Wkadk

Sådan får du din bedste ven til at indrømme, at han måtte være faldende for dig

Så har du været venner i et stykke tid, men sidst du har været at bemærke tegn på, at han måske ønsker mere ud af forholdet. Alligevel vil han sandsynligvis aldrig indrømme det. Her er nogle måder at få info ud af ham.

Steps

Sådan får du din bedste ven til at indrømme, at han måtte være faldende for dig. Kort se på ham hver så ofte.
Sådan får du din bedste ven til at indrømme, at han måtte være faldende for dig. Kort se på ham hver så ofte.
 1. 1
  Kort se på ham hver så ofte. Hvis han allerede leder en masse, så han er helt sikkert interesseret i nogle måde. Naturligvis dette fungerer bedre i et stort rum fyldt af mennesker.
 2. 2
  Se hvordan han optræder omkring andre piger. Hvis han er lige så flirtende og venlig, så han kan bare være at spille feltet en smule. Hvis han klart reservere noget særligt for dig, er det en fuldtræffer.
 3. 3
  Bevidst gøre noget, der ville være potentielt forstyrre dig (det behøver ikke at være reel... falder over "uheld" er selv godt nok,), og foregive at være ked af det. Hvis han er på din skulder for resten af ​​dagen, ja, du ved...
 4. 4
  Drille ham. Hvis han driller ryggen, drille ham mere... det vil bare holde opbygge...
 5. 5
  Smiler til ham, hvis han smiler tilbage, grin, osv.... igen det vil opbygge. Dette med trin 4 er også en god måde at få en fyr til at lægge mærke til dig;)
 6. 6
  Tal om, hvem du kan lide (forudsat at du lidt ligesom denne fyr / pige også). Hvis han bliver ved med at stille spørgsmål som: "Hvordan ville du reagere, hvis jeg gjorde det til dig...," så er der en mulighed for, at han ønsker at vide, hvordan du vil reagere på ham gøre noget lidt mere personligt med dig.
 7. 7
  Spørg ham, hvem han kan lide, fordi normalt bedste venner altid fortælle deres bedste venner, som de kan lide. Hvis han ikke fortæller dig, eller hvis han handler slags flov, det er et indlysende tegn lige der.: D Bare holde handler uskyldig. For eksempel sige noget lignende "Please? Vi er bedste venner. Du ved, jeg vil ikke sige det til nogen." og ikke får gal, hvis han plejer fortælle dig.
 8. 8
  Hvis du kan lide ham, så prøv at vende de strategier, der er anført til at vise dig som ham.
 9. 9
  Fortæl ham at du kunne være interesseret i ham og tale med ham i enrum.

Ikke droppe falske hints

 1. 1
  Look at se, om han kigger på dig hvert par minutter. Hvis han altid kigger på dig, kan han lide dig.
 2. 2
  Hvis I begge er i en gruppe, gå lidt foran dem. Hvis han følger dig eller går hurtigere at være ved siden af ​​dig, kan han lide dig.
 3. 3
  Få nogen til at spørge ham, hvem han kan lide. Fortrinsvis et af de mennesker i din gruppe.
 4. 4
  Spørge andre mennesker, at hænge ud med jer to, hvis de har bemærket nogen tegn på ham lide dig.

Tips

 • Disse er blot et par ting, du kan gøre. Må ikke bekymre dig, hvis ingen af ​​dem virker, betyder det ikke, det er ikke rigtigt. Med hensyn til rekvirenten, bør du vide, hvad han er ligesom, når han kan lide dig. Kig efter gamle skilte igen!
 • Drop hints som du kan lide ham også! Bare subtile hints, og ikke gør et stort nummer ud af dem.
 • Hvis alt dette ikke virker, så prøv at tale med ham om det! Fyre er mennesker, og de vil fortælle decideret sandhed. Hvis de ikke gør det, de er ikke det værd kærlighed.

Advarsler

 • Må ikke få dine forhåbninger for højt op, just in case han virkelig ikke falder for dig.
 • Må ikke diskutere for meget med fælles venner, da dette kan genere ham og kan sætte andre i en vanskelig situation.
 • Mange af disse metoder kan betyde simple knuser, så du aldrig vide, hvornår han helt vil vende sig bort.
 • Gør ikke nogen af ​​disse trin, hvis du ikke kan lide ham tilbage. Du vil bare være at få sine forhåbninger op, at du kan lide ham tilbage.