Wkadk

Hvordan til at handle og se smart

Du får kun en chance for et første indtryk. Kommer på tværs som sjusket og ditzy kan give folk det indtryk, at du ikke er så smart som du virkelig er. Hold læsning for tips til at blive vist skarpt og smart samt have viden om verden, og hvad der foregår omkring dig.

Steps

Hvordan til at handle og se smart. Tag et par dage eller uger til at se på dig selv og hvordan du præsenterer dig selv til andre.
Hvordan til at handle og se smart. Tag et par dage eller uger til at se på dig selv og hvordan du præsenterer dig selv til andre.
 1. 1
  Tag et par dage eller uger til at se på dig selv og hvordan du præsenterer dig selv til andre. Du kender dine venner som dig, men hvordan er du set af din chef, dine lærere eller fremmede på gaden. Kig på din fysiske fremtoning, og også din mentale tage på tingene.
  • Tag et digitalt foto af dig selv hver dag i dine forskellige outfits
  • Kig på din adfærd og se, hvad du gør, der genererer negative opmærksomhed og hvad der skaber positiv opmærksomhed. Tænk over hvorfor du gør visse ting. Gør du ting for at være kontroversiel? For at få opmærksomhed? Til at ligne dine venner eller til at passe ind i en bestemt gruppe? Evaluere dine resultater. Du ved nu noget om dig selv af processen for introspektion. Har dine resultater gælder for den almindelige befolkning? Sandsynligvis. Nu er du en filosof!
  • Forstå du kan stadig skærpe dit look og ikke miste din integritet eller dine venner.
 2. 2
  En meget god måde at se smart er at lære tilfældige trivia. Du er nødt til at vide lidt om noget, så bestanden op på trivia. Vidste du, at Martin Van Buren var den 8th præsident og startede sin valgperiode i 1837? See? Hvis nogen taler med dig eller med dig og nogle venner taler om noget, og du kender lidt trivia om det, så skal du bringe det op. Må ikke afbryde dem eller du vil ligne en idiot. Men husk, der er en fin linje mellem at droppe små stumper af trivia her og der og bliver en kender det hele. Pas på at gøre dette for meget.
 3. 3
  Indser du kan stadig holde din personlighed og stil. Hvis du har tendens til at klæde frumpy eller ældre end du egentlig er du nødt til at give slip på din komfort zone og være villig til at prøve noget nyt.
 4. 4
  Hvis du er yngre, vil du nødt til at tale med dine forældre om de ændringer, du gerne vil lave. Du kan langsomt udvikle din garderobe ved at tilføje smartere udseende stykker. Må ikke forvente at være i stand til at gå ud og slippe en masse penge på nyt. Ser smart koster penge.
 5. 5
  Kig på de mennesker, du og tænker på de ting, der adskiller dem fra dig selv. Er det look? Den? Har de bare synes mere engagerende?
 6. 6
  Stop leve i dit lille boks og begynde at lede uden for det
  • Læs mindst 20 minutter af nyheder hver dag online
  • Læs om forskellige emner eller folk, der interesserer dig
  • Besøge museer, kunstudstillinger, historiske steder, planetarier, etc. Nyd verden omkring dig. Bevidsthed altid gør dig mere vidende og du vil have mere intelligente ting at snakke om.
  • Gå væk fra videospil og ikke bruge hele natten på den computer chatter med venner. Du behøver ikke at give enten op helt, men du bør skalere tilbage for at gøre plads til andre ting.
 7. 7
  Bliv involveret i en velgørende organisation eller borgerpligt. Dette vil virkelig udvide din opfattelse af verden og bringe dig meget mere viden om mennesker og samfund.
 8. 8
  Tilbring tid på at tale med folk ældre og mere erfarne end dig. Tale om fortiden, begivenheder i historien, de oplevede og spørge.
 9. 9
  Deltage i klassen, når du er i skole og ikke falmer i baggrunden. Vær sikker på at besvare så mange udfordrende spørgsmål, som du kan, men undgå kommentere indlysende dem, som de vil samle ingen respekt og et forkert svar vil gøre dig ser dumt. Stil spørgsmål og tale åbent til læreren om de emner og ideer bag dem enten under eller efter klasse. Dine lærere vil respektere din interesse, selv om det er nyligt fundet.
 10. 10
  Gør dit hjemmearbejde og være forberedt. Dette omfatter læsning, rapporter og endda ekstra forskning
 11. 11
  Må ikke føler sig presset til at kommentere alt. Nogle gange er den bedste ting at gøre, er bare at lytte. Plus, andre vil værdi dine meninger mere, hvis de er mindre hyppige.
 12. 12
  Forsøg ikke at bluffe din vej gennem emner. De mennesker, der rent faktisk kender til det, vil spotte en falsk et par kilometer væk. I stedet vente på samtalen til at flyde til noget, du er fortrolig med, eller dirigere samtalen i den retning.
 13. 13
  Stil spørgsmål. Seem engageret. Må ikke foregive du ved alt. Den smarteste mennesker stille masser af spørgsmål. Det hedder den sokratiske Metode.
 14. 14
  Omgiv dig med smart venner og interessante mennesker.
 15. 15
  Være. Du vil blive vist smartere hvis du taler om ting, du ved noget om. Sure, kan du bære rundt kvantefysik bøger, men når en person bekendt med emnet begynder at engagere sig i samtale, vil du ligne en falsk og dum.
 16. 16
  Udvid din viden om din interesse. Hvis du kan lide musik, du kan læse bøger om din favorit bands, musikindustrien, ældre bands, der inspirerede bands i dag, digital produktion, instrumenter osv. Det samme gælder for kunst, historie, mode, psykologi, religion, osv. Udfør disse bøger rundt, og du vil se smart og være uendeligt mere interessant end en person, der forfalskninger det.
 17. 17
  Evaluer dit tøj og begynde at tilføje smart udseende brikker til din garderobe
  • Bukser og jeans
  • Shop for bukser, der er skræddersyet og passer dig godt i længden, i taljen og i den samlede pasform. De kan være smart og trendy. Så længe de passer godt du synes, at du tog tid til at sætte outfit sammen.
  • Shop for jeans, der passer korrekt. Hvis de er virkelig lang du skal bære hæl (damer), eller få dem ændret. Ingen ser smart i enormt over store jeans, der trækker jorden. Du ligner du fundet et par bukser og ligeglade, hvis de passer.
  • For de fyre, er ikke-baggy corduroys eller khakis gode, og om sommeren, shorts khaki.
  • T-shirts er fint, men undgå kontroversielle eller uhøflig grafik.
  • Undgå groft over store skjorter. Begynde at lede efter skjorter med sociale budskaber, vintage rockbands og smarte kommentarer.
   • Sørg for, at skjorter er inden for din interesse. Du ønsker ikke nogen til at spørge om din besked, og du ikke forstår, hvad det betyder. Det er fint at bære dit yndlingsband skjorter, men klæde dem op med en blazer, så du gøre det til dit look og ikke se ud som om du har opstået fra en Hot Topic værft salg. Du kan holde en masse af din nuværende garderobe, bare polere op de andre elementer.
  • Må ikke bære t-shirts hele tiden, og hvis du gør, bør du top det med en blazer og accessorize med et bælte og passende sko.
 18. 18
  Bær skjorter undertiden at blande det op. Køb skjorter, der er skåret til at passe din krop type. Kig efter længder, der er passende, ikke for kort og ikke for lang. Planlægge og ikke gå nå ind i bagsiden af ​​dit skab for din gamle stilarter, når årstiderne skifter.
  • Piger og damer skal kigge efter stykker, der vises skræddersyet og fladere deres gode funktioner. Må ikke skjule under voluminøse trøjer og sweatshirts men se for skræddersyede søger stykker. Få en kombination af korte og lange ærmer. Hvis pasformen er god du kan blande det op med sjove farver og trendy prints.
  • Guys bør bære passende størrelse shirts. Tilføje sort ved at vælge sjove farver. Hvis pasformen er god, kan du virkelig blande det op med sjove farver og trendy prints.
 19. 19
  Mænd og kvinder bør undgå at bære atletisk påklædning og sko, medmindre du rent faktisk gør noget atletisk. Dette betyder ikke bære det, fordi du vil gøre det senere på dagen, betyder det, medmindre du er faktisk på gym, der kører omgange eller PE du nødt til at holde din atletisk slid i en taske. Dette omfatter din foretrukne afspiller jersey.
 20. 20
  Bær der er ubeskadigede (gratis dybe skrammer og slid), der passer godt, og som kan poleres (medmindre ruskind). Du kan få nogle godt lavet med sjove farver, der kan forbedre dit udseende og gøre dig se poleret, mens du stadig holder din personlighed
 21. 21
  Mænd bør investere i et par par sko både i sort og brun. Igen, se efter sko, der kan poleres og er ikke slidt.
 22. 22
  Vær meget opmærksom på personlige!
  • Brusebad og barbere regelmæssigt. Mindst én gang dagligt eller mere, hvis du deltager i sport.
  • Bær en dejlig duft eller krop spray
  • Guys bør få hår nedskæringer hver måned eller deromkring. Hvis du sporten en længere stil, du bør i det mindste få håret trimmet fra bagsiden af ​​din hals. Du kan stadig være lang og funky, men du er nødt til at holde det formet og ren leder.
  • Behårede halse ser sjusket og beskidt
  • Ladies bør undgå farve deres hår, medmindre de har tid og penge til at bevare udseendet og rødderne.
  • Sort kan være cool nu, men det kan se unaturligt mørkt. Gå efter farver, der komplimenterer din tone.
 23. 23
  Få en hudpleje regime og holde sig til det dagligt.
  • Vask og eksfolierer med de relevante hudplejeprodukter til din hudtype
  • Se en hudlæge, hvis du har acne eller hudproblemer
 24. 24
  Seeing er en god ting.briller, hvis du har brug for dem.
  • Få dine øjne kontrolleret, hvis du ikke har i et stykke tid, kan ikke se fra bagsiden af ​​klassen eller få hovedpine, når du læser eller bruger for meget tid på computeren.
  • Hvis du har brug for briller, bør du shoppe for en neutral farvet plast (brun, skildpaddeskjold eller sort) ramme eller en metalramme.
  • Hvis du bruger mere sølv smykker, du bør få en sølvramme.
  • Hvis du ikke har brug for dem, kan du få ikke-recepter dem, men du løber en risiko for at blive drillet, hvis du er fanget. Briller er en forpligtelse. I stedet for at få kontakter og falske briller bare ikke få kontakterne. Gå med briller til de mest flittige look.

Tips

 • Må ikke prale om at være smart. Det er de mennesker, der ikke behøver at tale om det, der kommer på tværs som den klogeste.
 • Må ikke foregive at vide mere om noget, end du gør. Hvis folk finde ud af, så vil du se helt latterligt.
 • Lyt og stille spørgsmål. Du er mere engagerende, når du stille spørgsmål end ved at nikke og foregiver du forstår alt.
 • Smart folk vide, hvornår at bede om hjælp. Hvis du ikke forstår et emne, du bør få ekstra hjælp eller vejledning.
 • Bede om at tage hårdere klasser, og ikke bare tage nemme klasser at være doven.
 • Deltag i konkurrencen som skole, som kræver essays, kunst eller test. Selv hvis du ikke vinder det vil være stor oplevelse.
 • Sidde ved siden af ​​smarte folk i klasser (kemi, biologi osv.), hvor du kommer til at slå dig. Det holder dig på tæerne, og du vil være mindre fristet til at begå en fejl af.
 • Hold op med skole og arbejdsopgaver. Du kan kun se så smart, når du bliver en slacker.
 • Grøft venner, der er en dårlig indflydelse, og ikke gøre dig til en bedre person. Du kan være skyldig af foreningen.
 • Spørg din chef til at sende dig til uddannelse eller tilbyde uddannelse for avancement eller ledelse

Advarsler

 • Må ikke give råd om noget, medmindre du er sikker.
 • Må ikke prale om din intelligens eller dine karakterer, dette blot gør dig stuck-up.
 • Må ikke afsløre dine karakterer til nogen anden elev. Hvis nogen spørger, kan du være ærlig. Hvis det er en god klasse, være beskeden. Hvis det er en dårlig karakter, bekende, at du ikke studere. Må ikke sige du har studeret hele natten og mislykkedes, men også forstå, at du ikke behøver at perfektionere.

Ting du behøver

 • Lånerkort
 • Internet
 • Polerede garderobe stykker
 • Stilfuld og funktionel taske. Ikke for stor eller lille
 • Nogle smarte penne til at holde i brystlommen
 • Briller
 • Lyttefærdigheder
 • Sudoku bøger, krydsord eller lignende til at holde din hjerne bevæger
 • En interessant bog (sørg for at vide, hvad det handler om, hvis folk spørger)