Wkadk

Hvordan man viser en genert dreng, som du kan lide ham

Du kan lide denne fyr... du tror han er temmelig cool, men han er lidt... godt... reserveret. Her er nogle tips til at lade ham vide, hvordan du føler uden overvældende ham.

Steps

Hvordan man viser en genert dreng, som du kan lide ham. Få hans opmærksomhed.
Hvordan man viser en genert dreng, som du kan lide ham. Få hans opmærksomhed.
 1. 1
  Få hans opmærksomhed. Være venlige og venlige, og flirte lidt. Mens generte folk sjældent erkender flirte, er det værd at prøve. Sig "Hej" til ham, når du ser ham og smile til ham, når han ser på dig.
 2. 2
  Noget, der vil altid virker, er øjenkontakt. ikke overdrevent stirre på ham, men give ham et par blikke, og når han ser dig kigge, hold hans blik og så.... smil! Han kan ikke se dette som flirte, men drenge er ikke dumme, når det kommer til denne slags ting, bør han få vink (især hvis det sker ganske meget). Derefter kan du måske begynde at tale med ham og tage den derfra.
 3. 3
  Tal med ham. Til en genert fyr, især en, der er non konform betyder ven zone ikke noget for meget, så dens temmelig sikker, men de vil få modet, hvis de får det indtryk, at du bare ønsker at være venner.
 4. 4
  Ophold sød. Hvis du bliver girly og sød det er en fantastisk måde at gøre ham til at føle maskulin, mens du vil leder nuttet dig selv!
 5. 5
  Fortæl ham at du kan lide ham efter 1-2 måneder, medmindre han forsøger at fortælle dig, at han elsker dig. Hvis han forsøger at gøre et første skridt og kyllinger ud, så spørg ham ud dengang og der, og gøre det til at lyde som om du var mening at gøre det i første omgang. Hvis han forsøger at fortælle dig at han kan lide dig, er det et tegn på, at han er begyndt at blive deprimeret. Selv forsøger at spørge dig ud, er vigtig for dem. Bare ring til ham til side og sige "Jeg kan lide dig." Det er rent guld. Hvis du har hans opmærksomhed og han kan lide dig, efter en uge, han vil dø for at høre dette.
 6. 6
  Arbejde op til langsomt. Generelt er de generte fyre er de romantiske dem, der ønsker deres første kys at være noget særligt. Under det for tidligt vil ødelægge det. Start med skulder klap i netop venner tid, så gå videre til knus. Efter at have spurgt ham ud, gøre knus længere. For det første kys tage ham et sted særlige med ikke alt for mange mennesker.

Tips

 • Bemærk, at der kommer alt for stærkt kan skræmme ham, være sjovt og joke rundt, når du taler med ham til at tage nogen af ​​disse mulige følelser væk.
 • Vær forsigtig, men ikke alt for forsigtig. At være for forsigtig vil gøre ham føle sig lidt sjovt. Shy fyre har egoer, også.
 • Den genert fyr er det værd den indsats og tålmodighed. Tænk på ham som... en gave. En skat til udpakning. En sjælden og særlig behandling, at ikke alle får at se. Hvis du kan holde ud et par akavet tavshed i starten, vil du have landet selv en respektfuld, sjov og helt omsorgsfuld fyr.
 • Spørg ham, hvordan han gør, og hvad der er nyt med ham, og så når du ser ham igen opdrage din sidste samtale
 • Spørg ham om at lære dig noget. For eksempel, et andet instrument, hvis han spiller guitar eller bede ham om at lære dig.

Advarsler

 • Før du fortælle ham dine følelser, du måske ønsker at kontrollere for tegn på, at han kan lide dig. Ellers kan det vise sig, at han ikke føler på samme måde.
 • Må ikke fortælle ham, at du elsker ham. Siger dette, på trods af han er en genert fyr, kommer som regel ud som uhyggelig. Du tror måske du elsker ham, men medmindre du kender ham meget godt du højst sandsynligt bare have en enorm crush eller forelskelse med ham.
 • Må ikke antage, at han vil acceptere dig, bare fordi han er genert og kan ikke rigtig gøre noget bedre. Det er ensbetydende med at tænke, at du er den bedste, en fyr kan gøre. Den fyr er ikke patetisk og behøver ikke din medlidenhed.
 • Må ikke spørge ham ud for tidligt. Vent til begejstring for at bygge, men vent ikke for længe. Alt for længe af en ventetid vil være torturous. Hvis du har kendt ham i et stykke tid, du kan fortælle ham, hvordan du føler.
 • Må ikke flirte med en anden fyr. Han vil synes du er ikke interesseret i ham, og det vil såre ham dybt.
 • Pas på, mange meget generte fyre, der aldrig har haft et forhold lider "værd at vente" syndrom, jo ​​længere de venter et forhold, jo mere de vil have nogen perfekt, så jo længere de venter, og det går. Trods det faktum, at de skal tage, hvad de kan få, kan de afvise dig, hvis du ikke er, hvad de har investeret en masse tid på at vente på. Hvis de aldrig har modtaget validering af at blive holdt af en person, kan de synes at gengælde renter, bare fordi de er smigret over din interesse, men selv uden egentlig at have en interesse i dig.
 • Må ikke skubbe ham for hårdt. Bly, men ikke mor ham. Det bliver irriterende og giver ham indtryk af at være en smal sag, selv hvis indtryk er sandt.

Ting du behøver

 • En sympatisk genert fyr