Wkadk

Hvordan skal man behandle en løgner

Løgnere. Så svært at håndtere, men alligevel så nemt! Denne artikel vil lære dig nogle tips om hvordan man kan håndtere løgnere, og eventuelt hvordan man laver dem knække.

Når vi beskæftiger os med sandhed, løgnere, og undertrykkelsen af ​​sandheden, eller når en forbrydelse involverer en sammensværgelse eller konspiration for at dække op, de skyldige beskylder for sidstnævnte frit. De (både dem bevidst søger at føre dig på afveje, og dem, der er simpelthen tåbelige eller misforståede tænkere), generelt løbe i dækning, da dermed belyst.

Steps

Hvordan skal man behandle en løgner. Husk, at når der beskæftiger sig med en løgner, den bedste politik er blændende sandhed.
Hvordan skal man behandle en løgner. Husk, at når der beskæftiger sig med en løgner, den bedste politik er blændende sandhed.
 1. 1
  Husk, at når der beskæftiger sig med en løgner, den bedste politik er blændende sandhed. Liars altid er vist i enden for hvad de er.
 2. 2
  Hold dine ord bløde og hold din tunge. Til tider kan dette være den sværeste ting at gøre, når de præsenteres for en løgn, enten for dig, eller om dig. Blot oplyse sandheden. Brug ikke hårde ord. Bliv ikke vred. Prøv at bevare roen og indsamlet. Lad løgnen ses for, hvad det er i tiden.
 3. 3
  Sørg for at du lyver ikke, vigtigst. Hvis du er kendt som en ærlig person, som aldrig svigter sandheden, når en løgn bliver sagde den anden vil blive kendt som falsk. "Falske ord er ikke kun ondt i sig selv, men de inficerer sjælen med det onde." -Plato
 4. 4
  Husk, at hvis man taler løgne om dig, så ikke sige noget tilbage, men sandheden, selv om det gør ondt nogle gange. "Vrede over løgne varer evigt. Vrede på sandheden kan ikke vare." -Greg Evans
 5. 5
  Husk, at sandheden virkelig er det bedste våben til at bekæmpe en løgn. "Sandheden er generelt den bedste vindication mod bagvaskelse." -Abraham Lincoln
 6. 6
  Spørg en ældre om hjælp i sagen. Uanset hvad du er, være dig 7 eller 75, er der visdom, der kommer med alderen, og præsentere dit problem til en ældre vil ofte føre dig til et resultat. Glem aldrig, at de har boet allerede, og have visdom, der følger med.
 7. 7
  Forstå, at hvis et barn ligger det er anset umodenhed, hvis en voksen ligger der betragtes at have en ond tunge.
 8. 8
  Reflektere over citatet: "Ord er billige, men alle penge i verden ikke kan tilbagekøbe en udsat løgn!" -Noel Gallagher.

Tips

 • Må ikke starte en kamp, ​​fordi det kan gøre tingene værre.
 • Fokus konfrontationen på tillidsbrud, og hvordan det påvirker dit forhold.
 • Hvis du føler dig vred på en løgner, du kun nødt til at huske på, at grunden til at de ligger, er, at de ikke kan håndtere sandheden. Få dem tilbage ved at vide, at du kan håndtere sandheden!
 • Tal intet andet end sandheden. Liars hader at høre sandheden, fordi det udsætter dem for deres virkelighed (de har ingen reel kontrol over andre) og som tvinger dem til at overgive kontrollen over situationen. Ego brud!
 • Bo en væk fra disse mennesker.
 • Tænk over, hvorfor de måske har løjet. De kan bede om opmærksomhed, ikke altid en afviselig undskyldning, eller de kan have et problem, at de er for bange til at beskæftige sig med.

Advarsler

 • Vrede og hårde ord kun føre til mere had, og bevise den andens løgne og barske ord korrekt om dig. Må ikke blive manipuleret til at gøre dig selv til at ligne en gennemsnitlig person, da denne er en enorm payoff (ønskede resultat) for en løgner, der tilbage stikker og underminerer andre.