Wkadk

Hvordan bliver den smukkeste pige i skolen

Forestil dig dette.. Du indtaster hallerne i din nye high school, og folk henvender sig til stirre! Har du nogensinde ønsket at være konstant komplimenteres? Hvis det er tilfældet, kan du læse denne artikel for at genopfinde sig selv, før skolen starter!

Steps

Hvordan bliver den smukkeste pige i skolen. Opret dit eget billede.
Hvordan bliver den smukkeste pige i skolen. Opret dit eget billede.
 1. 1
  Shop till you drop! Hvis du er lav på penge, fordi du ikke har et job, ikke give op. Holde udkig efter en, hvis du er gammel nok. Hvis din skole ikke gør du bære en uniform (som kan være sød så godt! Kig på pigerne i Gossip Girl for nogle søde high fashion tilbehør, der kan gøre din uniform endnu varmere.), Finder, at en butik hvor jeansene altid passe til dig og du kan lide alt, hvad de sælger. For et preppier look, skal du gå til butikker, såsom Abercrombie & Fitch, Gap, Wet Seal, Aeropostale, europæisk Eagle, og Hollister. For et high fashion look, siger søgning butikker såsom Juicy Couture, Nordstroms, mode forretninger såsom Loehmanns og Forever21 (En masse mennesker, som Forever21 er for billige leder, men hvis du handler online, en masse af de ting er mere high kvalitet. Jeans er meget billig så godt.) Hvis du ønsker at opnå det cool scene / emo look, gå til butikker som varmt emne. Finde den ene butik!
 2. 2
  Find et stil-ikon. Forhåbentlig vil det være en berømt og smuk, en person, du tænker altid kjoler godt. Hvis det er Kate Moss, søg topshop.com for hendes linje. Hvis det er Paris Hilton, se gennem hendes omfattende linjer af tøj og smykker. Hvis det er Blake Lively, søg cwtv.com. Der er utallige berømtheder derude med stilarter, der er bare tigger om at blive bragt ind i din egen garderobe! Hvis du har problemer med at finde ting, du kan lide, mens shopping, hele tiden spørge dig selv "Vil Angelina Jolie købe?"
 3. 3
  Opret dit eget billede. Følg din unikke stil! Aldrig bære alle en etiket af tøj, vil det gøre dig se helt uoriginalt.
 4. 4
  Vær dig selv! Må ikke handle falske og være rart for de mennesker omkring dig, men vær ikke uhøflige enten. Bliver en person vellidt på high school betyder, at du er elsket af alle. Så altid har et smil på dit ansigt!
 5. 5
  Tal med folk! Chancerne er, er den unge fyr bag dig ikke har den frækhed at sige noget endnu enten! Kompliment nogen! Selv en "Jeg elsker at pung!" eller "Jeg ville ønske jeg kunne gøre min makeup så god som din!" vil gøre en god gerning! At være populære betyder at være nice!
 6. 6
  Må ikke bære en masse makeup. Gem, at for de mange parter vil du blive inviteret til at nu hvor du er populær! Du skal kun de grundlæggende ting:. Concealer (Get noget ikke-comedogen, så du vil ikke brea Kout endnu mere, vil jeg anbefale mærker som Yves Saint Laurent, Bobbi Brown, Nars eller Mac (Personligt Nars er bedste sted at gå for makeup, fordi de vil finde foundation og concealer, der gør din hud ser fejlfri!). Til fond eller rødme, gå til en professionel makeup counter for at finde den rigtige farve, fordi den forkerte slags farve kan gøre dit ansigt se beskidt og træt. For mascara forsøger Covergirl sidste blast. For lip gloss forsøger Sephora, YSL Golden Gloss eller Lancômes Juicy rør. For nogle lys øjenmakeup, såsom en smule sort trækul liner, og for en meget lys grundfarve til gøre dine øjne skiller sig ud endnu mere, prøv Bobbi Brown! Hvis du går ud, kan du altid eksperimentere med røgfyldte øjne, eller en fed farve eye liner. Hey sexy!
 7. 7
  Hjælpe din hud forblive klar og smuk øger din selvtillid. Find et godt ansigt vask og rense dit ansigt to gange om dagen. Kontroller, at alle din makeup er fjernet, før du går i seng, eller du breakout virkelig dårligt. Ved hjælp af en toner efter din sæbe kan bidrage til at fjerne ethvert spor af makeup og urenheder. Hvis du har acne, investere i en god acne creme, der passer til din hudtype. Lad ikke din tillid falde, fordi du har acne, i stedet behandle din hud og forsøge at forbedre den. Husk, i gymnasiet, næsten mere end 80% af teenagere breakout, så ikke føle sig alt for self samvittighed, hvis du har acne.
 8. 8
  Altid lugter fabulous! Sørg folk kender din signatur duft, men please, ONE spray only! Ingen bør være i stand til at lugte dig komme ned hallen. Det skal være meget lys, og de eneste mennesker, der burde være i stand til at lugte parfume, er de mennesker, der er mindre end en mund væk fra dig. Prøv at finde din signatur duft. Spørg om prøver på din lokale Nordströms! De vil være glade for at hjælpe. Prøv dufte såsom Armani Code, La Perle Charme, PacSun underskrift parfume, No Abercrombie selv, Vera Wang Princess, osv! Brug en shampoo og balsam, der dufter godt!
 9. 9
  Før du gå tilbage til skolen, motion! Gå til gymnastik og tage en klasse! Hold dig i form, og du vil føle sig mere trygge om dig selv, for ikke at nævne, at du vil se fantastisk!
 10. 10
  Har en god kropsholdning. Læn dig ikke! Du tror måske, at folk ikke se på din kropsholdning, men de gør! Intet er mere attraktivt end en person, hvis skuldre er slouched fremad hele tiden. (Prøv at se One Tree Hill, og se på hovedpersonen, Peyton skuldre. Hun er et mønstereksempel på en smuk pige, der kunne være 10x kønnere, hvis hun satte hende skuldre tilbage!)
 11. 11
  Wax! Hår på benene eller under armene er en reel turn off! ALDRIG glemmer at voks! Drenge elsker god ildelugtende, fugtet, og glat hud! Det er bedre at vokse snarere end barbering: Det vil vare længere og håret vil vokse tyndere.
 12. 12
  Få en ny frisure. To uger før din skole starter, skal du gå få dit hår gjort, pige! Gå til en professionel salon for at undgå at se latterligt på din første skoledag. Alle celebs har højdepunkter og lowlights, så hvorfor kan du ikke? De er ikke for dyrt, og de gør du se meget mere sofistikeret. Bring i et par billeder af en klipning, som du kan lide, så din stylist ved, hvad du ønsker.
 13. 13
  Få gode karakterer! Prøv at tilbringe en time i biblioteket hver dag! Det gør du føler dig godt om dig selv og du vil ikke blive mærket som bare smuk.
 14. 14
  Blege dine tænder. Tandblegning er noget, der gør dit smil mere mærkbar og smukkere. Selv hvis du ikke kan blege dine tænder dengang stadig smile hele tiden (undtagen når alle er sorg over noget). Og dårlig ånde er en total turn-off.)
 15. 15
  Altid huske dette (gentage det som dit mantra) "Jeg er smuk, sexet og smart. '" Siger det hver dag, og snart resten af verden vil vide det også.
 16. 16
  Må ikke sidde ved samme frokostbord hverdag. Prøv at tale med folk, du ikke har mødt, fordi at være populære betyder at vide, masser af mennesker og blive elsket af det meste alle. Start med en simpel kompliment som "Hey, jeg elsker dit hår! Hvordan fik du det så skinnende?" Også lave dit skab skiller sig ud fra resten. Det vil gøre folk stoppe ved og måske bede om at bruge dit spejl. Det giver dig en chance for at tale med nogen nye.

Tips

 • Du må ikke gå over i historien som "den smukkeste", men folk vil huske dig som smuk. Også være rart, og du vil have et godt omdømme.
 • Forsøg ikke at over-do make-up. Bare holde det pænt, fordi du ikke ønsker at ligne, undskyld, en klovn.
 • Spis sund mad og drikke masser vand. Vand hjælper med at skylle giftstoffer fra kroppen, hjælper holde din hud omstrejfende klar. Spis masser af frugt og grøntsager og tage vitamintilskud.
 • Må ikke få kæphøj eller har en stor ego! Dette er vigtigt. Ingen kan lide nogen, der tror, ​​at hun er bedre og mere vigtigt end resten. Bare være sikker.
 • Hvis du laver andre føler godt, at de vil tænke på dig som smuk.
 • Hold en god mundhygiejne og vise dit smil. Hvis det er nødvendigt, foretage nogle ånde møntanstalter til at holde din ånde frisk.
 • Og husk, uanset hvad nogen siger, du er smuk på din egen måde.
 • Hvis du ikke føler dig godt om dig selv, så du vil ikke se godt, så altid se dine bedste og tage et godt supplement!
 • Tillid er nøglen.
 • Der er bedre ting at ønsker at opnå end at være den smukkeste pige i skolen.

Advarsler

 • Må ikke handle falsk. Vær dig selv og ikke foregive at være en person, du ikke er.
 • Rør ikke dit ansigt med dine beskidte hænder! Hvis du tilfældigvis til at få en lille bums, det er i orden. Brug rene hænder og Q-tips til at anvende cocealer. ALDRIG pop bums, blidt og forsigtigt vaske dit ansigt hver dag, to gange om dagen, så du ikke får mere. Desinficere det med en ikke-alkohol-antiseptisk og anvende en bums creme til at berolige den og forhindre / yderligere ardannelse.