" mumler han med en grimasse.
 • Vær forsigtig med hvad du gør med bestemte typer af fyre, som forskellige drenge kan reagere på forskellige måder at blive tændt.
 • Aktivering ham om ikke nødvendigvis føre til samleje. Kend alternativer og planlægger at ankomme på en lykkelig slutning, der passer jer begge.
 • Må ikke være klæbende. Giv din kæreste noget plads, så når du rører ham, vil han virkelig føler det.