Wkadk

Hvordan finder man en sand ven

Nogle gange har du bare ønsker nogen at snakke med. Her er nogle meget grundlæggende tips til at hjælpe du danne en ægte venskab.

Steps

Hvordan finder man en sand ven. Når man taler med folk, være ærlige!
Hvordan finder man en sand ven. Når man taler med folk, være ærlige!
 1. 1
  måder at møde folk måder> Se online for nogle af dine interesser, og læse din lokale avis til arrangementer. Der er tonsvis af grupper af mennesker, der mødes ugentligt / månedligt og tale om ting, som du er til.
 2. 2
  Når man taler med folk, være ærlige! Men det betyder ikke, dumping alle dine personlige oplysninger i de første fem minutter, men være klar over, hvem du er. Må ikke enig med folk bare af hensyn til at nå til enighed med dem, der bygger falske relationer.
 3. 3
  Vær venlig og behagelig. Smilende vil gøre dig virke imødekommende for andre mennesker. Selv hvis du ikke er enig med noget, som nogen siger, ikke være uhøflige om det.
 4. 4
  Nyd din tid. Du behøver ikke nogen omkring dig 24/7, blive fortrolig med dig selv. Læs en bog, gå en tur, være en del af livet. Hvis du er afhængig af folk for meget, det er svært at bygge nogen reel venskaber-have venner vil ikke gøre dig føle sig mindre ensom, vil du kun være mindre alene.
 5. 5
  Hæng ud online! Selv hvis du ikke gør en god ven, der er masser af vidunderlige mennesker, der ville være glade for at chatte med dig. Du kan få nogle erfaring med at bygge venskaber og have det sjovt undervejs.
 6. 6
  Udtryk dig selv og dine tanker.
 7. 7
  Vær loyal nok.
 8. 8
  Hvis de har problemer forsøger at finde ud af en måde at løse det eller bare blive ved deres side.

Tips

 • En ægte venskab er svært at komme forbi. Det er en gave at have den slags af obligation med nogen. Må ikke skubbe og forsøge at gøre det ske med nogen, du ikke får sammen godt med, og hvis du finder det-holde det!
 • Tving ikke venskab.
 • Udtryk dig selv! Intet siger "lad os hænge ud" som at have alle vide, hvem du er. Ligesom Switchfoot? Bær et band t-shirt. Into Buffy? Bær en T-shirt... igen. Du får den idé.

Advarsler

 • Aldrig forsøge noget, der er negative over den person, du ikke kender. Det sætter dig i store problemer.
 • Aldrig, aldrig, aldrig give dine personlige oplysninger online.
 • Tror ikke at have venner, selv sande dem, vil du føle dig bedre om dig selv. Du er den eneste, der kan gøre dig glad, når det hele er sagt og gjort.
 • Hvis du chatter online, aldrig forsøge og mødes i person, medmindre du er helt sikker på, at denne person er legitimt. Det er svært at sige, men være overordentlig forsigtig. Det betyder ikke møde nogen i person højre væk, vente et år. Må ikke give væk personlige oplysninger som telefonnumre eller adresser, og hvis du gør møde altid mødes i et meget offentligt sted, hvor der er sikkerhed. Også bringe en betroet ven.