Wkadk

Hvordan at vide, hvis du kan lide en pige

Tror du, at du kan lide en pige, men du er ikke 100% sikker på, at du rent faktisk kan lide hende? Måske du kan kun lide hende som en ven? Må ikke bekymre dig, det kan være forvirrende, men vi er her for at hjælpe! Læs denne vejledning for at se, om du rent faktisk kan lide hende eller er bare gode venner.

Steps

Hvordan at vide, hvis du kan lide en pige. Er du altid tænke på hende?
Hvordan at vide, hvis du kan lide en pige. Er du altid tænke på hende?
 1. 1
  Er du altid tænke på hende? Når du er i klassen eller på arbejde, er hun altid på forsiden eller bagsiden af ​​dit sind? Har du befinder dig drømmer om hende i stedet for at gøre dit arbejde? Dette er et meget godt tegn.
 2. 2
  Når du ser hende, hører hendes navn, eller tænke om hende, hvad gør du? Får du spændt? Er et smil kommer til dit ansigt? Føler du sommerfugle i maven? Er dit hjerte begynder at slå hurtigere? Dette er endnu et tegn på, at du kan lide hende.
 3. 3
  Ønsker du at tale med hende? I klassen, behøver du prøver og tænke på undskyldninger for at tale med hende? Eller grunde til at tekst eller ringe til hende? Går du ud af din måde at 'henkastet' støde ind i hende og starte en samtale?
 4. 4
  Har du kylling ud af at tale med hende? Har du prøver og sige noget til hende, men så stoppe? Eller bruge lang tid på at forsøge at regne ud, hvad for at skrive på hendes Facebook-profil, eller hvad slags ting, du bør sige, når du e-mail hende? Du ønsker at imponere hende, og du ikke ønsker at krybe hende ud eller gøre hende til at tænke, at du er en taber, ikke? Hvis du føler på denne måde, du kan lide hende!
 5. 5
  Hvordan føler du, når hun er omkring andre fyre? Når du ser hende med andre fyre, eller når hun nævner dem, føler du en intens bølge af jalousi? Eller føler du dig så vred, at du ønsker at punch den anden fyr i ansigtet? Eller føler du dig trist eller som om hun svigtet dig? Hvis du føler dig nogen (eller alle) af disse ting, har du sandsynligvis lide hende. Hvis du ikke føler nogen af ​​disse ting, betyder det, at du kan lide hende, men som en ven.
 6. 6
  Gør du alt, hvad du kan for at være tæt på hende? Ligesom at tale med hende, for at du går ud af din måde at være omkring hende? Har du prøver og sidde i nærheden af ​​hende i klassen, eller hænge ud med hende til frokost? Også, når du er omkring hende, føler du ophidset? Dette er et meget godt tegn.
 7. 7
  Har du befinder dig handler eller føler anderledes i hendes tilstedeværelse? For eksempel, er du virkelig cool og afslappet, når du taler med en kammerat, og så når du begynder at tale til hende, får du nervøs. Du kan rejse over dine ord og dine hænder måske begynde at svede. Også, kan dine samtaler være akavet. Dette sker som regel, hvis du kan lide hende. Selv hvis du to har været venner i et stykke tid, kan det stadig ske. Der definitivt betyder, at du har særlige følelser for denne pige.

Tips

 • Vær dig selv omkring hende!
 • Prøv at gøre et godt indtryk med sine venner. Fordi pigerne næsten altid konsultere deres venner, før liking en fyr...
 • Må ikke være bange for at tale med hende. Seriøst, bare gå gøre det.
 • Må ikke fortælle dine venner, hvis du gør de måske fortælle hende, og de fleste piger vil have dig til at fortælle dem selv.
 • Må ikke være nervøs omkring hende, hun er ligesom enhver anden pige derude.
 • Vide, hvad du føler, og du kan ende op med en stor pige.
 • Hvis du kan lide hende, tage det første skridt! Normalt piger tænker en masse om en fyrs modet, hvis han er modig nok til at intensivere det og spørge hende ud. Hun mener, "Hvis han er modig nok til at spørge, skal han være en temmelig værdig fyr."
 • Prøv at tale med andre piger, der ligner "din", hvis du ikke føler det samme, at du føler med "din", så du kan lide hende.
 • Hvis du kan lide hende, men hun kan ikke lide dig tilbage, vent det ud. Hendes følelser for dig kan ændre.

Advarsler

 • Må ikke drille hende, det bare kunne forvirre hende eller gøre hende føle sig dårligt om sig selv.
 • Hvis du har været adskilt i et stykke tid eller har haft et forhold, da at være sammen med hende dine følelser kan have ændret sig. Du ønsker måske at teste dette igennem i tilfælde af din oprindelige følelser tilbage, så prøv at hænge ud med hende og se, hvordan du føler derefter træffe en beslutning.