Wkadk

Hvordan til at forberede en dato

Du har vikles en date med nogen speciel, og nu har du fået chancen for at gøre et indtryk. Forberedelse til en dato, kan være nervepirrende, men kan gribes an i en trin-for-trin måde, der vil forsikre dig gøre det til din date fuldt forberedt. Resten er op til dig.

Steps

Hvordan til at forberede en dato. Begynde at kigge og føle sig godt i forvejen.
Hvordan til at forberede en dato. Begynde at kigge og føle sig godt i forvejen.
 1. 1
  Har nogle lektier. I dagene før en dato, tage tid ud til at hamle op med aktuelle begivenheder og varme emner. De er gode samtale startere, og du vil være i stand til at imponere din date med din viden. Prøv at huske så meget som du kan om tidligere samtaler sammen, så du kan følge op på dem. Har et par eller samtale stykker i ærmet, hvis du har brug for dem. Der er nu mange dating rådgivning online fora og sites som man kan få adgang på internettet. Problemet med nogle af disse sites er, at de ikke er faktisk lavet af fagfolk, der har studeret og forsket deres dating rådgivning. Det ville være klogt at også overveje legitimiteten af ​​dating rådgivning samt rigtigheden af ​​det.
 2. 2
  Begynde at kigge og føle sig godt i forvejen. Sæt tid afsat til motion i dagene før den dato, uanset om det er yoga eller. Spis godt og få masser af.
 3. 3
  Vælg din tidligt. Du skal have flere outfits fastlagt før dagen datoen. På denne måde vil du ikke have nogen sidste minut panik, når du indser du har en spaghetti plet ned din yndlings skjorte. Plus, vil det give dig mulighed for at prøve et par forskellige looks på dagen for dato og se hvilken en passer til dit humør mest komfortabelt på det tidspunkt.
 4. 4
  Rydde op på dagen datoen. Tag en dejlig, lang eller bad. Sikre, at du har rent hår og negle. Du bør lugter godt, men ikke overvældende. Undgå tunge parfumer og aftershaves, især hvis din date kan være allergiske. Damer, gå let, når de anvender make-up og sigter efter en naturlig, men velplejet look. Hvis tingene går godt han i sidste ende vil se dig uden make-up - og du vil have ham til at genkende dig på det tidspunkt. Kort før de forlader for din date, floss og børste dine tænder grundigt.
 5. 5
  Tænk positivt. Du kommer ud for at nyde dig selv, trods alt. Må ikke begynde at bekymre sig om hvad katastrofer kunne ske, fordi den måde, de er langt mere tilbøjelige til. Hvis du får nervøs, ringe til en god ven, se dine favorit komedie show eller lytte til upbeat musik. Løsne op. Fokusere på at have det sjovt, og du uundgåeligt vil.
 6. 6
  Opfører sig som det er naturligt. Viser ikke, at du er nervøs. At være nervøs vil starte ting ud på det forkerte ben.

Tips

 • Sørg for at du børste dine tænder, behøver du ikke ønsker din date at tro, du har dårlig ånde.
 • Det er ikke tid til at prøve en ny frisure på dagen den dato, du ønsker at gøre en frisure, der ser godt ud, men også naturligt!
 • Sørg for at du planlægge, hvad du kommer til at bære, og altid gøre en indsats, er der ingen anden chance for at gøre et første indtryk på din date.
 • Hvis du tager din bil, rense det ud! Ingen kan lide en grov bil!
 • Når at blive klar til at gå på den første date er der mange ting at overveje. Først og fremmest er der de spørgsmål om, hvor gå, hvad de skal bære, transport osv.
 • Nogle gange endda med den bedste forberedelse, kan din date viser sig forfærdeligt. Du ønsker måske at have en "tilbage ud plan", hvis dette sker. Find en god ven, du kan ringe til, og så han / hun kan ringe til dig tilbage i et par minutter, så du kan sige du har en form for krise, du har brug for at deltage til. Du kan også prøve at være en ærlig person og sige, at du ikke synes, det er at arbejde ud, og at du behøver at forlade tidligt. Vær parat til at bidrage til den dato og undskylde dig selv.
 • I nogle accasions når du har ingen anelse om hvad de skal bære spørge drengen! Spørg, hvad slags ting, han kan lide klud klogt.
 • For en første date er det en god ide at have en frokost dato i stedet for en middag dato. Denne måde, hvis du har en frygtelig tid i det mindste du ikke spilde en hel aften.
 • Medbring en. Uanset om du planlægger at bruge det eller ej, er det bedre at være forberedt end at ende op med ansvarsområder, du ikke ønsker. Men husk, at du ikke behøver at have sex.
 • Slap af, vær dig selv, og være sikker. Mere specifikt, ud over "at være sikker", skal du "kend din succes" (succes avler selvtillid). I stedet for "at være dig selv," prøv "at være din bedste selv".

Advarsler

 • Prøv at være så ærlig som muligt på dit date, ellers kan det komme tilbage og bide dig senere, hvis det gør ender med at arbejde ud mellem jer to.
 • Må ikke sige ting, du ikke mener, "Jeg nød virkelig denne dato", hvis du ikke mener det ikke siger det.
 • Vær sikker på altid at have en mobiltelefon og kontanter for en taxa, så du aldrig føler du nødt til at stole på din date for en tur hjem.
 • Hvis du føler noget er galt, Stol på dine instinkter og høfligt, men fast afslutte dato.
 • Altid være forsigtig med alkoholisk indtagelse.
 • Aldrig sætte dig selv i en kompromitterende situation - de fleste mennesker er troværdige, men " date rape "er desværre en reel begivenhed. Altid har en første date i en offentlig indstilling (restaurant, film, klub, indkøbscenter osv.) kun acceptere drikkevarer serveret fra en flaske, eller kan åbnes af dig eller foran dig, eller af en tredjepart (som en bartender). Desværre er der er medicin ("date rape stoffer"), der kan tilføjes til enhver drink uden nogen mærkbar forskel i smagen. Nogle mennesker bruger disse stoffer til at sætte kvinder (og nogle gange mænd) i prekære situationer. Hvis du tænder væk fra din drink, komme ind i vane med at dække den med hånden, da det kun tager et sekund at glide noget i en drink. Hvis du er mistænksom, få en ny drink.

Ting du behøver

 • Grooming stuff.
 • Op slå musik til lette din nervøsitet.
 • En god ven at snakke med
 • TILLID! Lyt til dit hjerte.