Wkadk

Hvordan at komme ud af en kamp med din bedste ven

Ligegyldigt hvor stor din bedste ven er, slagsmål og uenighed er bundet til at ske en gang i et stykke tid. Vi er alle mennesker. Hvis du virkelig bekymrer sig om hinanden, vil du finde en måde at finde ud af det. Her er, hvordan man reparere et venskab og komme tilbage på sporet med din ven.

Steps

Hvordan at komme ud af en kamp med din bedste ven. underliggende årsag til.
Hvordan at komme ud af en kamp med din bedste ven. underliggende årsag til.
 1. 1
  Isolere problemet. Før du kan løse situationen, er du nødt til at vide, hvad der gik galt. Du er nødt til at gå under han-sagde hun-sagde drilleri og bestemme, hvad der var den underliggende årsag til konflikten. Overvej:
  • Hvis du og din ven faktisk havde en konfrontation, tænke over, hvordan situationen har udviklet sig fra din side. Hvad virkelig kryds dig væk? Har dit svar eskalere spændingerne? Hvis ja, hvordan? Lav en liste over, hvad du følte de væsentligste problemer var og tænke over, hvad din ven kan have tænkt fra deres perspektiv. Øv empati ved at sætte dig selv i deres sko og overveje eventuelle fejlfortolkninger.
  • Hvis du ved, at din vrede førte dig til at gøre noget, som gør ondt din ven, undskylder for denne handling (hvis du har ondt og sandfærdigt synes, det er dårligt) nu og sige, at du ikke havde til hensigt at det skal ske. Undertiden kæmper mere end én ting eskalere til øgenavne og tegning i tangentielle konflikter. Hvis du ved, du krydsede en linje, undskylder nu at vise, at du har indset du fejlagtigt lade din vrede få det bedste ud af dig og vise, at du er klar til at tale om det grundlæggende spørgsmål.
  • Hvis der ikke egentlig konfrontation fandt sted, og du føler, at din ven er at ignorere dig, fordi du har gjort noget for at såre dem, så tænk over, hvordan din sidste interaktion opstod. Sagde du siger eller gør noget, der kunne opfattes som krænkende? Vidste du undlader at overveje din vens følelser på et følsomt emne? Du ønsker måske at konsultere fælles venner, der kender jer begge godt, men lad ikke samtalen udvikle sig til sladder eller beskyldninger. Dit mål er at gøre, hvad du kan for at finde ud af hvad der er galt, men hvis du er i en blindgyde, vil du ønsker at bare starte en samtale med din ven og bede.
  • Hvis du er den, der er ked af, sidde ned og forsøge at bestemme, hvad modregne du. Har du været stewing over noget for en stund? Har din ven gør en dum kommentar, du tog for personligt? Er du bare har en dårlig dag? Hvis svarene på disse spørgsmål viser, at din vrede bør være kortsigtede og utilstrækkelige til at retfærdiggøre afslutning jeres venskab, så skal du tænke over, hvad det vil tage for dig at være i stand til at tilgive din ven.
 2. 2
  Når du kender problemet, så tænk over, hvordan det kan løses. Først overveje det fra dit perspektiv, og hvilke ændringer du er villig til, eller føler, at du bør, gør. Dette er udgangspunktet for et kompromis. Så tænk på, hvad du gerne vil spørge din ven til at gøre.
  • Hvis det er en ensidig situation, hvor du er 100% skyld i wronging din ven eller omvendt, kan du være i stand til bare foreslå handlingspunkter for den ene part. Men husk, at selv hvis én person såre den anden, kunne det have været fuldstændig utilsigtet og resultatet af en rimelig forståelse. En aftale kan gøres for ofret at forsøge ikke at tage sådanne ting så personligt i fremtiden, ikke at være så paranoid eller følsomme osv. Det kan bare være en forskel i personlighed, at begge parter vil kæmpe for at overvinde - den ene part forsøger at være mere følsomme over for andres følelser og den anden part forsøger at ikke tage tingene så personligt - men det er den dynamik, der markerer stærke venskaber.
  • Kom op med fornuftige løfter, at begge sider vil føle er fair og relativt ens (eller i det mindste i forhold til skylden). Må ikke være hævngerrig eller tænke på dette er en konkurrence, hvor du forsøger at vinde over din ven. Det er ikke, hvad løse konflikter handler om, og du bliver nødt til at forlade disse antagonistiske tanker ved døren, før du har en chance for at lykkes.
 3. 3
  Opsæt en samtale med din ven. Sende en note til din ven forklarer, at du har gjort nogle overvejelser over din konfrontation, og du tror, ​​at begge du vil have gavn af en rolig diskussion over den grundlæggende konflikt. Du vil gerne høre deres side af historien - en samtale skal ske før selve forsoning kan forekomme, og du håber, at din ven ville tage sig tid til at sidde ned med dig snart.
  • Tænk ærligt og grundigt over, hvad du gjorde forkert i denne situation, og forberede dig til at undskylde. Det er den bedste måde til virkelig at vise din ven, at du gerne vil forene.
  • Må ikke undskylde på en måde, bebrejder din ven. I stedet for at sige "Jeg er ked af du følte krænket af det, jeg sagde," siger, "Jeg er ked af jeg fornærmet dig." Den første sætning sætter skylden på din ven, den anden tildeler den til dig.
  • Prøv ikke at tilbyde en litani af undskyldninger. Del din side af historien med I-budskaber om, hvordan du følte i den situation at give din ven nogle perspektiv, men ikke indramme tingene på en måde, der gør det synes som om du forsøger at undgå skyldfølelse. (For eksempel: "Jeg følte sig truet, da du forsøgte out for den samme del" i stedet for "Jeg kan ikke tro, du ville audition, når du ved, hvor dårligt jeg vil, at en del!").
  • Lad din ven til at lufte lidt. Han eller hun kan stadig være aktivt vred. Tillad at vrede komme til udtryk, og derefter kommunikere igen, at du er ked af det. Spørg, hvis der er noget andet, du kan gøre for at gøre det op til din ven.
  • Være oprigtig. Kun beklager, hvis du er virkelig ked af - ellers vil din ven kunne se, at du ikke mener det. Hvis du stadig er vred, tage lidt tid til at falde til ro og komme til et sted, hvor du føler dig ked af det.
  • Vælg det rigtige tidspunkt. Hvis det er muligt, forsøge at finde et tidspunkt, hvor du kan undskylde til din ven in-person uden et publikum. Hvis det ikke virker, giver et telefonopkald eller en note. Tekst din undskyldning som en absolut sidste udvej.
 4. 4
  Lav en fred tilbyder. En fredsgave kan være så simpelt som at tilbyde et knus, eller uddybe som at gøre din ven en gave. Uanset hvad det er, bør det give en følelse af goodwill og lad din ven vide, at du sætter pris på ham eller hende. Her er nogle ideer:
  • Skriv en pænt brev skitserer, hvorfor du to er venner.
  • Lav et parti af cookies.
  • Tilbyd at hjælpe din ven køre en trættende ærinde.
  • Foreslå en sjov aktivitet, du kan gøre sammen.
 5. 5
  Kom tilbage til det normale så hurtigt som muligt. Må ikke dvæle ved kampen, eller holde bringe det op. I stedet arbejder hårdt på at løse tilbage i din normale rutine og behandle din ven som argumentet aldrig sket. Du og din ven skal både lade tingene gå at give hinanden mulighed for at re-vinde deres tillid.
 6. 6
  Vide, hvornår at komme videre. Hvis du oprigtigt har prøvet at undskylde, demonstrere dit venskab, eller søge hjælp og din ven har fortsat med at afvise din indsats, kan det være tid til at afslutte venskab. Nogen, der ikke kan forstå, hvad du gør for at forsøge at løse problemet er enten for vred til at forene eller bør ikke være din ven i første omgang.
  • Lad døren stå åben. Må ikke benytte lejligheden til at bringe op hver enkelt ting din ven nogensinde har gjort til vrede dig og virkelig brænde dine broer. Stedet, lad ham eller hende vide, at du er ked af, at venskabet er brudt, og du er villig til at revidere den, når den anden person er klar.

Tips

 • Altid være helt ærlig. Hvis du har et problem, omhyggeligt tale om det. Holde den i og lade det ud, når du er vred, vil kun medføre en anden kamp.
 • Lad ikke din vrede få det bedste ud af dig. Se, hvad du siger, eller det vil gøre tingene værre.
 • Hvis din ven bliver jaloux eller gal let, så sørg for at du ikke gnide ting til dem. Vær forsigtig med hvad du siger også.
 • Må ikke være bange for at være reel. Det er okay at græde: det får følelserne ud og gør du føler meget bedre.
 • Du er nødt til at sætte din bedste ven først, hvis hun eller han er den forrykket. Må ikke bebrejde dig selv eller din ven. Prøv at få tingene sorteret ud, og det kan hjælpe.
 • Din ven kan synes vred på dig ved at være sammen med en anden ven, men der bare gør dig jaloux, fordi de stadig ønsker at være din ven. Deres altid villige til at hjælpe dig ud og komme tilbage i sporet!
 • Du bør ikke være en til at sige undskyld hver gang. Hvis du føler, at din ven aldrig undskylder, bør du bringe dette op i en rolig og venlig måde.
 • Hvis du har brug for at hjælpe nogen komme igennem, så gør det! Det gør du og denne person føler sig godt bagefter.
 • Nogle gange virker det ikke lige med det samme. Forlade tid til at bosætte ting.
 • Ved at sige undskyld og sortering problemet betyder ikke nødvendigvis din ven er så tæt på dig som han / hun var før. Prøv at gøre dem så tæt som de plejede at være. Du skal blot sende dem kort eller bringe dem en lille gave.
 • Hvis du ved, at din bedste ven får virkelig arbejdet op over visse ting, som sport eller kvaliteter, ikke gnide det i hans eller hendes ansigt, når du gøre det bedre end de gør i nogen af ​​disse situationer. Bare lykønske din ven for at prøve, og hvis han / hun spørger, hvordan du gjorde, så høfligt dele din sejr. Det er sandsynligt, at han / hun vil blive glad for dig, og glad for at fejre din gevinst!
 • . Lad dine følelser vise, hvordan du føler, og ikke være bange for at sige din undskyld eller endda ender venskabet bare være dig selv, og hvis det ikke er nok for ham eller hende, så de, når det aldrig din ven i første omgang.
 • Må ikke nag.
 • Nogle skoler har elevmægling programmer, men ikke får hinanden flere problemer end din i. Hvis det bliver et reelt problem, overveje at bede din lærer for en vejleder / elevmægling henvisning. Elevmæglere og vejledere er der for at hjælpe.
 • . Ligesom de altid sige, hvis du elsker noget sætte den fri, hvis det kommer tilbage til dig, så det var din, men hvis det ikke gør, så er det aldrig var din.