Wkadk

Hvordan man får en kæreste over internettet

Hvis møde kyllinger i baren, fitnessrum eller lokale café ikke er noget for dig, kan du nyde at forsøge at møde kvinder på nettet, hvor der er ingen hængende omkring tjekker, hvem der er single, og hvem har taget. Og endnu bedre, er du ikke begrænset til at tappe den typiske online dating site til at opfylde en kompatibel mate - du skal bare vide, hvor de skal lede, og hvordan man griber kvinder over internettet i henhold til dine interesser og deres. Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at finde kærligheden eller dating kompatibilitet, alle takket være cyberspace.

Steps

Hvordan man får en kæreste over internettet. Beslut, om online-dating er for dig.
Hvordan man får en kæreste over internettet. Beslut, om online-dating er for dig.
 1. 1
  Beslut, om online-dating er for dig. Online dating er praktisk, fordi du kan holde hele forholdet online, tilslutte ethvert tidspunkt af dagen eller natten (midnat flings er en sand mulighed med internettet) og bo i din pyjamas, hvis det er hvad du finder mest praktisk! På negativsiden kan online dating forårsage dig til både at pynte dine kvaliteter på bekostning af dine fejl, at få dig til både at blive skuffet, når du endelig mødes. Forudsat at du kan holde det ægte og du ikke fristet til fib om din ikke-eksisterende muskler / udendørs interesser / bøger du har læst, og du holder din BS meter endelig tunet, så det bør være fint!
 2. 2
  Afgøre, hvilken slags pige, du ønsker at mødes. Før du begynder din søgning, regne ud hvilke kvaliteter du ønsker i en kæreste. Er du på udkig efter en person omkring din alder eller lidt ældre? Er der fælles interesser dig begge dele? Også beslutte, om du ønsker at møde en kvinde, der bor lokalt, eller hvis lange afstande kan arbejde for dig. Faktisk kan du endda overveje at holde hele forholdet online, i hvilket tilfælde du potentielt kunne "date" en pige fra hvor som helst i verden, forudsat at du både kan kommunikere på samme sprog.
 3. 3
  Arbejde ud af en passende profil. Du er nødt til at gøre noget af arbejdet her, for at sælge dig selv som en andens "ideelle match". Hvilken slags ting du vil medtage i din profil? Selvom det er fristende at gøre online, aldrig lyve om, hvem du er, eller hvad du gør. Hvis du virkelig har til hensigt at finde en kæreste på nettet, er du nødt til ærlig og åben omkring alle aspekter af dit liv og virkelige selv. Som sådan skal din profil være tankevækkende og absolut realistisk - tænk at fortælle din potentielle date, at du er en eventyrlystne faldskærmsudspring, klatring, muskel-bundet luns, kun at have hende med at finde ud af senere er du en sofa kartoffel med et par pounds mere end nødvendigt, med dit rigtige idé om eventyr er at skifte mellem The History Channel og Discovery Channel.
  • Indlæg dit bedste, nyeste foto. Aldrig skrive et gammelt foto, fordi det forvansker hvad du ser ud i dag. Hvis du ikke kan lide nogen seneste fotos, har en ven at tage et par nye billeder, som du kan bruge til din profil. Disse billeder kan også bruges til sociale netværkssider, så de er en god investering i din online omdømme.
 4. 4
  Være kræsne om dit valg af dating hjemmeside. Uanset websted, du vælger at forlade en profil på, skal du kontrollere webstedets legitimationsoplysninger grundigt først. Hvad er andre mennesker siger om den leverede service? Er folk lykkeligt dating som et resultat af at bruge sitet, eller er de forlader i hobetal? Især er hvor mange aktive medlemmer (især kvindelige medlemmer) af sitet der? Der er ikke meget punkt hængende omkring en hjemmeside, hvor kagen er magert, det er lige så slemt som at besøge en singler bar for at opdage alle andre har koblet op, inden du ankom. Find et websted, der også har folk aktive, når du sandsynligvis til at være aktiv. For eksempel, hvis du arbejder 9 til 5 finde et site, hvor alles logge på aftenen. Hvis du er en freelancer hjemme hele dagen, finde et websted, hvor folk flagre ind og ud hele dagen lang. Hvis du er en nat ugle, finde et websted beboet af mange andre natteravne (du vil blive gladere for matching sovende tidsplaner med en potentiel partner!).
  • Gode ​​dating websites vil sandsynligvis opkræve dig et gebyr, fordi du får hvad du betaler for. Nogle tillader en indledende gratis kortfattet billede af profiler, men flere detaljer kræver betaling. Forventer, at denne og forventer bedre kvalitet som et resultat (hvis ikke, skal du sørge for at lade sitet ved).
 5. 5
  Vide, hvordan man læser profiler. Den måde, hvorpå profilerne skrives måske ikke så ligetil som du håber, men det betyder ikke, at du ikke kan lære at læse mellem linjerne. Nogle ting at kigge efter, er følgende:
  • Kig på profiler af eksisterende medlemmer, herunder deres billeder og detaljer. Vær opmærksom på, at en masse profiler gennem årene ikke er opdateret, og ikke engang aktiv. Undgå dem dem.
  • Kig efter profiler, der viser at personen har gjort en indsats for at tiltrække din opmærksomhed. Dette viser aktuel interesse og virkelige dating potentiale, ikke bare fiskeri rundt for en lærke.
  • Vær sikker på at skelne mellem dem, der søger venskab eller romantik. Uanset hvad du foretrækker, vil der være datoer der, men ikke gå blande venskab og romantik. Og vær opmærksom på at nogle mennesker, der søger "bare et venskab" kan forveksles selv, så undgå potentielle problemer ved at være meget upfront i din egen profil om, hvad du forventer.
  • Kassér enhver, hvis profil antyder, at de er hyklerisk eller snobbet. Kommentarer til profiler som "ingen fatties eller slobs" risikerer indstilling dig op med nogen, der har meget urimelige og ufleksible forventninger andre mennesker, der ikke lover godt for at få at vide den virkelige person nedenunder.
  • Vær opmærksom på at beskrivelser af en "ideel partner" kan give dig instinkt reaktioner, bør du sandsynligvis lytte til. Nogle potentielle datoer er tog-vrag som følge af tidligere forhold, og det kan komme igennem i en alt for krævende ønskeliste af perfektion søges fra fremtidige partnere. På den anden side kan udtryk for en ideel partner gnist anerkendelse og en følelse af kompatibilitet, så læs det med din radar fuldt tændt.
  • Kig efter alder. Du kan eller ikke kan være strenge om aldersgrupper, men du skal være opmærksom på eventuelle interne grænse med hensyn til alder og holde sig til det, hvis det er vigtigt for dig. Selv hvis du er mere åbne over for aldersgrupper, være opmærksom på, at de meget yngre end du indadtil kan søge at blive rejst af dig på grund af manglende oplevelse af livet, mens de meget ældre, end du kan vise sig at blive hængende i deres måder og ufleksible eller endda gammeldags. Disse er fejende generaliseringer, men de er noget at huske på, hvis du rent faktisk ender dating kvinder i aldersgrupperne langt fra din egen, til tider kompatibilitet kan stiplede mellem generationerne misforståelser eller mangel på samme tidslinje erfaringer. Også være klar over, at deres venner (og din) vil generelt være generationer fra hinanden også, og det kan komplicere dating senere.
   • Kig efter alder uoverensstemmelser, såsom et fotos med en 80s frisure er repræsenteret som "aktuel".
 6. 6
  Søg ud over det sædvanlige dating sites til at omfatte de mange sociale og faglige hjemmesider. Ud over de typiske "Match.com" sites, tjek websteder, der passer til dine egne interesser i livet. Kig på sådanne sites som lokale alumner, sociale, faglige, religiøse eller sportsklub medlemskaber. Her er blot et par forslag til at udløse dine egne ideer:
  • Alumni klubber: Find andre, der gik til din skole eller universitet gennem en online sociale site. For eksempel, hvis du gik til University of Michigan foretage en Google-søgning efter University of Michigan alumner klubber. Alumni klubber findes i næsten alle storby i landet, så selv hvis du er uddannet fra en skole, der er ud af staten, kan du muligvis finde en alumni klub i byen.
  • Online sportsklubber. Mange online sportsklubber har online blogging og chats - Blive involveret online kan give et springbræt til ansigt-til-ansigt samtale. For eksempel, hvis du kan lide at køre deltage i en lokal løbeklub online og deltage i online webinars. Tilmeld dig lokale racer og møde de kvinder, du chatter med på startlinien.
  • Hit Facebook for forbindelser. Dine nuværende venner kan hjælpe dig med at møde og forbinde med kvinder online. Kig på din nuværende forbindelse er vennelister for at se, om du er tiltrukket af nogen af ​​hans eller hendes venner. Hvis du kan læse vens profil og lide hvad du ser, så send din kontaktperson en privat besked og spørge om hans eller hendes ven. En af de bedste måder at møde piger er gennem andre mennesker. Plus, den måde du kan finde ud af, om kvinden er tilknyttet, hvad hun er, og om hun ville være interesseret i at møde dig.
  • Deltag professionelle forening websites. Selv sites som LinkedIn kan forbinde dig med tusindvis af fagfolk i hele landet, søge efter bestemte selskaber og foreninger, der kan forbinde dig med andre i dit område. For eksempel, hvis du arbejder i sygepleje kunne tiltræde Den Honor Society of Nursing (Sigma Theta Tau International) som en måde at interagere og møde andre sygeplejersker gennem sine online-kanaler. Derudover kan din lokale handelskammer giver dig muligheder for at møde kvindelige medlemmer online og på sociale armaturer.
  • Tilslut via online gaming hjemmesider. Find en kæreste, der deler din affinitet for spil eller virtual reality som World of Warcraft eller Second Life. Hvis du møder en kvinde, der ser ud til at "få dig" i din guild, sørge for hun er faktisk en pige. Ofte mænd kan bruge en kvindelig avatar til gaming så før du får alle svag i knæene skal du sørge for at gøre med en egentlig pige. Når det kommer til at møde kvinder, mens du spiller Second Life, engagere sig i aktiviteter, du elsker, og du vil naturligvis finde andre, der nyder disse aktiviteter så godt.
  • Tjek religiøse dating sites. Leder du efter en pige, der deler den samme kærlighed til religion som dig? Besøg en af ​​de mange religiøse online dating sites for jødisk eller kristen singler. Ligesom andre dating hjemmesider, kan du se profiler og spørge kvinder på datoer.
  • Astrologi-baserede dating sites. Astral dating handler om at møde piger, hvis stjerne tegn er kompatibel med din. Selvfølgelig vil du nødt til at tro på astrologi for denne ene til at arbejde.
  • Hvis du er til science fiction, kigge efter piger på videnskab fiktioner sites. For flere oplysninger, se Sådan møde piger, der kan lide star trek.
 7. 7
  Tilslut. Når du har fundet piger af interesse for dig, skal du følge instruktionerne på webstedet for at få forbundet. I første omgang tage det roligt og være en god online "lytteren", for at give hende plads til at åbne op. Må ikke være for klar til at hoppe ind og videregive dine egne interesser, bekymringer og livsstil eller hun kan få kolde fødder. Vær opmærksom på, at hun ikke er tilbøjelige til at give dig alle hendes personlige oplysninger, når du først oprette forbindelse og hverken bør du. Hold personlige oplysninger kortfattet og for det meste, private. Undgå at gøre tingene op, men hvis du føler sig presset, bare være ærlig og sige noget som: ". Jeg føler mig ikke klar til at afsløre den slags personlige oplysninger endnu, men tak for at spørge" For meget self-disclosure for hurtigt kan gøre dig vises over-ivrige og endda desperate.
  • Find fælles emner at diskutere. Hvis du mødte på en gaming, religiøse eller sport websted, du vil sandsynligvis have et af de emner at forklare på. Ellers, hvis du blev indført via Facebook eller mødte gennem en professionel dating eller relateret site, spørger pigen om hendes hobbyer og hvad hun kan lide at gøre i sin fritid.
  • Må ikke give dine personlige adresse, telefonnummer, e-mail, arbejdsplads, osv., indtil du virkelig kender denne person.
 8. 8
  Vær konsekvent. Mød op konsekvent online for at chatte. Hvis du forsvinder i ugevis, vil hun se dig som upålidelige og måske ikke ønsker at fortsætte en online forhold. En måde at bevare sammenhængen er at planlægge gange for at chatte online. Andre måder at vise din store interesse i hende, er at forlade Facebook-opdateringer, at kvidre hende og lejlighedsvis sende hende en sød billede af en killing eller en æske chokolade (eller hvad du ellers tror, ​​hun ville elske).
 9. 9
  Mødes online for mindst to eller tre uger før planlægning en dato i person. Fordelen ved mødet online er, at du kan få et bedre indtryk af hendes personlighed uden at have fysiske udseende komme i vejen. Spørg masser af spørgsmål i løbet af din online chats og / eller e-mails for at få en idé om hendes personlighed. For eksempel finder ud af, hvad hun kan lide mest og mindst i en kæreste. Det ville også være en god idé at afgøre, om hun er på udkig efter et forhold. Vær opmærksom på at få at vide nogen online kan blive til en form for "forspil" for nogle mennesker, hvor intimitet er hurtigt etableret, og romantisk eller endda seksuelt ladede ting sagt tidligt. Hvis det er dig, der starter det, bare være sikker på at hun er okay med det. Hvis det er hende, der begynder det, spille det efter gehør og se, hvordan komfortable hvis gør du føler. Ting at bemærke, mens du kommunikerer online omfatte:
  • Gør du det meste af den kommunikerende eller gør hun? Eller drejer det sig om lige? Tænk over, hvem gør det meste af det igangsættende for tilslutning sammen, også, da dette kan fastslå, hvor ivrige hver enkelt af jer er.
  • Føler du dig komfortabel taler om alle mulige ting med hende? Eller har du allerede bemærket nogle potentielt tabubelagte eller bristly emner?
  • Er der nogen advarselslamperne allerede? Lyt til dem, da de kan være vigtigt! Ting at være på vagt over for bl.a. konstant carping om tidligere forhold, der tyder på en manglende evne til at give slip og udtryk for vrede eller vrede.
  • Er du handler dig selv og føle sig godt når den er tilsluttet til denne person? Eller er du glide ind i en tvungen persona, fordi det "synes" at der opfylder hendes interesser og behov mere? I sidstnævnte tilfælde kan du bare være at narre dig selv til at kunne lide hende, når du er faktisk ikke en god romantisk kamp.
 10. 10
  Planlæg din første "in-person" møde på en neutral, social spot. Efterlad ikke indhente "i kødet" for længe, ​​hvis du har besluttet du ønsker denne at blive til en virkelige liv forhold. Jo længere du overbevise hinanden online, at du er den ideelle par, jo sværere online dekorationer vil være at håndtere, når du endelig gør forbinde. Og sørg for at vælge en sikker, offentligt møde stedet. En café, restaurant, gymnastiksalen eller lokale bar og grill er ideelle steder at mødes for første gang. Selvom du har været chatter i ugevis, har du stadig ikke kender hinanden rigtig godt. En neutral spot vil lette eventuelle spændinger (især for hende, som hun kan være bekymret om at møde en ukendt mand), og tillader dig at nyde hinandens selskab i person.
  • Være betænksom, til tiden og lav nøgle. Det er udfordrende og nervepirrende at møde nogen for første gang efter udveksling online kommentarer, vittigheder og romantisk opkrævet online forspil.
  • Behandl denne person, som om hun mener hun kan lide dig. Bekymre sig for meget om, hvorvidt hun "får dig" eller bekymrer sig nok i forvejen kan nemt sabotere kemien at komme til at kende hinanden. Tag det roligt, og antager, at hun kan lide dig nok ønsker at lære dig at kende nogle flere.
  • Hold dig til neutrale, bredt og harmløse emner, når du første gang mødes. Undgå at gå på om, hvordan din sidste forhold efterlod dig arret og behov for mothering / bliver sørget for / beroligende eller hvad der vil have hende køre en mile. Og lad politik lige ud af det!
 11. 11
  Må ikke få dine forhåbninger for højt op. Dating er et antal spil. Du kan have til at mødes med eller cyber-forbinde med mange piger, før du føler en reel forbindelse med nogen. Undgå at se dette som en personlig refleksion, det er langt bedre at træffe den rigtige beslutning baseret på virkelige gensidig tiltrækning end at tvinge dig selv ind i en kamp, ​​der er ikke rigtigt for nogen af ​​jer. Gå på så mange datoer som dit budget og energi niveauer giver mulighed for. Og vigtigere, handle, som om du vil være i orden, bør hun afvise dig, eller skal forsøget på dating hinanden bevise fejlskud. Der er ingen grund til at gøre dette til et drama-fyldt scenario.
  • Vær venlig og værdig, hvis det ikke fungerer. Det kan være en ego bule, men der er ingen grund til at sammenligne dit værd med manglen på gnister. Hvis det ikke virker ud, tælle dig selv heldig, at du har nok mod til at kende og kan begynde at lede igen.
  • Skulle tingene går galt, er der masser af dating katastrofe sites, hvor du kan kondolere med mennesker, der har haft lignende oplevelser!

Tips

 • Du kan finde din kæreste, når du mindst venter det, enten online eller IRL. Hold dine muligheder åbne, indtil den rette person klikker.
 • Hvis du er i vane med at sige én ting, men betyder en anden, stop det. Det er manipulerende og desværre online-miljøet gør denne form for dårlig opførsel. Være reel.
 • Undgå at lægge dig ned, når at få at vide dette dame. Den sidste ting, hun ønsker at vide om, er en indkøbsliste over usikkerhed.

Advarsler

 • Forsøg ikke at blive den person, hun synes at være på udkig efter. Hvis du ikke allerede er typen, hun er ude efter, vil ingen mængde af online-forspænding ændre virkeligheden. Af samme grund, indser, at hun kan have urealistiske forventninger, og dette kunne være din chance for at sætte hendes skøre forestillinger om den "perfekte mand" straight.
 • Sørg for at du holder møde med en kvinde, der er mindst 18 år eller ældre. Forfølge en kvinde online, der er mindreårig anses for at være en forbrydelse handling i Europa, og er generelt ulovligt i mange andre jurisdiktioner i verden.
 • Undersøg, om din potentielle kæreste er gift --- den bedste måde at gøre det på er at spørge hende. Flings invitere alt for meget komplikation, så undgå dem.
 • Vær forsigtig med tidstab, når du søger profiler. Du kan blive oversvømmet i dating site oplysninger uden selv at indse. Fastsætte en frist, endda indstille en alarm, for at sikre, at du ikke er indlejret i stedet hele natten lang!
 • Når du søger efter en online kærlighed, undgå uregulerede chatrooms. Det er, hvad har givet online dating en dårligt navn og kan grave alle mulige ækle tegn.
 • Vær meget forsigtig - nogle mennesker, du møder online, kan have dine penge, eller ønsker at tage dig væk og dræbe dig.