Wkadk

Hvordan til at falde i kærlighed med din bedste ven

Den bedste romantiske partner er også din bedste ven: en person, du kan tale med om noget, nogen, du kan stole helt og en person, hvis virksomhed du vil nyde hvert sekund af dit forhold. De fleste mennesker har allerede sådan en person i deres liv - deres bedste ven! Men hvis du ønsker at tage det et niveau videre, især hvis din bedste ven er allerede forelsket i dig, kan det være værd at tage chancen!

Problemet er, at nogle gange folk har en psykisk barriere sæt til at se deres bedste ven, som kun en ven og intet mere. Denne artikel vil forsøge at give dig nogle tips til at bryde denne barriere og forelskelse med din bedste ven!

Steps

Hvordan til at falde i kærlighed med din bedste ven. Må ikke være bange for at ødelægge venskabet.
Hvordan til at falde i kærlighed med din bedste ven. Må ikke være bange for at ødelægge venskabet.
 1. 1
  Må ikke være bange for at ødelægge venskabet. Du er allerede bedste venner, og du ved, hvordan man arbejder ud af dine problemer, og stoppe kampene. Hvis du virkelig er tæt på, og en yderligere forhold ikke fungerer, kan du gå tilbage til at være bare venner. Ja, det kan være smertefuldt, og det kan tage lidt tid - betragte dette som en test af ægte venskab.
 2. 2
  Tal med din bedste ven om både dit nuværende forhold og om mulighederne, og du kan finde ud af, at du er både interesseret i hinanden.
 3. 3
  Lav en liste over alle dine bedste vens kvaliteter, som du virkelig gerne og respektere. Nu lave en liste over alle de ting, du ønsker fra et romantisk forhold. Endelig, snup en highlighter og fremhæve de kvaliteter, der matcher: Det kan overraske dig!
 4. 4
  Brug din fantasi: tænke, hvad det ville være som at være tættere på din bedste ven, og det kan give dig et tip til, hvor meget du ville nyde det.
 5. 5
  Sæt en romantisk stemning og gøre noget sammen som venner, såsom at gå til stranden, laver en dans, eller at have en middag med stearinlys alene. Du kan opleve, at nye følelser overflade, når stemningen er rigtig.
 6. 6
  Del dine drømme sammen. Ofte taler sammen om fremtiden gør du indse, at du ønsker at tilbringe fremtiden sammen.
 7. 7
  Tag dig god tid. Forelskelse er ikke en hurtig proces, og du skal sørge for, at du er helt klar til at tage dit forhold til din bedste ven yderligere, før du gør det. Fortæl ham, at du elsker ham. Held og lykke

Tips

 • Ofte kan de ting du gør sammen ikke være forbundet med at være søde eller romantisk (selvom i et romantisk forhold, de ville være). Når du tager dit forhold til det næste niveau, skal du ikke gøre de ting, du altid har gjort, og gå de steder, du altid har gået og antager, at foreningen vil ændre sig: du bliver nødt til at prøve forskellige, mere romantiske ting.

Advarsler

 • Hvis din bedste ven ikke er forelsket i dig, så du skal bare handle som du altid har omkring dem. Forsøg ikke at ændre dig selv for at gøre dem elsker dig tilbage. Hvis de er din bedste ven for dig at være dig selv, så chancerne er, at de ville elske dig for det samme, ikke for at være en helt anden person.
 • Dette virkelig virker, så vær forsigtig med vilje forelsket i din ven. Beslutte, om dette virkelig er, hvad du ønsker først.
 • Hvis du er forelsket i din bedste ven og ønsker at tage dit forhold videre, skal du huske at være respekt for deres følelser og ikke presse. Det tager to til at gøre et forhold arbejde.