Wkadk

Sådan vinder din mand tilbage

Lad os være ærlige - at genvinde din mand vil være meget sværere end at vinde over en ny mand. Men hvis du ønsker at holde kæmpe for ham, så han må være det værd. Hvis du ønsker at vinde din mand tilbage, er du nødt til at reflektere over, hvad der gik galt, arbejde på at forbedre dig selv, og derefter foretage et træk på det rigtige tidspunkt. Hvis du ønsker at vide, hvordan at vinde din mand tilbage og undgå yderligere hjertesorg, blot følge disse trin.

Steps

Sådan vinder din mand tilbage. Giv dig selv noget plads.
Sådan vinder din mand tilbage. Giv dig selv noget plads.

Reflektere over forholdet

 1. 1
  Giv dig selv noget plads. Hvis du hele tiden omkring din tidligere flamme, vil du ikke være i stand til at træde tilbage og faktisk få nogle perspektiv på, hvad der gik galt. Selvom du ikke behøver at ignorere ham, bør du ikke kalde ham, gå ud af din måde at tale til ham, eller endda Facebook ham lige efter dit forhold slutter. Det er tid til at være alene et stykke tid, også selvom det betyder ikke at gå til en fest, hvis du vil vide, at han vil være der i første omgang.
  • Når du er væk fra den fyr, vil du have en mindre partiske perspektiv om, hvordan du virkelig føler, og hvad du elskede så meget om forholdet.
  • Hvis du er væk fra ham, vil han begynde at tænke over, hvor du er. Du vil allerede gøre ham vil have dig mere bare ved at trække væk.
 2. 2
  Tænk over, hvad der gik galt. Før du kan prøve at gøre tingene rigtigt, er du nødt til at være ærlige om, hvad der gik galt i forholdet. Tag dig tid til at gøre nogle selvransagelse og spørge dig selv, hvad sluttede forholdet. Hvor du også humørsyg, alt for fjern, eller for flirtende med andre? Tænk over hvad du kan gøre for at ændre dynamikken.
  • Du bør kun forsøge at vinde ham tilbage, hvis du tror, ​​du kan gøre tingene anderledes næste gang. Hvis du i sidste ende brød op, fordi du var uforenelige, og kunne bare ikke få tingene til at fungere, så det vil være sværere at vinde din mand tilbage, end hvis det var bare fordi du ikke gøre nok tid for ham.
  • Lav en liste over alle de ting, der gik galt, og fremhæve de ting, du kan styre.
  • Spørg, hvis du bare gik igennem en vanskelig tid i dit liv, eller beskæftiger sig med en større ændring. Du kan være mere klar til et forhold, hvis du føler dig mere stabil og positiv.
 3. 3
  Ændre dine vaner. Når du har fundet ud af hvad du kan have gjort galt i forholdet, modstå trangen til at kalde ex og vise din nye fundet selvrealisering. Handling siger mere end ord. Bare være den nye forbedrede selv og word vil spredes.
  • Hvis forholdet sluttede, fordi du var for klæbende, arbejde på ikke bliver så knyttet til ham. Spil det cool og han vil se, at du er en ny person.
  • Hvis forholdet sluttede fordi du ikke give ham nok opmærksomhed, begynde at gøre ham føle sig speciel. Sig til ham, han ser pæn og at du er glad for at se ham.
  • Hvis forholdet sluttede, fordi du har brugt for meget tid flirte med andre fyre, lad ham ikke se dig med andre fyre for meget eller han vil blive mindet om, hvorfor tingene ikke fungerer.

Forbedre dig selv

 1. 1
  Se og føle dit bedste. Få dine negle og hår gjort. Tag en dejlig varm boble bad, og udvælge en flot outfit. Når du ser dit bedste, vil du begynde at føle dit bedste. Du behøver ikke at få en komplet makeover, hvis du ønsker at ændre. Du skal bare nødt til at være ekstra opmærksom på grooming og hygiejne, og resten vil følge efter.
  • Tilbringe en ekstra 10-15 minutter at få klar til i morgen, og du vil begynde at føle sig bedre. Måske du havde for travlt eller stresset ud for at bekymre sig om dit udseende før.
  • Forkæl dig selv med en mini-shoppingtur. Hvis du bruger et par nye outfits, vil du begynde at føle sig som en ny person.
  • Få en sjov hår klippe. Intet gør du lyst til at få en frisk start som en frisk snit.
 2. 2
  Stop bekymre sig om hvad andre mennesker tænker. Hvis du er så usikker, at du bruger al din tid på at tænke over, hvordan andre opfatter dig, så du vil aldrig være i stand til at arbejde med dig selv nok til at fange din tidligere mands øjne igen. Det betyder ikke noget, hvis folk tror, ​​du er sjov, sød, eller charmerende - det handler om at tænke positive ting om dig selv.
  • Hvis du er ligeglad, hvad andre mennesker tænker om dig, så vil du udstråle selvtillid og din tidligere fyr vil blive imponeret over, at du endelig vide, hvordan du gøre dine egne ting.
  • Må ikke bekymre dig om sine venner. Måske hans venner ikke tror du havde ret til din tidligere mand eller bare ikke komme sammen med dig. Du skal være rart og komme i deres gunst, men ikke bøje tilbageskridt forsøger at charme dem eller mister du synet af dine mål.
 3. 3
  Ophold optaget gør de ting, du elsker. Hvis du har travlt med skole arbejde, venner og forfølge dine interesser, vil du være i stand til at vokse som person og til at fortsætte med at forbedre sig selv i stedet for at pining efter din fyr. Plus, hvis han ser, at du naturligvis er besat stedet for at sidde rundt stirrede op på himlen, så han kan se, at du har en masse at bidrage med, og at du er person med en aktiv og engagerende liv.
  • Lad din tidligere fyr se dig gøre de ting, du elsker, uanset om det fordyber dig i dine studier eller gå ud for en dejlig løb.
  • Bruge masser af tid med dine venner. De vil være i stand til at holde dig positiv og vil låne dig et nyt perspektiv.
  • Brug ikke en rebound forhold som et middel til opholder travlt. Dette vil kun distrahere og forvirre dig endnu mere.
 4. 4
  Udvikle og udtrykke din individualitet. Som du fortsætter med at forfølge dine interesser og få nogle plads væk fra den fyr, vil du begynde at få en bedre fornemmelse af dig selv som en person, ikke bare en såret ekskæreste. Tag denne tid til virkelig at være dit sande selv og til at lade verden vide, hvem du er.
  • Kjole til at imponere. Bær tøj, der virkelig gør du skiller sig ud som et individ. Du behøver ikke at bære noget skrigende at få opmærksomhed - bare være modig og bære en "sjove" outfit, du var for tilbageholdende til at bære før.
  • Udtryk din individualitet ved at være kreativ. Skriv en historie, afhente en fungerende klasse, eller underskrive en sang på en open mic. Lad din tidligere mand se dig være fortrolig med at udtrykke din individualitet.

Gør ham vil have dig igen

 1. 1
  Udvikle tillid. Selvhævdelse og selvtillid er naturligvis attraktivt for de fleste mennesker. Viser din fyr, du er i stand til at være lykkelig er tiltalende og bringer et naturligt ønske. Hvis han ser, at du er tilfreds med hvem du er og hvad du gør, vil han have dig endnu mere. Her er hvordan man kan udvikle selvtillid:
  • Bliv en mere positiv tænker. Hvis du lærer at se det gode i verden i stedet for de dårlige, vil du afgiver en uimodståelig positiv energi, og din fyr vil ønsker at være omkring dig igen.
  • Være tilfreds med dit udseende. Tænk på mindst tre ting, du elsker ved dig selv, og kjole til at vise dine bedste aktiver. Sørg for at få regelmæssig motion for at forblive mentalt og fysisk stærk.
  • Være selvhævdende. Tal på en klar og effektiv måde i stedet for mumler eller taler sagte. Command opmærksomhed med din stemme, og alle vil se, at du er sikker på, hvad du har at sige.
 2. 2
  Vær mere klassiske. Det er sjovt at være i en fest og danse en masse, men det er ikke altid klassiske opførsel. Hvis du er til en fest, det fornemme adfærd er at socialisere, men taler roligt, ikke monopolisere al den opmærksomhed. Du kan stadig få lidt crazy, så længe du ikke får sjusket, og han vil gerne have dig endnu mere for det. Ingen ønsker en pige, der falder ned beruset eller kæmpe for al den opmærksomhed i rummet.
  • Bliver klassiske er en form for at være modne. Hver fyr ønsker en pige, der er moden og i kontrol over hendes følelser i stedet for en hot rod i det offentlige.
  • Klæd elegant. Du er nødt til at se classy samt være classy. Du kan vise nogle kavalergang, men ikke bære noget så skandaløst, eller stram, at det ligner du er desperat eller bare trashy. Hvis du ser sød, men klassiske, vil din tidligere flamme naturligt mærke til dig.
 3. 3
  Lad ham se dig have en stor tid. Har et stort smil på dit ansigt og lad ham se dig virkelig nyder dig selv og bringe glæde til verden og de mennesker omkring dig. Du bør ikke have at fake det. Hvis du virkelig vil have ham til at ønske dig, så skal du faktisk være at have en stor tid, og være behageligt nok til at være lykkelig uden ham.
  • Laugh - en masse. Lad ham se dig grine og fnise med venner og virkelig at have tid af dit liv.
  • Være aktiveret. Være fuldt engageret i uanset samtale du har. Lad ham se dig være animerede, gestikulerer og gør store point.
  • Lad ham se dig deltage i sjove aktiviteter. Hvis han ser dig griner det op på trivia natten, have en stor tid kører med en kæreste, eller slå op på dansegulvet, vil han ønsker at tilbringe mere tid sammen med dig.
 4. 4
  Undgå desperate adfærd som pesten. Hvis du er desperat for at få hans opmærksomhed, gør ham til at se, hvor meget sjov du har, eller til at se så varmt, at han falder over, så han vil være i stand til at fortælle det samme. Bare arbejde på at være din bedste selv, og håber, at han fanger dig i processen. Må ikke overdrive det, eller du vil kun gøre tingene værre.
  • Forsøg ikke alt for svært at se ud som du har det sjovt, når du er omkring ham. Lad det være naturligt.
  • Forsøg ikke alt for svært at se godt omkring ham, enten. Klæde sig passende til lejligheden og ikke bære meget mere makeup end normalt eller utroligt høje hæle bare for at fange hans blik. Han vil bemærke dig på denne måde - men ikke på en god måde.
  • Må ikke klamre sig til ham. Lad ham komme til dig. Hvis du er til en fest, så lad ham komme op for at sige hej først.

Foretage et træk

 1. 1
  Fortæl ham, hvordan du føler. Når du har reflekteret over, hvad der gik galt, forbedrede dig selv, og fangede hans opmærksomhed, er der intet tilbage at gøre end at fortælle ham, hvordan du føler. Denne del vil være svært, men du bliver nødt til at sluge din stolthed og komme over nervøsiteten i din tarm, hvis du ønsker resultater. Åbne op og lade ham vide, at du ønsker at prøve igen, vil ikke være nemt, men det vil være det værd. Her er hvordan du gør det:
  • Vælg det rigtige sted og tidspunkt. Prøv at få ham alene på et tidspunkt, når han er i godt humør, og når der ikke er en chance hans venner vil være lurer i baggrunden.
  • Synk din stolthed. Hvis du har lavet nogen fejl, undskylder for fortiden og være så konkret som muligt at vise, at du er selvbevidst.
  • Vær ærlig. Fortæl ham at du virkelig savner at have ham i dit liv, og at du har lavet en stor fejl, og vil have ham tilbage.
  • Sige, at du ønsker at gøre det op til ham og vise ham, hvor meget du har ændret.
 2. 2
  Hold ham denne gang. Hvis din tidligere fyr er modtagelig, så vil du begynde at bruge mere tid sammen med ham, om han beder dig ud på en date eller bare tilbringer mere tid sammen med dig i selskab med andre. Du er nødt til at få mest ud af den tid du har med ham for at sikre, at du ikke mister ham igen. Her er hvad du skal gøre:
  • Må ikke gentage dine fejltagelser. Mind dig selv om, hvad der gik galt, og sværger ikke at gøre det samme denne gang. Husk, hvor hårdt du har prøvet at forbedre dig selv.
  • Må ikke lægge for meget pres på dig selv. Hvis du konstant er bekymret for ikke at rode op igen, vil du ikke være i stand til at fokusere på nutiden.
  • Starte på en frisk. Tænk på dette som at starte en helt ny sammenhæng og samtidig have en bank af information at arbejde med. Må ikke dvæle ved fortiden eller opkog gamle argumenter.
  • Vær dig selv. Selvom du er en forbedret udgave af dig selv, er du stadig dig i slutningen af ​​dagen, så husk at være den pige, han faldt for i starten. Hvis du prøver for hårdt at bevise, hvor anderledes du er blevet, mister du overblikket over, hvem du er.
 3. 3
  Vide, hvornår at gå væk. Hvis du har prøvet alt og derefter nogle, men din tidligere mand stadig ikke vil give dig den tid af dagen, så for meget skade der er blevet gjort for dig at forfølge forholdet yderligere. Hvis han er ignorere dig, modstå dine fremskridt, eller bare ligefrem være betyder for dig, så er det tid til at gå væk, før du får endnu mere ondt.
  • Husk, at ikke selve forholdet kan reddes. Du har gjort dit bedste og kan bifalde dig selv for at prøve.
  • Gå væk med hovedet højt. Må ikke være flov over at åbne op og dele dine sande følelser.

Tips

 • Lad ikke dine følelser komme til dig, fordi så vil han vinde.
 • Bestem nogle aktiviteter, du gøre for at hjælpe dig til at forblive rolig.
 • Må ikke holde kommer tilbage og ikke vente med at gøre dig selv til rådighed for ham. Du har et liv, så lever det! Nogen der ellers er derude lige nu venter på en person som dig.
 • For at dette skal fungere, skal du forbliver rolig, kølig og indsamlet.
 • Det tager to eller flere at argumentere. Ved høfligt nægter at argumentere, ophold dig ud af det.
 • Husk, at lykke er nøglen til værdi. Nyd dit liv så meget som du kan og få det bedste ud af enhver situation. Finde lykken er definitionen af ​​succes i livet
 • Husk, at hele pointen med denne artikel er at vise andre, du er stolt af dig selv, og du er ligeglad med hvad folk opfatter dig som. Du vil få stor respekt for at være dig selv og ikke forsøger at knytte dig til en gruppe.
 • Hvis du spurgte, hvorfor fyr / pige opfører sig som det mod dig, siger ærligt, at du ikke kender. Må ikke tale skraldespanden eller sladder om dem til nogen. På den måde ser de gerne (hvad de sandsynligvis er) en loony freak, og du ligner en uskyldig, tilskadekomne.
 • Må ikke fornærme dem tilbage. Det øger blot benzin på bålet.
 • Uanset hvad du gør, ikke virker som det betyder noget. Dette vil gøre andre mener, at du er villig til at arbejde med dem, ødelægger enhver chance for at blive i stand til ligeglad.
 • Hold en alt for positiv holdning gennem alt, det ser ud som du er ligeglad om hele situationen. Må ikke gå negative kommentarer om, hvad personen siger, fordi det viser, at du gør, ja, pleje.
 • Hvis du har problemer med at ignorere drama, forestille du sidder i en flyvemaskine, ser bilerne og bygninger får mindre og mindre. Du er det lille. Du er faktisk mindre. Dit problem er kun i dit hoved. Forestil dig, hvor lille dit hoved er i forhold til en af ​​disse biler.
 • Du må ikke tage det personligt.
 • Jaloux mennesker vil forsøge at bringe dig ned på deres niveau. Lad dem ikke. Husk, at du har fået en masse at gå for dig.
 • Enhver ydelse, som han giver, er at fange din opmærksomhed. Så bare smile og handle som det ikke generer dig, hvis du ser ham gøre ud med en anden pige.

Advarsler

 • Må ikke få hævn ved at snyde dig selv.
 • Aldrig fortælle dine venner, at du har problemer med din mand, fordi de bare vil ende blande!
 • Må ikke reagere på indholdet af deres bemærkninger. Jo mindre du siger, jo mindre er risikoen for at få trukket ind et argument.