Wkadk

Hvordan laver nogen fortælle sandheden

Har du nogensinde brug for at få en straight, ærlige svar fra nogen? Du har muligvis ikke adgang til natrium pentathol eller amylnitrat, og selv hvis du gjorde, er det ulovligt at bruge stoffer til at lirke sandheden ud af nogen. Det er praktiske skridt til at få nogen til at fortælle sandheden.

Steps

Hvordan laver nogen fortælle sandheden. Prøv at narre den person, du vil have sandheden fra.
Hvordan laver nogen fortælle sandheden. Prøv at narre den person, du vil have sandheden fra.
 1. 1
  Prøv at narre den person, du vil have sandheden fra. For eksempel kan du overbevise dem du allerede kender sandheden, og bare vil have dem til konspirerer med dig om, hvad du synes at vide.
 2. 2
  Gøre den person, du forsøger at få sandheden ud af tror, ​​at sandheden er nogen big deal, eller du er ligeglad med hvad sandheden er, og de ​​kan buse ud fra frustration, for at forsøge at imponere dig, eller at prale om det. Antag, at du ønsker at vide, hvad en persons karakter er, men tror, ​​de kan ikke være sande, kan du fortælle dem du har lavet en lav kvalitet, og er ligeglade, er du glad for, at du gjorde, så de kan prale om, hvad de rent faktisk gjorde, i stedet for at puste deres lønklasse.
 3. 3
  Kig efter tegn, der relaterer til, hvad sandheden, du er på udkig efter er. Hvis du ønsker at kende sandheden om, hvor en person fik en ny cykel, og du har mistanke stjal de det, kan du finde dokumentation, som du kan præsentere den person, for at overbevise dem til at tilstå.
 4. 4
  Tilskynde den person til at se dig i øjnene, når de drøfter emnet, du forsøger at få sandheden om. Mange mennesker finder det svært at ligge, når man ser en person i øjet. Husk dog, at "gode" løgnere kender dette og vil forsøge at holde øjenkontakt hele tiden at over-kompensere for den tidligere erklæring. Det er naturligt at bryde øjenkontakt, mens tænker, men ikke naturligt at se dig lige i øjnene på alle tidspunkter.
 5. 5
  Tal med personens venner, og se, om de er villige til at hjælpe dig. Ofte nogen vil dele sandheden at lukke venner, men du er nødt til at overveje, om en nær ven "ville sælge" deres ven, eller lyve for dig også.
 6. 6
  Brug personens svaghed mod dem. En voksen kan bruge en lumsk metode mod en anden voksen, som forudsat alkoholholdige drikkevarer til den "hemmelige keeper", i et forsøg på at få dem berusede og lære sandheden.
 7. 7
  Beskylde personen for at gøre noget værre, så at deres eneste bevis for, at denne beskyldning er falsk, er sandheden, du forsøger at få dem til at indrømme. På den måde vil de overgive sandheden tænker det vil redde dem fra denne falske anklage.
 8. 8
  Lad som om du hører dem tale i søvne, hvis det er et medlem af din nærmeste familie, der måske tror, ​​du har en mulighed for at lytte til, hvad de kan sige, mens de sover.
 9. 9
  True dem med eksponering hvis sandheden ikke frivilligt tilbydes. Hvis nogen er skyldig i nogle alvorlige overtrædelser, kan de være mere villige til at dele sandheden, hvis det vil mindske straf, eller gøre det lettere at acceptere konsekvenserne.
 10. 10
  Beslut i starten af din indsats for at få fat i sandheden, hvad du er villig til at gøre, og om det er berettiget og etisk at gøre det. Hvis du bliver nysgerrig, kan du ikke have nogen "ret" til sandheden, men hvis nogen skjuler noget som enten vil kunne forårsage alvorlige problemer for nogen, eller få nogen ud af problemer, kan det retfærdiggøre at bruge seriøse foranstaltninger for at få sandheden.
 11. 11
  Bevar roen. Hvis du finder ud af, at folk lyver for dig, eller ikke fortæller dig hele sandheden på en regelmæssig basis, måske skal du kigge på dig selv. Hvordan reagerer du, og reagere på situationer, når de præsenteres for dig? Hvis du reagerer på en forstyrret eller vred måde på regelmæssig basis, vil folk føle sig utilpas og vil snart begynde at holde igen eller udelade visse detaljer. De vil forsøge at male billedet på en måde, der er mere behageligt og nemt for dig at acceptere. Overvej at holde kommunikationslinjerne åbne, ved at reagere på oplysninger i en rolig måde, selv når sandheden er ikke kønt. Lad folk vide, at de kan være åben og ærlig med dig. Sammen kan du tage situationen og beskæftige sig med det, enten at løse, rette eller behandle spørgsmålet at gøre det bedre.

Tips

 • Bare vær forsigtig med børn, kan de være en vanskelig opgave.
 • Tænk over, hvad du har mistanke om sandheden er først. Dette kan give dig en fordel.
 • Undersøgelse personens adfærd. Hvis de er urolig, eller synes meget koncentreret, kan de blive liggende. Ved at fortælle sandheden, er der ofte ingen grund til at være så anspændt.
 • Det kan være meget svært til tider

Advarsler

 • Vær tålmodig
 • Må ikke true eller forsøge at tvinge nogen, hvis du ikke har nogen ret til eller tungtvejende behov for sandheden.
 • Sørg for ikke at overreagere eller skrige - det får du ingen steder.
 • Prøv at forstå, hvorfor de gjorde det, selvom du er vred.
 • Vær opmærksom på, at en vedvarende forsøg på at få sandheden kan vrede mennesker. Hvis du skal få sandheden ud hurtigt forsøge at starte masser af andre samtaler i løbet af dagen på den måde beder dem ti gange om dagen om de samme ting vil ikke virke mistænkelige.