Wkadk

Hvordan til at ignorere din kæreste

Din kæreste eller veninde kan have mere plads, eller måske du blot ønsker at give dem en lærestreg ved at ignorere dem i et stykke tid. Uanset hvad dine grunde, vil denne artikel give dig tips om hvordan man kan mindske din besættelse med din betydelige andre, og skabe plads mellem jer.

Steps

Hvordan til at ignorere din kæreste. Må ikke bruge hver nat på din kærester hus.
Hvordan til at ignorere din kæreste. Må ikke bruge hver nat på din kærester hus.
 1. 1
  Må ikke bruge hver nat på din kærester hus. Prøv at tilbringe et par nætter en uge alene. Dette vil give ham tid til at indse, at han kan gå glip af, når du er væk.
 2. 2
  Hvis du sammen, ser tv eller læse en bog, ikke sidde ved siden af ham. I stedet bevidst sidde på en anden stol eller sofa, end hvor han er. Dette vil hjælpe dig modstå fristelsen for at forsøge at kysse ham eller holde hans hånd.
 3. 3
  Hvis du ligger i sengen sammen, ligger som en 2 med 4. Det vil sige, ligge lige og uden at bevæge sig. Hvis han ønsker at indlede sex han kan, men hvis du ligger du stadig ikke kan beskyldes for at være for svingende og squirmy.
 4. 4
  Prøv at ignorere ham. Må ikke genere ham ved yakking om hjernedød ting, han ikke bekymrer sig om. I stedet være stille og stadig. Hvis han ønsker at indlede samtale, han vil. Han kan finde din snak temmelig irriterende, især hvis han er netop kommet hjem fra arbejde.
 5. 5
  Occupy dig selv. Hvis du bor sammen, lad ham ikke være centrum for din opmærksomhed. Læs en bog, gå en tur, lave mad noget, ren noget, gøre noget, men prøv ikke at få hans opmærksomhed bare for at underholde dig selv.
 6. 6
  Hvis du læser dette, din kæreste er nok nummer ét i dit liv. For eksempel kan han være mere vigtigt for dig end venner eller fritidsinteresser. Dette er noget naturligt, især i begyndelsen af ​​et nyt forhold, men han kan hade at være centrum for dit univers. Erstatte ham med din bedste ven, en hobby eller en anden aktivitet for tiden, og se, hvordan det går.
 7. 7
  Hver gang du ønsker at afhente telefonen og ringe eller tekst ham, så prøv at sms'e eller ringer en anden i stedet. Gennem denne proces, du vil løsne dit greb på din betydelige andre, og etablere stærkere bånd med andre mennesker i stedet skabe flere langtidsholdbare venskaber.
 8. 8
  Må ikke gøre ham til at føle som om han har til at underholde dig. Du er nødt til at være fint på egen hånd, ikke som en lille hvalp, der konstant klynke og pawing for opmærksomhed og kærlighed. I stedet være som en marmor kolonne stærk, stabil og støttende af et stort netværk af venner, familie, interesser og hobbyer.
 9. 9
  Erkend, at jo stærkere man er alene, jo mere vil han indse, at du er i stand til og uafhængige. Det er kvaliteter, de fleste mennesker kan lide i deres betydelige andre. De ønsker ikke at date en afhængig, det er hvad at have børn er for. Hvis du følger disse trin, og distancere dig fra din kæreste eller veninde, kan du finde dig selv i et bedre forhold som resultat.
 10. 10
  Må ikke tillade ham at tvinge dig til at bruge al din tid sammen med sine venner, hvis det ikke er gengældt. Når det bliver en rutine, kvalitets tid spreder sig, og det kan forårsage mange problemer.
 11. 11
  Hold telefonen optaget, så at han indså, at han ikke er den eneste person, der betyder i dit liv.