Wkadk

Hvordan til at handle omkring piger

Taler til piger er skræmmende at en masse fyre. Men der er faktisk ikke noget skræmmende om det. Ved at følge nogle få grundlæggende trin, vil du være i stand til at have en sjov og afslappet samtale med en pige.

Steps

Hvordan til at handle omkring piger. Behandl alle piger lige så rart.
Hvordan til at handle omkring piger. Behandl alle piger lige så rart.

Vær dig selv

 1. 1
  Vær dig selv. Prøv også at vedligeholde din Hvis du vedtage en alternativ personlighed til at tiltrække piger, vil du i sidste ende skal vejes ned med følelsen af, at dit sande jeg ikke er god nok. Det kan bidrage til at udvikle og forbedre dine sociale færdigheder, men alle piger, der ikke sætter pris på dig for hvem du er ikke fortjener din opmærksomhed.
 2. 2
  Tag det roligt. Når du er anspændt eller nervøs, vil du være mere tilbøjelige til at føle flov, hvis du laver nogle mindre fejl. Staying rolig giver dig mulighed for fuldt ud at nyde en piges selskab. Vær forsigtig med ikke at placere alle dine håb på en enkelt pige, dog, det vil kun gøre det mere smertefuldt, hvis tingene ikke fungerer. Lad ikke nogen forudgående sure erfaringer forhindre dig i at søge muligheder, der er tilgængelige for dig.

Være høflig

 1. 1
  Udstil gode manerer. Piger elsker fyre, der er og høflige. Afstå fra at gøre eller sige ting, som mange mennesker mener stødende, herunder bande og gøre sexistisk / racistisk / etc. vittigheder eller kommentarer. Sige ting, som du kender sandsynligvis ville støde nogle mennesker er ikke en god måde at få eller beholde venner. Hvis du opfører dig som en gentleman, vil pigerne være mere tilbøjelige til at modtage din virksomhed.
 2. 2
  Behandl alle piger lige så rart. Du står en langt bedre chance for at gøre et godt helhedsindtryk, hvis du behandler piger, der ikke interesserer dig lige så pænt som dem, der gør. Dette betyder ikke, at du skal tale med, eller med hver pige, men ikke ignorere dem eller behandle dem affærdigende. Må ikke tale med en pige om andre pigers tiltrækningskraft, det er usmageligt, og kan forringe pigens udtalelse af sig selv. Du bør generelt ikke tale om tidligere forhold, du har haft, eller andre piger, der interesserer dig, det forringer opbygge et nyt forhold.

Vær opmærksom

 1. 1
  Giv din fulde opmærksomhed, når du taler med en pige. Gør øjenkontakt, og ikke give efter for distraktioner. Lyt omhyggeligt til, hvad hun siger, og du kan lære en masse om hende og opdager interesser, som du har til fælles.
 2. 2
  Vær opmærksom på hendes følelser. Hvis hun synes ked af noget, skal du ikke forsøge at bagatellisere sine følelser eller afvise hendes bekymringer som værende trivielt. tilbyde sympati til en person i nød, vil opbygge tillid mellem dig og det er en effektiv vej til eller vinde en piges interesse.
 3. 3
  Gør hende til at grine. Engagere sig i munter drillerier vil gøre det lettere at tale om mere alvorlige ting, så du og en pige at lære om hinanden, uden at føle, som akavet om det. En god sans for humor er en af ​​de mest attraktive kvaliteter en fyr kan have, og det vil hjælpe tilsidesætte eventuelle negative fordomme en pige måtte have om dig. Husk dog, at det at være morsom er ikke hensigtsmæssigt i enhver situation, og din stil for humor vil ikke nødvendigvis imponere enhver pige.
 4. 4
  Gøre hende føle sig speciel. Efter at et godt første indtryk, hvis du håber på at føre en mere alvor forhold med en bestemt pige bør du hæve din indsats for at behandle hende godt og udtrykke din romantiske interesse. Tilbud, og se efter et passende tidspunkt at spørge hende ud.

Være respektfuld

 1. 1
  Begræns dit fysisk kontakt af staten i dit forhold.
  • Bekendte - Et håndtryk, når indføre dig selv er nok en rimelig grænse for et første møde. Du kan også subtilt børste din hånd mod hendes hånd eller arm
  • Casual Venner eller potentielle datoer - Du kan prøve noget lignende rører hendes hår eller legende stikke hende i siden og spørger, om hun er. Dette er generelt betragtes, og hvis en pige ikke sætter pris på dine fremskridt, er det bedst at undskylde og afstå fra at lignende kontakt.
  • Good Friends - Det er generelt acceptable for, at du kender ret godt, selvom du ikke er et par. Bare være følsomme over for pigens følelser omkring det, pres på hende for at kramme dig, vil gøre hende ubehageligt.
  • Boyfriend / Girlfriend - Når du er vokset tættere på, kan du holde hendes hånd eller pak din arm omkring hendes skuldre eller talje, når du går sammen. Med hendes samtykke, kan du også hende.
  • Bemærk: Erhvervelse af en piges samtykke, før kramme eller kysse (eller anden kontakt) kræver ikke nødvendigvis en verbal bekræftelse. Vær opmærksom på hendes kropssprog for at sikre, at hun ikke ser bange eller forsøger at trække væk, og ikke forsøge at overraske hende, medmindre du allerede ved, at hun ikke vil mind.If hun forsøger at trække væk, lad hende gå!!

Tips

 • Vær især forsigtig med at bryde kontakten barriere med generte piger. Hvis du ved, at hun er genert, tage det langsomt. Meget langsom.
 • Det er okay at drille hende lidt, men generelt ikke om hendes udseende. Hvis du ikke er sikker på, hun vil tage dit drilleri på den rigtige måde, kan du prøve noget andet i stedet. Bare se din timing og forsøger ikke at være alt for goofy, eller du kan gøre dig selv til grin.
 • Gå ikke i panik, hvis du gør noget pinligt. En masse af pigerne opdager, at rigtig sød, især hvis du er i stand til at inddrive med god humor.
 • Piger kan lide det, når du er fremad, men ikke i en uhyggelig måde. på hende på en måde, der er klar, venlig, og / eller legesyg. Hvis du føler sig tvunget til at være helt, kan du tilbyde en. For eksempel kan du sige, at hun har smukke øjne eller et smukt smil. Men kun sige ting som, at hvis du ønsker det skal være indlysende, at du har tænkt på at gå videre end flirte. Vælg noget godt der er reserveret til hendes eneste, det vil gøre hende til at føle vidunderligt speciel, beundret, og smuk.
 • Tage det første skridt, hvis du kan, pigerne føler underligt, når de nødt til at spørge en fyr ud.
 • Når hun er koldt, siger, "Er du forkølet?" Hun vil sige, "Ja, en lille smule." Så du siger, "Vil du låne min jakke?" Uanset svaret, vil hun gerne udbuddet.
 • Det er vigtigt at være sikker, men ikke overmodige! Hun vil tror, ​​du prøver for hårdt!
 • Må ikke være ulækkert omkring en pige (EG, Farting, bøvsen).
 • Hvis der ikke tilsagn er blevet etableret mellem dig og en pige, ikke får jaloux på hende flirte med andre fyre. Hun kan ikke betragtes som illoyalt, hvis du har ikke engang begyndt at date hende endnu. Bemærk også, at en sådan flirter ikke af sig selv indikerer, at du ikke kan danne et eksklusivt forhold med hende på et tidspunkt, men handler jaloux kan gøre det vanskeligere at dyrke dette forhold.
 • Gør en indsats for at være venner med sine venner.
 • Må ikke spørge hende ud med tekst. Hendes venner kunne være at læse hendes tekster, og det øjeblik kunne vende virkelig akavet. Også, det gør en pige føler det som om du ikke er "man" nok til at gå ud med. Hvis du allerede gjorde dette, er det enten ven zone eller du er på hendes weirdo listen.
 • Gør lidt flirtende bemærkninger engang i'n et stykke tid og se, hvordan hun reagerer, når hun accepterer og kan lide det eller føler sig akavet og benægter det, der kan et tegn, hvis men husk, ingen måde nej.
 • Hvis du har et godt forhold til en søster tæt på din alder, kan der være en model for, hvordan du flytter og tale omkring piger.
 • Se hendes kropssprog, og hvis hun flytte sin vægt en masse og ikke gøre øjenkontakt, hun er sikkert ubehageligt. Det kan være samtaleemne, hvor tæt du er stående eller siddende ved siden af ​​hende, eller noget andet. Respekter hendes følelser, og skifte emne eller skridt tilbage, hvis det er nødvendigt, afhængig af hvad der generer hende.

Advarsler

 • Der er intet galt med at forsøge at få hende til at føle sig speciel lang ind i et forhold, men forsøger at kysse op til hende, især inden for de første par uger af at kende hende, vil gøre mere skade end gavn, og du vil blive mærket mere som en ven der forsøger at købe hende opmærksomhed end en potentiel mage.
 • Må ikke sende piger blandede signaler, eller de vil blive forvirret over, om du kan lide dem eller ej. Være subtile, men giv hende nogle hints, så hun kan regne ud, at du kan lide hende.
 • Må ikke sige betyde ting om sine venner eller om de ting hun kan lide, såsom hendes musiksmag.
 • Forsøg ikke for hårdt. Hun vil mærke.
 • Hvis du begynder at føle seksuelt ophidset, gør dit bedste for at skjule det. Men du behøver ikke være alt for indlysende om det. Du ønsker ikke at bringe enhver uønsket opmærksomhed til dig selv.
 • Må ikke være alt for afslappet i at dele oplysninger om din interaktion med en pige. Du bør begrænse videregivelse til virkelig tæt venner, som du kan stole på ikke at fortælle andre. Hvis du behandler dit forhold med en pige som en form for underholdning for dine venner, vil du underminere mulighederne for en dybere og varig forbindelse med hende.
 • Må ikke sige perverse ting eller sjofle vittigheder. Det Grosses fleste piger ud, og de vil ikke tænke godt på dig for det. Du forsøger muligvis at være morsom, men det er modbydeligt og et kæmpe turn-off.
 • Vær særlig forsigtig med hvad du siger om hendes udseende. Må ikke nogensinde fortælle hende, at hun ser dårligt. Og prøv at begrænse bruge ord som "hot" eller "sexet". Selv hvis sagde i en sjov måde, kan ting som dette gøre en pige føler sig meget selvbevidst, uanset om du henviser til hende eller til en anden.
 • Mange piger kan lide det, når du ikke kan tage øjnene fra dem, men ikke når du stirrer på deres bryster. Selv om der er nogle piger, der kan nyde en sådan opmærksomhed, vil du ikke fornærme nogen ved at fokusere på hendes ansigt i stedet. Må ikke oggle hende.
 • Må ikke fokusere for meget på én pige, hvis hun ikke nyder den ekstra opmærksomhed. Hun kan blive irriteret, og det vil sandsynligvis gøre ondt dit forhold.
 • Hold dig væk fra at røre pigen, vil det sandsynligvis krybe hende ud og bryde dit venskab.
 • Må ikke være genert. Hvis du er, vil hun miste interessen, fordi hun vil synes, du er ikke ind i hende.