Wkadk

Hvordan til at gøre din kæreste glad

Du har fået en kæreste. Alt du behøver at vide, hvordan at holde ham, og for at gøre det, du har brug for et lykkeligt forhold. Denne artikel vil vise dig hvordan.

Steps

Hvordan til at gøre din kæreste glad. Tage det første skridt.
Hvordan til at gøre din kæreste glad. Tage det første skridt.
 1. 1
  Kend din kæreste. Vide, hvad han kan lide, fordi det er hvad hjælper et forhold. Også alt dette afhænger af, hvilken type fyr han er, og hvilken type pige, du er.
 2. 2
  Tage det første skridt. Veninder, der tager det første skridt ender med at blive den langvarige kæreste, da det gør ham føler sig mere komfortable med at komme tættere på. Må ikke gå for langt med det. Spil med at komme tættere på fx trække ham tættere ved hans tøj eller tale mere støjsvage, så han er nødt til at bevæge sig tættere så se ham i øjnene og forestille sig dens lignende en chick-flick film med kærlighedssange spiller i baggrunden. Hvis han ikke får det inden da, slynge armene over ham og bare kysse ham. Det er en stor tænde.
 3. 3
  Lave aktiviteter med en gruppe venner. Gå i biografen eller shoppe. Vær sikker på at kysse ham ofte på kinden, som et tegn for nogen, at du er hans, men ikke går for langt, da det kan gøre atmosfæren akavet for venner. Bare en fræk lille kys her og der og holde sin hånd en masse.
 4. 4
  Lad ham få tid alene med dig. Privacy er gylden, da det giver dig og ham en chance for at snakke og bare tættere på.
 5. 5
  Lad ham få sin egen tid alene for dig. Når du ikke er der, vil han ende med at tænke på dig mere. Han vil spekulerer på, hvad du laver, hvem du er sammen med, og om du tænker på ham. Det gør ham elsker dig mere.
 6. 6
  Være lykkelig. Ingen kan lide deprimerende mennesker. Bare være glade for, at din med ham og vise det, vil det gøre ham til at føle sig speciel og glad.
 7. 7
  Pas på dig selv. det lyder overfladisk, men drengene ikke bare falde for personligheden kun, er du nødt til at appellere i udseende afdelingen. Gør en indsats, men ikke ændre sig fuldstændigt, fordi i slutningen af ​​dagen, han faldt for dig og den måde du er, men det betyder ikke, du skal lade dig gå.
 8. 8
  Vær flirtende. Det er blevet sagt, at alle drenge tænker på sex. godt ikke hele tiden, men det kinda er sandt. så forstår dette og være flirtende og sexet, men ikke gør noget din ikke klar til. Jeg kan ikke udtrykke, at nok. måske vise lidt mere hud. det betyder ikke, at tage nøgen billeder af dig selv, betyder det, bære en nederdel, eller fortryde en knap til din skjorte.
 9. 9
  Smile. Smukke mennesker smil.
 10. 10
  Må ikke flirte med andre fyre. Dette kan opfattes som følelsesmæssige snyd, din kæreste måske ikke føler, at han er nok for dig eller særlig speciel for dig.
 11. 11
  Lad ham ikke føler andenpladsen til dine andre mandlige venner. Du har måske andre mandlige venner, selvfølgelig, og du bør ikke stoppe med at være venner med dem. Men hvis du finder dig selv at bruge mere tid sammen med dem end med din kæreste, især hvis det er alene med dem, reflektere over, hvordan det kan gøre din kæreste føler. Find måder at lade ham vide at du foretrækker at tilbringe tid sammen med ham end med andre fyre, at han er mere speciel for dig, end de er. Hvis du opdager, at du er tiltrukket af en af ​​dine mandlige venner, er det nok bedst at klippe den ren med ham.
 12. 12
  Gør tankevækkende, små ting for ham, at lade ham vide, at han er speciel for dig. Som at holde sin hånd, når du er ude at gå, fortæller ham at du elsker ham, kramme ham, osv. Hvis du har set kontoret, vil du huske, at nogle fyre selv lide, når kvinder gør ting, der traditionelt synes som maskulin, sådan som giver dem deres jakke i kulden.
 13. 13
  Husk hans fødselsdag, dit jubilæum, ting som der vil, lad ham vide, at han er speciel for dig.
 14. 14
  Lyt til ham, især hvis han føler dårligt, eller hvis han har brug for din støtte. Må ikke lukke ham ud, eller gøre ham føle, at han ikke kan tale med dig eller være åben med dig.
 15. 15
  Hvis du er tiltrukket af ham seksuelt, og hvis du føler dig tryg at gøre det, kunne du overveje at indlede sex med ham. (Hvis du ikke finder ham tiltrækkende eller ikke ønsker at have sex med ham, i det lange løb kunne dette være et problem for jeres forhold.) Så meget som alle siger, at sex er vigtigt for drengene, er det ofte mere vigtigt for dem at være ønsket seksuelt, end at bare have sex. Hvis du altid venter for ham at indlede den, hvordan kan han vide, at du virkelig vil have ham?
 16. 16
  Må ikke ignorere ham, hvis du er med dine venner og han er omkring.
 17. 17
  Sig til ham, at han er smuk (hvis du mener det).