Wkadk

Hvordan man kan overvinde kedsomhed i skolen

Dagdrømme, du ønsker du var hjemme, puttede i på sofaen, se dine favorit tv-show spise en pose popcorn, når din lærer spørger dig, hvad kvadratroden af ​​2.8897687 er. Du er nødt til at se det i øjnene-skole er ikke den mest spændende eller nervepirrende opfundet ting, men det er obligatorisk at gå til. Med lidt hjælp, men du kan komme igennem det uden at dø af kedsomhed.

Steps

Hvordan man kan overvinde kedsomhed i skolen. Deltag i klassen diskussioner og deltag i klassen aktiviteter.
Hvordan man kan overvinde kedsomhed i skolen. Deltag i klassen diskussioner og deltag i klassen aktiviteter.
 1. 1
  Deltag i klassen diskussioner og deltag i klassen aktiviteter. Du kan være mere interesseret end du tror!
 2. 2
  Smile. Noget lille som dette kan ikke virke som meget, men det kan bringe ændringer i andre folks holdninger til højre og venstre. Det vil også gøre dig synes at være en venlig, glad, sjov og varm person. Du får nogle nye venner hurtigt nok, hvis du holder en god attitude.
 3. 3
  Bevar fokus. For at lykkes i skolen, er du nødt til at have den rette sind ramme. Tænk på det sådan her, arbejde hårdt nu og høste fordelene senere. Lad ikke venner fører dig væk fra vejen til succes.
 4. 4
  Indgyde disciplin. Prøv altid at være til stede i skolen. Det betyder, at kun fraværende dig selv, når du er syg, eller når der er en nødsituation familie. Planlæg dine ferier og aftaler for weekender eller tidspunkter når skolen ikke er i session. Altid være på tid til skole. Mens din lærer underviser, tie stille, medmindre han beder om svar. Hvis din ven ønsker at tale med dig i klassen, ændre diskussionsemne til noget relevant for emnet, der undervises i klassen.
 5. 5
  Organiser dit studie. Tage noter, hvis du tror, ​​din lærer underviser noget meningsfuldt for din eksamen. Også har en plan for, hvad du kommer til at studere. Medtag alle ferier, pauser og film udflugter og hvad ikke ind i din studieplan. Det er bedst, hvis du kunne komme ind på hvert emne i en uge.
 6. 6
  Slap! Måske i starten af ​​dagen, starte en liste over måder, du vil slappe af derhjemme efter dit hjemmearbejde. Tag et brusebad, få din PJ er på, har nogle is, og bare "veg ud" på din seng og se TV og tale i telefon med en ven.
 7. 7
  Kend dine styrker. Hvis du er god i matematik, så prøv at få den bedste kvalitet til matematik til eksamen. Så selvom du ikke er så professionel i Kemi, vil regnestykket resultater balancere.
 8. 8
  Forbedre om emnet. En af årsagerne til kedsomhed i skolen er, at du kan være svagt på bestemte emner, der får dig til at have nogen interesse i disse fag. Selv hvis du er svag på disse emner, kan du stadig gøre en indsats mod motivet. Dette vil fjerne din kedsomhed i dit fag, uanset hvor god du er i emnet.
 9. 9
  Forblive positiv. At have en god holdning, vil hjælpe dig med at holde humøret op, når tingene synes at være faldende fra hinanden omkring dig. Bo beroliget og afslappet, hvis du komme ind i nogle slags problemer i skolen. Gør dette tre ting: lære af fejl, undskylder og afslut at gøre det igen.
 10. 10
  Laugh! Lærere kan fortælle dig fra, og op over vi foreslår forsøger at holde lige i klassen, men hvis du sætte dig selv i et godt miljø, hjælper det at bosætte sig i med lektionen og begynde at nyde det! Bare ikke gøre det alt for ofte.
 11. 11
  Må ikke se på uret. Dette kan få tid gå med en meget langsommere end det faktisk er. Hvis du er desperat, doodle på et stykke papir, mens du lytter til læreren. I nogle tilfælde kan dette faktisk øge koncentrationen.
 12. 12
  Prøv at kopiere alt fra tavlen. Dette er en sjov udfordring, som vil efterlade dig med gode noter og vil hjælpe tiden passere hurtigere.
 13. 13
  Tegn! Doodling altid hjælper dig slå tiden ihjel. Medbring en notesbog og en pen, uanset hvor du er, så du nemt kan åbne den bærbare og dræbe nogle mere tid. Men de kan være en distraktion, så holde fokus på samme tid.
 14. 14
  Prøv at læse kapitlet, der skal drøftes på skolen tidligere natten. Når du allerede kender de faktiske forhold, ting i skolen begynder tilsyneladende mere interessant, plus det ville også hjælpe dig til med dine karakterer.

Tips

 • Må ikke se på uret hvert par minutter. Det vil virke som tiden går langsomt.
 • Har noget at se frem til. For eksempel går til en forlystelsespark, en ven sovende, eller bare en ny episode af din foretrukne show!
 • Gør dit hjemmearbejde, uanset hvor dumt det ser ud.
 • Keep Calm når du er fokuseret. Ligesom artikel forklarer ovenfor hvis du kæmper, bede om hjælp.
 • Hvis du ikke kan holde fokus, og ender med dagdrømmeri, så prøv ikke at gøre det indlysende. Hvis din lærer anerkender dette, straks fokusere på lektionen, det er, hvis du selv kan.
 • Må ikke klage over opgaver i klassen. Din lærer kan få vred på dig, og nogle gange klager over opgaven overdrevent vil tage mere indsats end faktisk gør det.
 • Kig på de ting omkring dig. Du har måske lidt inspiration til kunst eller noget! Men bare sørg for at kaste et blik på tavlen for at være sikker på at du ikke er bag klassen.
 • Stille spørgsmål, hvis du ikke forstår noget.
 • Vær opmærksom på, hvilken type lærer du har i en klasse. Hvis han eller hun er venlig og ikke strenge om adfærd, er du velkommen til at dagdrømme eller endda sove i lektionen - de vil ikke noget imod. Hvis din lærer er kendt for at være middelværdi og streng, tage noter på centrale ord, der bruges i lektionen, så når han eller hun beder dig om at gentage, hvad de lige har forklaret, blot læse fra din liste af ord.
 • Må ikke bringe i nogen distraktioner, kan du komme i problemer også. Det er bedst ikke at tænke over det, hvis du kommer i problemer.
 • Også have det sjovt ved blinkede til folk, se deres reaktion.
 • Læn dig ikke, eller du vil ende op dag drømmer. Sid oprejst i stolen.
 • Må ikke bringe din mobiltelefon til klasse, hvis det er imod klassereglerne. Den sidste ting, som du ønsker, er at få din telefon konfiskeret.
 • Hvis du ved, hvordan man løser et Rubiks terning, bringe en til klassen. De er blevet meget populære i de seneste par år. Lege med det, efter at du er færdig med en opgave eller prøvning, og venter på, at resten af ​​klassen til slut, eller hvis læreren reciterer en liste over ting, der er helt uvæsentligt, eller at du allerede kender. Husk at holde det skjult, så ingen ser det.
 • Hvis du ikke nok søvn om natten, så prøv at falde i søvn i de mest kedelige klasse, du har eller bare de første par timer.
 • Hvis klassen føles for lang, underholde dig selv (hvis du kan tale eller læse). Gå til en ven og chatte om emnet, så læreren ikke bliver ked af med dig.
 • Hvis du ekstremt keder, så prøv at sove.

Advarsler

 • Må ikke smide ting på folk, eller hviske folks navne. Selv taler til personen ved siden af ​​dig er en vigtig form for distraktion.
 • Du kan sætte dine hovedtelefoner strenge under din sweatshirt til at skjule eventuelle strenge.
 • Må ikke se på uret hvert tiende sekund. Tiden vil synes at gå meget langsomt i stedet sætte et mål. For eksempel: "Jeg vil afslutte dette regneark, før jeg ser på uret."
 • Du kan også få at sweatshirt, hvor strengene er hovedtelefoner.
 • Pak ikke tidligt op. Din lærer kan gøre dig bo efter klokken.
 • Når du laver noget i løbet af en "anmeldelse" session, ikke lytte til musik, fordi læreren vil se de hovedtelefoner eller høre musik, hvis du slå det op højt nok, og ikke spiller en håndholdt spil, fordi de vil larmer hvis du glemmer at slå lyden fra.
 • Må ikke tænke på, hvor længe det kommer til at tage, indtil du er færdig med skolen. Tanker som der kan forårsage dig store stress.