Wkadk

Hvordan til at elske nogen

Der er ikke nogen bestemt måde at elske, men her er nogle tips. Husk, at bør være baseret på en sund venskab først. Næsten alle relationer baseret udelukkende på ren forelskelse eller begær smuldre hurtigt.

Steps

Hvordan til at elske nogen. Cheer den anden person op, når de føler ned.
Hvordan til at elske nogen. Cheer den anden person op, når de føler ned.
 1. 1
  Kærlighed er en følelse. Det tager tid at udvikle, og når du elsker nogen, vil du vide det. I det øjeblik, at du indser du elsker nogen, kan være til en fest, i løbet af en kamp, ​​eller under en du har med dem. Må ikke tvinge dig selv til at tro, at du er i med nogen. Du kender det, når det rammer dig. Vær tålmodig og nyde de øjeblikke, som du har nu, uden "Jeg elsker dig."
 2. 2
  Hør. Tag dig tid til at forstå deres tanker, deres bekymringer, deres bekymringer, deres udtalelser. Hvad er et virkeligt forhold uden indsats for at forstå hinanden? Og når du ikke afbryde.
 3. 3
  Være venlig og munter. Må ikke være en drama konge / dronning ved at sige ting som "Hvis jeg ikke havde dig, ville jeg dræbe mig selv", eller noget lignende. Brug din sunde fornuft, ikke skræmme dælen ud af din elsker.
 4. 4
  Cheer den anden person op, når de føler ned. Vær opmærksom på deres følelser.
 5. 5
  Tilbringe tid sammen. Har særlige intentioner for hinanden... det skal komme naturligt.
 6. 6
  Hvis du begynder at få syge af den person, så spørg dig selv hvorfor. Hvis det er fordi de bruger hver vågne øjeblik med dig, roligt forklare, at du har brug for lidt mere plads. Lad dem ikke drive dig til vanvid!
 7. 7
  Ros dem. Opmuntre dem. og forsøger at ændre din kæreste vil komplicere alting. Huske, hvorfor du elskede denne person i første omgang. Hvis du virkelig har lyst til noget om dem generer dig, snakke med dem om det. Hvis det er bare noget i deres personlighed, ikke være i et forhold med dem, det er ikke fair for dem at blive involveret med en person, der er kontrollerende eller kræsne.
 8. 8
  Værdsætter deres særheder og naturlige adfærd og nyde dem, for de er en del af den unikke person, de er.
 9. 9
  Prøv ikke at argumentere om dumme små ting, der ikke virkelig betyder noget i det lange løb. Alt det gør, er at gøre jer begge irritabel og fjernt. Hvis du virkelig er generet af noget, de gør eller siger, fortælle dem lige ud, ikke spiller dum sind spil.
 10. 10
  Hvis du kommer til at argumentere, køle, og når du er klar, tale om det, og undskylder. Selv hvis du ikke tror, ​​det er værd at undskylde over, kan det være for hende, og selv om det ikke er for hende, er det stadig viser, at du holder mere end ikke. Det frigør både dig op, så du vil ikke være bundet af sårede følelser.
 11. 11
  Spark antænder kærlighed, men indsats fasthol elsker brændende lyst.
 12. 12
  Del hver lille glæde og sorg. obligationer hjerte sammen, bedrag efterlader en crack evigt.

Tips

 • Everyday forsøger at få at vide noget nyt om din partner, det viser du er interesseret i, hvem de er, og hvad de er om. ==
 • Kærlighed formodes at være en trøst, ikke noget sindsoprivende.
 • Kærlighed er aldrig om at tage og tage. Lær at dele eller give tilbage.
 • Må ikke overdrive det: love formodes at være noget glad og forfriskende. Hvis det bliver en sur pligt... se advarslerne.
 • Prøv at forstå og lære at gå på kompromis.
 • Når du fortæller dem du elsker dem, virkelig mener det. Må ikke sige det, bare fordi du føler dig presset. Hvis du føler dig presset over noget, komme ud. Tyngde og kontrol bør aldrig være en del af et godt forhold.
 • Hvorfor gøre noget dumt i det øjeblik vrede og beklagelse for resten af ​​dit liv?

Advarsler

 • Lyv ikke. Altid fortælle dem sandheden, hvis det drejer sig om din elsker.
 • Aldrig nogensinde kompromittere dig selv, din livsstil, dine venner eller din familie for enhver mand / kvinde, uanset hvor "perfekt" de synes. Igen, bruge sin sunde fornuft.
 • Aldrig bare enig med din kæreste for at undgå argument hvis du virkelig ønsker at gøre noget andet, bør du sige det. Folk vil føle sig som hvis du ikke har nogen mening eller selvrespekt, hvis du gør alt, hvad de foreslår.
 • Husk at holde dig til din kæreste på tider med nød.
 • Hvis du ikke ønsker at have sex, så gør det ikke. Hvis de elsker dig, vil de lytte til dine grunde. Gør ikke det hele af 'Hvis du elsker mig, vil du gøre det'. Det virker aldrig.
 • Aldrig ignorere røde flag (de små følelser af "noget er ikke lige her..."), fordi du tror, ​​du bliver paranoid. Lev ved udtrykket "Bedre sent end aldrig". Diskutere disse ting med din partner. Må ikke springe, fordi du har ladet en misforståelse eller noget i baggrunden vokse ud af kontrol.
 • Meget vigtigt: Hvis du stopper føle kærlighed, dybt inde, vil det gøre ondt at tvinge dig selv til at elske. På samme måde skal du ikke tvinge din partner til at bo hos dig, hvis de følelser visne. Lige huske, at de første romantiske følelser vil blegne, men kærlighed er ikke baseret på disse ting. Nogle gange er vi nødt til at vælge at fortsætte kærlig person.