Wkadk

Hvordan til at være attraktive for kvinder

Det virker som en masse mænd har den fejlopfattelse, at få kvinderne betyder at have freakishly store muskler, en masse selvtillid, en cool bil, og blive et ryk. Tværtimod, er ingen af ​​disse ting nødvendige.

Steps

Hvordan til at være attraktive for kvinder. Brug din niceness korrekt.
Hvordan til at være attraktive for kvinder. Brug din niceness korrekt.
 1. 1
  Være rart. Der er ikke noget sødere med en kvinde end en virkelig venlig mand. Har manerer og handle modne. Må ikke være larmende og uhøflige til andre mennesker, kan dette sætte dem ud, så vær venlig og høflig. Hvis du gå og snakke med hende fortælle hende, hvor smuk hun ser ud, men ikke over gøre det forårsage så hun vil tænke noget mistænkeligt foregår, være cool og nede-på-jorden.
 2. 2
  Brug din niceness korrekt. Bliver nice betyder ikke, du er nødt til at være frygtsom, stammen og en smal sag. Du skal være sikker på dig selv. Men dette er, hvor du er nødt til at trække grænsen mellem tillid-og rart og selvsikker-og-en-ryk. Pleje om mennesker. Må ikke blive betyder. Må ikke dårligt ønske nogen, og når man taler til nye mennesker, synes interesseret i, hvad de siger. Sig slags ting. Gør grin med folk er ekstremt uinteressante.
 3. 3
  Vær ærlig overfor hende. Intet er attraktive om løgne. Hvis du virkelig ønsker at være sammen med hende, altid fortælle sandheden og aldrig twist historier. Hvis du kun leder efter en engangs-ting og ikke et forhold, fortæl hende. Intet er værre end en liggende ryk.
 4. 4
  Har en sans for humor. For de håbefulde sjov fyr, ikke fortælle racistiske / dum / køn / dirty jokes. Prøv at bruge mere subtile, mere sofistikerede og mindre kliché humor.
 5. 5
  Vær selvsikker. Vis at du vil have en forpligtelse over for pigen. Sætter pris på liv og din fremtid, og det kan blive givet tilbage til dig. Prøv hårdt og ikke være alt for layed tilbage, fordi så vil hun tror, ​​at du kommer ingen vegne i livet og bare dumpe dig.
 6. 6
  Har øjenkontakt. Altid kigge ind i hendes øjne og afbryd ikke, før hun gør. Det beviser din selvtillid. Men du behøver ikke stirre fordi de vil tror, ​​du spiller rundt og vil ikke tage det alvorligt.
 7. 7
  Må ikke springe frem. Hvis du er i et forhold ikke bug for sex, kan hun ikke have det, og hun vil sikkert synes, at du bare ønsker at sex og kærlighed, men ikke hende. Dette vil gøre hende til at føle sig utilpas og tænke på dig som en egoistisk person. Gør hvad hun vil, hvis hun ønsker at tage det langsomt, trin-for-trin du gør det, men hvis hun ønsker at gå et trin op, og derefter være klogt og tage kontrol.
 8. 8
  Må ikke snyde. Ophold med hende, hvis du tror, ​​hun er kedeligt fortælle hende på en pæn måde, så hun ikke vil føle sig alt for ondt. Den sidste ting du ønsker, er for hende at miste tilliden til dig, kan hun aldrig komme tilbage til dig. Hvis du går til en klub og få beruset og gå ud med en anden kvinde, og måske have sex med hende, vil hun aldrig tilgive dig.
 9. 9
  Vær dig selv. Husk, at forskellige typer af piger som forskellige typer af fyre. Bare fordi en pige er ikke i dig, betyder ikke, at de alle vil ikke være. Nogle piger som dorks, nogle gerne Jocks, andre er til enspændere og nogle er i nørder. Forsøg ikke at være nogen du ikke. Der er en match for alle.
 10. 10
  Ser ikke for det indlysende. Selvfølgelig ville du gerne date en kvinde, der havde trådt ud af Playboy magasin eller en film, men chancerne for at møde nogen af ​​dette niveau er temmelig lav, medmindre du er en berømthed. Det er, hvad enhver fyrs fantasi er.

Tips

 • Ikke alle kvinder ønsker de samme ting hos mænd. Nogle kvinder vil måske musklen, jerk type andre har tendens til at flytte deres øjne mod nørder eller nørder. Frem for alt være lige og vise dit sande jeg.
 • Giv dem det, som de ikke har. En kvinde med en "stor personlighed" sandsynligvis ikke høre om hvor smuk hendes øjne er der ofte, mens en drop dead gorgeous kvinde næppe kan blive respekteret nok til at blive spurgt, hvad hendes politiske synspunkter om et emne er. Kend din målgruppe og tilpasse sig. Hvis de er vant til, hvad du siger, hvad der kunne eventuelt give dig den fordel i forhold til næste fyr?
 • Bemærk den mindste, mindste detalje. Det viser du pleje nok til at mærke, eller giver dig en god åbner i en bar. Huske nogle små detaljer om noget, sagde hun faldt ind i en samtale senere er altid en vindende træk!
 • Prøv at vise. Tal i Smart sprog eller som et par altid forsøge at forbedre og være anderledes.
 • Mange kvinder foretrækker en tonet look-dine muskler er synlige, men de er ikke så store, du kan ikke sætte dine arme hele vejen ned.
 • Husk: Det er ikke den ser, der er vigtigst. Det er din personlighed, at de fleste kvinder er på udkig efter.

Advarsler

 • Det er virkelig irriterer umodne kvinder, der anser sig intelligent, når mænd foretrækker brainless skønhed, uanset hvor dejligt hun er. Det er sagt, en moden, virkelig intelligent kvinde ville ikke tage dette personligt, som hun ville være helt klar over, at hun ikke kan være alles type og respekterer, at.

Ting du behøver

 • Venlighed
 • En konkret personlighed
 • Spontanitet
 • En tanke at dele