Wkadk

Hvordan til at fortælle en fyr, du ikke kan lide ham tilbage

Dette er en af ​​de sværeste ting at gøre, især hvis du er ikke den slags pige, der kan lide at afbryde et forhold eller føler smerte, han kunne være at gå igennem. At fortælle nogen, du ikke kan lide dem tilbage er noget, du vil gå igennem mindst én gang i dit liv! For at undgå at give ham de forkerte budskaber, der forårsager et argument eller gøre samtalen akavet. Forhåbentlig efter at du tage rådgivning fra denne artikel, bør du være i stand til at være venner og intet mere.

Steps

Hvordan til at fortælle en fyr, du ikke kan lide ham tilbage. Først skal du vurdere situationen.
Hvordan til at fortælle en fyr, du ikke kan lide ham tilbage. Først skal du vurdere situationen.
 1. 1
  Først skal du vurdere situationen. Sid ned, alene og tænke over følgende things.Don 't lytte til din friends.This handler om dig, ikke dem, og du ikke ønsker nogen at skubbe dig ind i noget, du ikke ønsker at gøre.
  • Vidste du at han kan lide dig? Eller har du bare tænke han gør? Hvis det er førstnævnte, så du behøver at gøre noget ved det, men hvis ikke, så er du bedst at lade situationen og bare undgå at fører ham videre.
  • Er du sikker på at du ikke vil have noget til at ske mellem jer. Du vil fortryde det, hvis du skubbe ham væk, og så indser du ønsker at være sammen med ham. Når du er sikker på, at tingene aldrig ville arbejde mellem jer to, så er det tid til at tale med ham
 2. 2
  Beslut hvad du vil sige, undgå ting, som vil såre hans følelser, da han kommer til at blive forstyrret uden nogen inkluderet fornærmelser. Nedskriv de spørgsmål, du har med at være i et forhold med ham og finde ud af hvilke ting, du synes er værd at bringe op, for ham til bedre at forstå, hvad der gik galt. Det er ikke fair at lade ham gå uden et fingerpeg om, hvad der skete. Tænk også over problemer med dig selv, snarere end blot ting, han har gjort forkert, for eksempel er du klar til et forhold? Er du over din ex? Gør ikke ting op, vil du kun få fanget og han vil føle sig forrådt, være ærlig.
 3. 3
  Vælg det rigtige sted. Når du er sikker på at du ikke ønsker at være sammen med ham så er du nødt til at sortere ud en tid, hvor de to af jer vil være i stand til at tale privat. Prøv at spørge ham om at møde dig til en kop kaffe, eller popping over til hans hus. Må ikke gå til et måltid eller noget, der kunne forveksles som værende romantisk som du har brug for at undgå at blive vildledende.
  • Du er nødt til at tale med ham alene. Hvis der er nogen af ​​hans eller dine venner omkring derefter vil han forlade følelse ydmyget. Også, kan hvis der er andre ører omkring dig ikke få chancen for at tale om situationen og dine virkelige følelser på det.
 4. 4
  Starte samtalen forsigtigt. Prøv noget som; "Jeg har tænkt en masse, og jeg tror ikke, det er en god idé for os at være noget mere end venner", snarere end "Jeg kan ikke lide dig". Denne måde kan du overbevise ham om, at det er det bedste i stedet ham forlader med sårede følelser. Ved at overtale ham rundt til samme opfattelse som dig, kan du nå frem til en gensidig aftale snarere end du bare at fortælle ham, hvordan det er. Også, ikke slå omkring Bush, gå lige til det: nej ", uhm... godt... uhm... Jeg tror ikke...." Det bare trækker situationen ud.
 5. 5
  Nævne de spørgsmål, som du troede om tidligere. Fortæl ham, hvorfor du ikke ønsker at være sammen med ham. Spørg ham om ikke at afbryde før du er færdig, så du får til at sige alt det, du behøver at uden at blive side-sporet. Være blid, men fast med, hvad du siger. Nævn nogle fejl om dig selv så godt, så han ikke føler sig for dårligt om sig selv, efter at alle er der sandsynligvis et problem med dig selv, som også påvirker ting.
  • Vær konsekvent. Ingen tilbageskridt, ingen re-overvejelse. Være fast. Hvis du ikke kan lide ham så det er bare sådan det er. Hvis han forsøger at ændre dit sind, så du bare nødt til at stå din jorden og fortælle ham, at han ikke kommer til at ændre dit sind, fordi du ved, du ikke ville arbejde som par. Hvis du begynder at overveje de ting, han siger at overtale ham, så er du kun fører ham videre og bare at bygge ham op til at bryde ham ned. Psykologi viser, at den bedste måde at være overbevisende, er at være konsekvent med dit argument.
 6. 6
  Lyt til hans side. Efter at han har talt, kan du indse, at han har taget det dårligt og kan have behov for at tale med ham yderligere. At berolige ham fortælle ham de gode punkter om sig selv: "Du er en god leder fyr, kan du få en pige, du ønsker, behøver du ikke mig" eller "Du har en fantastisk personlighed, og en frygtelig masse går for dig, jeg er bare ikke klar til dette. " Dette vil hjælpe ham fra at miste hans tillid eller kritisere sig selv for hårdt.
 7. 7
  Hvis du ønsker at prøve og være venner med ham: Nævn det på samme tid som at fortælle ham, at du ikke kan lide ham, ved at sige noget som "Jeg ting du er en fantastisk fyr at være venner med, men vi ville ikke ' t være en god par ", men ikke skubbe det på ham. Lad det et par dage op til en uge, og derefter sende ham en tekst eller IM spørger, hvordan han er i en afslappet tone. Hvis han får sjovt om det og ønsker at vide, hvorfor du stadig taler til ham, bare fortælle ham, at du ønsker at være venner, fordi du får på godt. Det vil tage tid, og du er nødt til at være forsigtig med ikke at lede ham på, men nogle gange dine bedste venner kan være ex kærester eller nogen, der bruges til at lyst dig, efter alt hvad du skal have fik godt for ham at kunne lide dig i første omgang.
 8. 8
  Lære ham at kende, før du fortæller ham: Du kan vælge dig som ham, Eller hvis du ikke gør du ved hans personlighed, så du ved, hvad de skal sige (og det vil ikke lyde barsk).

Tips

 • Ikke fører ham på (hvis du vil have ham til at vide, at du ikke kan lide ham ikke flirte eller gøre det ud som din bare at spille hårdt for at få...) *-Øv dine linjer dagen før.
 • -Den dag du fortæller denne fyr du ikke har nogen interesse i ham, være sikker.
 • Du ønsker ikke at blive hængende i mellem ord, så det er bedst at gennemgå, hvad du ønsker at sige. Undgå "Jeg kan ikke lide dig, undskyld. Bare gå væk,". Det vil gøre den fyr føler sig hadet, og han tror måske, at du er uhøflig og han kunne sprede ordet. En beroligende "Undskyld, jeg ikke føler på samme måde om dig" er et godt eksempel på, hvad jeg skal sige.
 • Må ikke være i en fart. Det vil sløre alle de ord, bliver du nødt til at starte forfra med en mere ængstelig følelse.
 • Tilføj en smule smil og hengivenhed, men ikke for meget, fordi han vil få blandede signaler fra dig.
 • Det er tid til at være spontan. Forklar hvorfor du ikke kan lide ham, lige fra hjertet. Hvis du ser han får en smule ondt, sige, at du ville foretrække at være venner (hvis du virkelig ville). Det vil mindske spændingen.
 • Rette værneting er nøglen.
 • Den fyr vil tror, ​​du har intet had mod ham. Det giver ham en god følelse at vide, at den pige, han kan lide er rart, og at han kunne finde en som dig og forhåbentlig hænge på hende, men på en måde, han kan lide hende, fordi hun minder ham om dig.

Advarsler

 • Du kommer til at såre hans følelser, der er intet du kan gøre ved det andet end at forsøge at gøre det lidt mere blid.
 • Hvis du har ført ham, forventer ham til at være vred.
 • At gøre det i det offentlige er sikrere, da han er mindre tilbøjelige til at få voldelige.