Wkadk

Hvordan man laver en bedste ven

Bedste venner - De er der altid for dig, altid på udkig efter dig. Der er mange grunde folk gøre deres bedste venner. Uanset om det er "bare fordi", eller udfylde denne tomrum, hvilket gør en bedste ven kan være nemmere end du måske tror! Bare holde læsning!

Steps

Hvordan man laver en bedste ven. Overvej dine nuværende bedste venner.
Hvordan man laver en bedste ven. Overvej dine nuværende bedste venner.
 1. 1
  Overvej dine nuværende bedste venner. Tænk over, hvilke af dem der er mest troværdig. Hvis du ikke har nogen venner, så prøv at lave nogle! Altid se imødekommende, udadvendt og ikke genert. Være en god lytter. Må ikke handle kæphøj.
 2. 2
  Begynd at tale med denne person oftere, men ikke over-gøre det. For eksempel, sidde ned med dem til frokost og klasser, som du har sammen, og sige "hej" på gangen
 3. 3
  Få deres telefonnummer og ringe til dem en gang imellem, måske en gang eller to gange om ugen. Må ikke kalde på den samme dag hver uge, prøv at vælge en tilfældig dag eller holde det uforudsigelige, eller hvis du ikke har en telefon deltage i et computerspil og tilføje dem som en ven at snakke
 4. 4
  Spørg, hvis de en dag kan komme over til dit hus, eller lave noget sjovt sammen. Sørg for at du har kendt denne person i et stykke først, selv om. Hvis du kender nogen for en dag eller to, så bede dem om at komme til dit hus, kan de finde det en smule mærkeligt.
 5. 5
  Spørg dem om deres hobbyer at se om du kan gøre noget sammen i hinandens fælles interesser. Få at virkelig kender denne person. Find deres sympatier og antipatier, foretrukne aktiviteter, deres yndlingsfarver, osv. Der er så meget du kan finde ud af!
 6. 6
  Få kendskab til deres venner. Hvis det ikke virker ud med din oprindelige ven, vil du stadig være bedre stillet end før, med endnu flere venner til at prøve med.
 7. 7
  Fortæl dem, at de er en stor ven, når du virkelig har fået at vide dem. Det vil vise, at personen, som du tror, ​​de er cool, og de vil højst sandsynligt acceptere det.
 8. 8
  Fortæl den person en, som du ikke ville have noget imod for meget, hvis de afslørede, da deling af hemmeligheder skaber tillid. Hvis personen fortæller hemmelighed, vil du ikke have mistet meget (fordi du ikke har noget imod denne hemmelighed at komme ud), men du vil have lært, at de ikke kan have tillid som din bedste ven. Hvis personen holder hemmelige, kan du fortælle en anden lidt større hemmelighed. Snart kan din ven opbygge en track record af tillid ved at holde alle dine hemmeligheder, og du vil vide, at dette er en person, du kan dele dine dybeste tanker med.
 9. 9
  Må ikke gå for "populære kid" i klassen / skolen. Det er en given, og ser ud som du forsøger noget. I stedet hænge ud med en ny pige eller nogen du har set rundt, men ikke kender endnu. Prøv en genert person, der holder tilbage - de kan sætte pris på en anden at gøre en indsats for en forandring!
 10. 10
  Når din ven fortæller en anden en hemmelighed, ikke bare barge og lytte til det. De vil finde dig som en irriterende person, og vil begynde at hade dig!

Tips

 • Endelig men vigtigst, bare være dig selv og lad de gode tider rulle! Nogle gange er det tager kun sige, "Hej!" hver dag.
 • Tal med dem personligt mere end gennem tekst eller online. Denne måde kan du være mere åben og fortælle dem ansigt til ansigt.
 • Vær dig selv. Fordi hvis alt går som planlagt, vil de se den virkelige dig og vide, at du løj, så ophold dig selv, fordi enhver chancerne for dem at være din bedste ven er meget højere!
 • Hvis de fortæller dig en hemmelighed du ikke afsløre det eller de vil ikke være din ven mere.
 • Prøv at gøre ting med dem så meget som muligt og sidde ved siden af ​​dem så ofte som du kan.
 • Hvis de taler om deres andre venner eller gamle bedste venner, er chancerne de forsøger at få dig jaloux og at få dig til at indrømme, at hende eller ham at være din bedste ven.
 • Selvom det kan synes let at blive tæt med nogen sørge for, at de føler, at du er tæt på. Men du behøver ikke spørge dem, fordi det er bare underligt!
 • Selvom det er muligt at have en bedste ven, sørg for at de ikke indser, du forsøger at få til at ske. Må ikke bede dem lige op som du vil synes desperat. Hold et vågent øje med dem, men uden at risikere vises spooky!
 • Prøv at grine af deres vittigheder (selvom det ikke er sjovt). Det ville gøre dem føle sig godt tilpas!
 • En god måde at vide, om den pågældende person ønsker at være din bedste ven er, hvis de fortælle dig en hemmelighed. Sørg for at du ikke fortælle nogen, det vil helt dræbe din chance.
 • Sørg for at du altid er der for dem, i gode tider og dårlige tider. Hjælp dem, når de har brug for hjælp, og bare være en god ven!
 • Tekst dem og være virkelig sjovt. Bedste venner elsker humor!
 • Være lidt vovet, hvis din ven er udfordrende dig til at gøre noget (ikke livstruende), så prøv det, for eksempel hvis de siger du ikke kan klatre til toppen af ​​legepladsen tag vise dem, du kan.
 • Hvis du tror, ​​at du får i vejen for din bedste vens andre sociale liv, tekst eller telefon ham / hende, kan de faktisk sige, at du ikke.
 • Må ikke være genert. Hvis du er genert, er det muligt, at han / hun vil lægge mærke til, og tror du er underlig.

Advarsler

 • Sørg for at du er ikke den man altid skubbe venskab fremad. Når du har gjort det klart, at du er interesseret i at være deres ven, så lad dem gøre det næste træk.
 • Må ikke blive en stalker, eller være irriterende. Det er en stor turn-off.
 • Det tager tid. Tving ikke forholdet, vil du kun såre dig selv og din ven.
 • Sørg for, at denne person ikke er ensbetydende med andre mennesker, eller to-faced. Dette kan ske ganske nemt. Nogle mennesker kan være sød til dit ansigt, så sladder bag din ryg. Dette betyder ikke beskylde nogen for at være to-faced, når de er virkelig sød, men du skal bare sørge for at dette ikke sker. En gennemsnitlig person ikke gøre for en god ven.
 • Nogle mennesker kan ikke lide dig kalde dem meget ofte, det er en stor gene for bestemte typer af mennesker. Må ikke overdrive det på kald.
 • Hvis hun / han er biseksuelle eller homoseksuelle, ikke dømme dem bare på den, de kan stadig være cool. Bare fortæl dem, at du ikke komme ned sådan, og de vil ikke ramt på dig.
 • Efter et lille stykke tid, omkring en måned eller to måske, fortælle dem, at de er din bedste ven, og se deres reaktion, hvis det er et smil og et "du også", så du ved, du har en bedste ven.
 • Giv dem tid af deres egne
 • Prøv ikke at besøge din bedste ven hver dag, han / hun kan finde det irriterende og tror måske du får i vejen.
 • Du må ikke kopiere, hvad de gør! Det er virkelig frustrerende for dem,
 • Undgå at ændre den person, du virkelig er at behage eller passer ind i deres personligheder. De vil finde ud af hvem du virkelig er i sidste ende, og de kan føle sig forrådt og løjet for. Også, det er et tegn på usikkerhed.