Wkadk

Hvordan man starter en klike

Forestil dig dette: Du og dine venner walking ned hall med alle øjne på dig, folk strakte at se, hvad de nyeste trends er (på dig), og du sidder ved frokosten mennesker stopper ved hvert par minutter til at sige hej og komplimentere dig på din fantastiske outfits. Ønsker du denne glamourøse liv skal være din? Ser ingen yderligere.

Steps

Hvordan man starter en klike. Først skal du arbejde på dit udseende.
Hvordan man starter en klike. Først skal du arbejde på dit udseende.
 1. 1
  Først skal du arbejde på dit udseende. Vi starter fra toppen og ned. Hår:
  • Shampoo / tilstand én gang hver anden dag. Indsæbning hver dag udtørrer håret, som vi alle kender resultater i tørt, frizzing hår! Brug systemer lavet specielt til visse hårtyper: bølget, lige, krøllet, tørt, kruset, farvet, osv. Brug også let hen spray, skinne serum, anti-frizz serum, og styling voks eller hår styling Mousse. Bemærk: Hvis dit hår ser skinnende, fordi det er fedtet, der er helt anderledes Vask det.. Øjeblikkeligt. "
  • Dit hår har brug for at se yndig hver eneste dag. Eksperimentere for at se, hvad der virker med dit ansigt og stil. Du kan være sporty, hvilket kan synes som det kræver en hestehale. Men kom nu, en hestehale hver dag? Ingen måde! Prøv høje side ponytails, franske fletninger, boller, rodet boller, lave side pony haler, selv lave svin haler! Prøve forskellige ting som buer, fletninger, noget der passer til din stil og ikke gøre dit publikum vente til den næste trend. Også, hvis du har krøllet hår, glatte det hver gang i et stykke tid! (Og omvendt, selvfølgelig!) Dog ikke komme ind i vane med at bruge skadelige hår værktøjer, såsom Flatirons, hver dag! Krølle dit hår, eller kradser det! Det ser så sød, og giver dig Beachy bølger, hvis det gøres rigtigt! Hvis du har problemer med at finde stilarter, youtube er et godt sted at starte.
  • Du skal også tilbehør til din hår med søde klip, pandebånd, bobby pins, scrunchies mv Sørg for farverne ikke kollidere med dit outfit, men ikke være alt for matchy matchy. Du ønsker at se sød og sat sammen, men ikke "min mor plukket ud mit tøj og købte mig min multi-farvede hår scrunchies så hver outfit, ville matche en scrunchy!" Det er bare... nej. Vær aldrig.
 2. 2
  Næste op: Dit ansigt. Sørg for, at det ser flot ud hver eneste dag.
  • Bumser er en del af at vokse op. Du må ikke ridse, pick, eller pop din acne... der bare gør dem endnu rødere! Sørg for at du vasker dit ansigt hver dag, og anvende passende rensemidler / cremer, hvis nødvendigt. Kun du kender din huds behov, til at besvare deres opkald! For at dække op bumser, finde et match på din hudfarve og gør dit bedste for at skjule dem. Rød ansigter ser forfærdeligt... været der, gjort det! Hvis du har en grov bums, og det eneste du kan gøre er pop det, så gør det på fredag, så det har weekenden til at helbrede. Personligt synes jeg, proaktive værker best.Only et par dage og hvis du ikke har bumser, proaktiv forhindrer også acne.
  • Make-up. Aldrig over-gøre det. Gør det meget naturligt, så det ser ud som du ikke bære nogen, selvom du er. Blot nogle læbe farve, foundation, concealer, blush, øjenskygge og mascara er alle, der er behov for. Undgå scenen make-up look for hver dag. Også holde sig væk fra klovnen look! Vælg en naturlig læbe farve og blande rødme på æbler af dine kinder. Little, perfekt definerede røde cirkler bare se latterligt. Eller hvis dine forældre ikke tillader make-up, det er okay. Pointen er at have et naturligt look.
 3. 3
  Krop. Du er nødt til altid lugter fantastisk. Brusebad hverdagen og bruge en god ildelugtende shower gel. Har supplere bodylotion. Brug venligst et anstændigt ildelugtende parfume eller organ spray. Eller undgå duft helt.
  • Du skal være meget tonet. Gøre noget aktivt! Fra bare kører med dine knopper hver dag for at folkedans på at deltage i et stærkt konkurrencepræget sportshold, er kalorier brænder og bod bliver bedre. Motion hver dag i mindst en halv time! Ikke alene betyder det at holde dig fit, men du vil føle sig mere trygge og glade!
 4. 4
  Outfit - Dit outfit skal se fantastisk hver dag. Det kan hjælpe til at følge de to ugers reglen: Må ikke bære et stykke tøj i mindst to uger efter du bære det første gang. Hvis du går til en skole, der har en ensartet prøve og jazz op dit look ved at tilføje et tilbehør eller et smykke. Må ikke være bange for at handle i butikker udenfor, hvor alle andre er shopping. Hvis du finder søde ting, overveje at købe det. Folk vil beundre din unikke stil. Når de spørger, hvor du fik din fantastiske garderobe, ikke spilde. Sig "Jeg kan ikke huske," eller "Et sted i nærheden af ​​min tantes hus." Hvis du skal sige noget, være meget vage. Vi ønsker ikke alle at begynde at have din fremragende smag i stil, nu, gør vi?
  • Altid kende de nyeste trends. Andre vil begynde at lægge mærke til din stil, og ser op til dig for trends, så sørg for at levere. For trends læse modeblade.
 5. 5
  Accessorize. Altid føje tilbehør til alle dine outfits: punge, smykker, hatte, tørklæder, bælter, osv. Men ikke overforbrug! Samme med sko... ejer nok, at du bærer mindst tre forskellige par sko i hele løbet af ugen. Må ikke bære Uggs hver eneste dag... blande det op!
 6. 6
  Vær opdateret på nyheder. Læs nyhedsmagasiner. Tal med din klike om, hvad der foregår i verden. Også få at vide mindst 3 personer om dagen, i og uden for skolen og på sociale netværkssider. Gør dem tillid til dig, og de vil tale som om der er nogen i morgen om noget, du ønsker at høre.
 7. 7
  Nu, at du ser det bedste du kan være, starte din klike. Først bære en lille notesbog rundt med dig og notere ned mulige medlemmer. Kig på jeres navne, og indsnævre den ned til et par stykker. Lav en pro / con liste om hver enkelt. Vælg to eller tre navne (din klike skal have 3-6 medlemmer, inklusive dig) at være i din klike.
 8. 8
  Bliv venner med pigerne i din klike. Gør alt sammen, fra shopping til at spise frokost i cafeteriet. Sørg for at du altid set med dem, så folk begynder at se dig som en klike.
 9. 9
  Har en masse inde vittigheder og hemmeligheder mellem jer, så du føler dig mere som en gruppe. Har en lille ting, du alle slid, ligesom et smykke.
 10. 10
  Lad ikke nogen anden sidde med dig til frokost. Hvis tabellerne er alle forbundet, sætte dine ting på stolene omkring dig, så ingen sidder der.
 11. 11
  Sørg for at din klike følger trin 1-6
 12. 12
  I din klike, bør du have en alpha (leder af kliken), et beta (alfa assistent, andet-i-kommando, og bedste ven), 1 eller 2 "Charlies" (tredje på gruppens betydning liste, den tilhængere), og tilhængere (medlemmer af kliken, der vil respektere dig uden tvivl).
 13. 13
  Flyt i sync med din klike overalt du går. Tip: lave en kopi af den samme spilleliste på deres iPods og huske aftenen før eller bære dem i dine ører i skole. (Prøv Pretty Girl Rock, det er en dejlig en for tillid.)
 14. 14
  Husk, at din klike altid er at have det sjovt hele tiden.

Tips

 • Shop på kølige (læs: lokale) steder.
 • Sørg for at din beta er som en dejlig person.
 • Hold-the-know ved at læse nyheder magasiner, aviser, osv.
 • Må ikke henvise til det som en klike. Det lyder som om du prøver for hårdt.
 • 'Du kan få folk til at tro dig, hvis du er oprigtig.
 • Abonner på mindst 2 magasiner og shoppe mindst en gang om måneden.
 • Være aggressiv, men ikke skubbe det.

Advarsler

 • Hvis du har gamle venner, gør i løbet af denne proces ikke dumpe dem. Chancerne er andre vil se, hvordan du behandlet dem, og være bekymret, du ville gøre det samme for dem. Også dine gamle venner kan blive ked af med dig og gøre gengæld.
 • Den ideelle klike er en gruppe på 3 eller flere piger, der er alle meget gode venner. Det er okay, hvis en af ​​dem er din bedste ven, og resten er bare meget gode venner, men ikke gnide sig i folks ansigter, at du er tættere på den anden person.
 • Din Beta bør være den, du stoler mest.
 • Aldrig nogensinde gøre farlige / skadelige - adfærd, såsom at stjæle, gør narkotika, ryge cigaretter, drikke alkohol, mobning, graffiti, gør dig selv kaste op (som kan og vil føre til bulimi, en meget alvorlig spiseforstyrrelse, der kan dræbe dig) eller selvpåført skade - for at passe ind i din klike og / eller virke cool, fordi alle ved, hvordan OUT, der er. At gøre disse ting gør det ligner du ikke har noget bedre at gøre med din tid, som folk vil medlidenhed. Hvis nogen i din klike gør disse ting, så er det din pligt som deres ven til at få dem hjælpe.
 • Husk, at have en ægte personlighed & basere dit selvværd på noget andet end udseendet ikke vil føre til en rustbunke eksistens toppet på high school, som er en trofæ kone, der har 2,5 børn, og slutter PTA, så du kan sikre, at dine børn er så lavvandet som dig.
 • Være slags i form af, hvad venner, du vælger, hvis du vælger at være Alpha.

Ting du behøver

 • Gode ​​venner
 • En følelse af stil
 • Tilbehør
 • En god mobiltelefon med tekstning
 • iPod
 • God sko fornuft
 • Et køligt rum
 • Hårpynt
 • Makeup
 • Curling Iron
 • Føntørrer
 • Crimper (ekstraudstyr)
 • Shampoo / balsam
 • Cool, interessante mode (herunder retro og dit eget design)
 • Nogle af de nyeste teknologiske trends
 • En Twitter eller Facebook