Wkadk

Hvordan til at dekorere en lille skab

Hvis din skole locker er lille, squishy og du er nødt til at dele det med en anden, her er nogle forslag til stempling dit præg på din lille stykke af lagerplads. Gør det personligt! Hvorfor ikke? Det er din, så personalisere det, gør hvad du vil!

Steps

Hvordan til at dekorere en lille skab. Ring til din locker partner (hvis du har en), og find ud af hvad du begge ønsker dit skab til at se ud.
Hvordan til at dekorere en lille skab. Ring til din locker partner (hvis du har en), og find ud af hvad du begge ønsker dit skab til at se ud.
 1. 1
  Ring til din locker partner (hvis du har en), og find ud af hvad du begge ønsker dit skab til at se ud. Indstil en tid til stævnemøde på dit skab, før skolen starter (hvis du er tilladt på dit skab derefter), eller efter skole til at dekorere it.Before udsmykning, med din skoler locker udsmykning politik kontrollere.
 2. 2
  Put spejle på bagsiden af din halv-skab til refleksion alene, for at hjælpe dig med at finde løs ting på ryggen, ikke sætte dit personlige spejl vej tilbage der eller du opdage, at du næsten nødt til at holde dit hoved hele måde inde for at se. Til dine egne behov, sætte et spejl på døren, hvor du kan se dit ansigt nemt.
 3. 3
  Køb et spejl, der kommer med en markør. På den måde kan du skrive på spejlet og gemme den plads en tør slette bord ville tage op. Sørg for at du har sletning væske så godt. Brug en sund naturlig rengøring af køkkenet spray, som er god mod dine lunger og atmosfæren.
 4. 4
  Undgå klistret ting. Mange skoler ikke lade dig bruge tape, så prøv at undgå andre klæbrige ting også. Du kan købe små juvelbesatte billedrammer, der er virkelig søde og ikke tager et ton af plads. Eller i stedet for tape, brug let at anvende-og fjerne magneter.
 5. 5
  Hæng ting på disse kroge! Krogene er der en grund til. Hæng din pung, madpakke, og hvad der ellers er der, så du har mere plads. Det gør rummet gå meget videre.
 6. 6
  Køb en hylde og sætte dine bøger på det. Det vil efterlade plads nedenfor for din taske, tøj osv.
 7. 7
  Dekorer dit skab med indpakningspapir. Køb søde indpakningspapir til at bruge som tapet til indersiden af ​​skabslåge. Klip papiret til størrelse, og tape det op pænt. Lad ikke båndet show.
 8. 8
  Put up nogle af dine yndlings citater. For citater, gå til en scrapbog butik. Der kan du finde søde citater, der alle er indrettet og smuk. Få nogle magnetstriber og vedhæfte dem til ryggen af ​​citatet.
 9. 9
  Brug cd'er for at gøre dit skab sparkly. Bare tilføje nogle på bagvæggen i dit skab, og du kan endda sætte billeder i hullet i midten.
 10. 10
  Du kan dekorere tøjklemmer og vedhæfte dem til et dekorativt bånd til at hænge billeder og andre småting på.
 11. 11
  Dekorere dig locker til ferien eller årstiden at gøre det ser sød og festligt.
 12. 12
  Du kan også lave en collage og fylde hele din bagvæg!
 13. 13
  Få nogle reoler til at gemme dine bøger, og stoppe dem fra at vælte alt andet!
 14. 14
  Sæt magneter på bagsiden af en mini basketball hoop, og vedhæft den til bagsiden af skabet for sjov mellem perioder!

Indret dit skab på ingen tid

 1. 1
  Start med at gå til en butik, der sælger skoleartikler og locker dekorationer. Find fede spejle, tør slette boards, magneter, billeder og locker hylder.
 2. 2
  Hvis du køber magasiner med plakater eller interessante billeder, klippe dem ud og tape dem på eller bruge en kølig magnet til at holde dem på dit skab.
 3. 3
  For at holde dit skab fra ildelugtende ligesom en beskidt sportstaske, bringe parfume eller cologne og gemme det i dit skab. Dette vil holde både dig og dit skab duftende frisk mellem klasserne.
 4. 4
  Hvis din skole tillader det, så prøv at sætte op klistermærker eller skære pæn indpakningspapir og udsmykning indersiden og eller uden for dit skab døren.
 5. 5
  Sæt en opbevaringsetui til kuglepenne og blyanter til jotting ned venners numre eller aktiviteter.

Tips

 • Gå ud og få indpakningspapir og magneter til at gøre det tapet. Prøv at spørge at spørge kontoret om, hvad de seneste børnene har gjort.
 • Få en blyant holder og holder nogle ekstra just in case.
 • Prøv at bruge magnet tape.
 • Hvis du ønsker at hænge et spejl i dit skab og dit skab er ikke magnetisk få en magnet board sætte det på bagsiden af ​​dit skab, så du kan sætte et spejl eller noget der.
 • Du kan prøve at hænge ting fra bånd stedet for at holde dem - pin ting på båndet, som du binde fra toppen af ​​dit skab plads.
 • Du kan også overveje at bruge magneter i dit skab. Magneter normalt vil ikke holde eller beskadige dit skab og de vil gøre dit skab ser cool!
 • Skriv ned dine venners locker numre og sende dem noter. Sørg for at du har den rigtige skab!
 • Hvis du køber en hylde, sørg for at det vil passe, nogle er for store til mindre garderobeskabe.
 • Hvis du deler et skab, kan du være i stand til at designe en dekorativ ordning med den person, du deler med.

Advarsler

 • Efterlad ikke mad i dit skab. Det pletter og selvfølgelig, det stinker.
 • Sørg for at du ikke skrive i dit skab. Især upassende ord.
 • Hvis dit skab er nederst (se billede), så prøv ikke at bære nederdele.
 • Hvis du ikke kan dekorere dit skab bedst at lade det klart, så vil du ikke komme i problemer!
 • Hvis du kan dekorere dit skab, så mellem klasser ikke blive fanget stirre på dig selv i spejlet eller tegne billeder på den tørre sletter bord osv... fordi lærerne kan tage dine locker udsmykning privilegier væk
 • Sørg for at dit skole har ikke noget imod locker udsmykning. Nogle skoler blot giver de grundlæggende essentials, bøger, rygsæk, dagligdags behov (deodorant, pensel, etc.), og et spejl. Selvom det er sjældent, vil nogle skoler ikke lade dig endda hænge billeder i dit skab, så hvis din skole er ligesom det, og du ønsker at have billeder, små billedrammer er et must.