Wkadk

Hvordan til at fortælle en kvindelig bedste ven du har udviklet følelser for hende

Det er sket for de fleste mennesker, du begynder at udvikle følelser for en kvindelig ven (eller bedste ven), som du har kendt i et stykke tid, og du ikke ved, hvordan at fortælle hende. Nå, her er nogle forslag.

Steps

Hvordan til at fortælle en kvindelig bedste ven du har udviklet følelser for hende. Udvikle en dyb og kærlig venskab med pigen i et stykke (i nogle tilfælde et år eller to ville være nok bedst).
Hvordan til at fortælle en kvindelig bedste ven du har udviklet følelser for hende. Udvikle en dyb og kærlig venskab med pigen i et stykke (i nogle tilfælde et år eller to ville være nok bedst).
 1. 1
  Udvikle en dyb og kærlig venskab med pigen i et stykke (i nogle tilfælde et år eller to ville være nok bedst).
 2. 2
  Benytte enhver lejlighed du kan for at hænge ud med denne pige. Shoppe, tage hende ud til en film, endda til en familiesammenkomst.
 3. 3
  Røre hende ofte. Start blidt og arbejde dig op. Start med rystende hænder. Så gør en rutine for stansning næver, hver gang du ser hende. Giv en ikke for tæt knus. På en særlig lejlighed giver en rigtig knus. Derefter stikke hende spøgende hver gang i et stykke tid. Dette kan hjælpe hende med at udvikle følelser for dig. Det vil helt sikkert styrke dit venskab.
 4. 4
  Altid bringe hende rundt familie, de vil gøre hende føle sig speciel plus de vil tro, at hun er din kæreste - Må ikke bekræfte, at hun faktisk er din pige, men benægter ikke det enten, bare tie stille og lade tingene køre deres kursus.
 5. 5
  Få noget tid alene med hende til at tale.
 6. 6
  Lad hende vide, hvordan dine følelser for hende har ændret sig, og hvordan du føler du to skal være sammen. Forhåbentlig vil hun bede dig at vise hende, hvor meget du elsker hende. Du kysser hende (tro mig hun vil blive imponeret).
 7. 7
  Spørg hende, hvordan hun føler om dig og at træffe en beslutning.
 8. 8
  Hvis hun siger nej, giv ikke op, kan det bare tage længere tid. Hun kunne bare ikke være ready.If du stadig holder af hende, blive venner. Absolut ikke handle ked af det eller gøre hende føle sig dårligt. Du har plantet et frø i hendes sind, og hun måske indse senere hun føler på samme måde.
 9. 9
  Må ikke bo i "ven zone" for længe, ​​eller hun vil føle sig akavet om situationen.

Tips

 • Sørg for at fortælle hende personligt.
 • Undgå at blive klæbende og trængende. Hvis hun virker irriteret, hun kan føle at du bruger hende til at øge dit selvværd. Så hver gang i et stykke tid hænge med dine venner eller dig selv.
 • Tag din tid, behøver du ikke at haste tingene. Ikke bevæger sig for langsomt, enten. Men vil du virkelig har brug for at komme ud af den ven zone eller du vil blive hængende der for evigt. Hvis det ikke er dig, så hun vil helt sikkert få en anden, der venter.
 • Vær ikke bange for at udtrykke din feminine side. Kvinder har en tendens til at lide mænd, der er komfortable i deres eget skind.
 • Må ikke være tilbageholdende, besvares bekræftende, men ikke for aggressiv.

Advarsler

 • Må ikke kysse hende for tidligt. Vent, indtil du ved, hun er klar til det.
 • Være sandfærdige og ligetil med hende.
 • Hvis det ikke virker ud chancerne er gode dit venskab vil enten blive ødelagt eller en masse mindre tæt, nogle gange er det godt at indse, hvad du har, er værd at holde
 • Må ikke være nervøs, piger ønsker at tale med fyre, der er selvsikker.