Wkadk

Hvordan til at bryde op med din ven

Sommetider venskaber bliver usundt og har brug for at afslutte. Du kan føle, at din ven bare bruger dig for selviske skjulte formål, eller at deres naturlige personlighed ender irriterende eller såre dig konstant. at du ikke ønsker at være venner, kan være svært at gøre, men du skal sætte dig selv og dine behov først i dette tilfælde. Hvis du har brug for vejledning at bryde op med en ven, vil denne artikel give dig nogle nyttige indsigt.

Steps

Hvordan til at bryde op med din ven. Opret en liste over alle de grunde, du ønsker at afslutte venskab.
Hvordan til at bryde op med din ven. Opret en liste over alle de grunde, du ønsker at afslutte venskab.
 1. 1
  Opret en liste over alle de grunde, du ønsker at afslutte venskab. Udvide dem så meget som du gerne vil have i et privat tidsskrift eller notebook, og prøv at tænke på konkrete eksempler, hvor din ven havde begået disse fejl. Disse kan omfatte:
  • Du behøver ikke længere har fælles interesser eller ting at tale om.
  • Din ven er rethaverisk og overdrevent krævende. Deres konstante anmodninger om din tid og opmærksomhed forhindrer dig i at danne stærke venskaber med andre mennesker. Du bør ikke føle sig forpligtet til at hænge ud med nogen mere, end du vil, eller at du er begrænset i dit valg af venner på grund af din eksisterende ven.
  • Din ven bøller, manipulerer eller gør du føler dig dårligt om dig selv. Ingen ven skal hele tiden nedgøre dig til at føle ringere eller skyldig.
  • Du kan ikke længere stole på din ven på grund af noget, de gjorde eller sagde. Hvis de spildt en af ​​dine hemmeligheder eller talte dårligt om dig bag din ryg skadeligt, du har en legitim grund til at tilbagekalde din tillid til ham / hende. For nogle mennesker, kan dette tab af tillid irreversibelt påvirke venskab.
  • Den ven opfanger vaner, som du ikke er enig med, såsom narkotika, butikstyveri, eller skære klasse.
  • Din ven har aldrig finder dig i aktiviteter eller samtaler. Dette kan betyde, at tale over dig i personlige og gruppe samtaler, eller tvinge dig til at gøre aktiviteter, du ikke ønsker at gøre hele tiden.
  • De vil ikke tage sig tid til at hjælpe med dine problemer, mens du hjælper deres. Mens dette manglende hensyntagen kunne være en del af din vens personlighed, er det stadig utilgiveligt egoistiske og bør bringes op som et alvorligt problem.
 2. 2
  Beslut i hvilken grad du ønsker at "bryde op". Du ønsker måske at opretholde en bekendtskab, eller du måske ønsker helt at skære ven ud af dit liv. Listen kan hjælpe dig med at beslutte, hvor giftig venskab er. Indse, at din mening kan ændre sig efter du konfrontere din ven, dog, og være åben for denne mulighed gå ind i samtalen.
 3. 3
  Tal med ham / hende om, hvordan du føler. Det kan være muligvis din ven føler på samme måde, eller ønsker at arbejde spørgsmålene ud.
  • Det vil være skræmmende at indlede denne samtale, men indser, at du allerede har været at sætte det ud for længe, ​​og at det skal gøres. Fortæl din ven, at du gerne vil mødes til kaffe, og at du har noget vigtigt at diskutere med dem. Det vil hjælpe dig med at undgå at bakke ud af den hårde samtale senere.
  • Undgå aggressivt gøre personlige angreb. Snarere roligt udtrykke dine iagttagelser og bekymringer om deres adfærd, og taler om, hvordan deres handlinger har gjort dig følt. Hvis du bruger I-beskeder til at formidle, hvordan deres tilsyn, egoisme eller usikkerhed kan have såret dig, vil de være mere modtagelig for dine kommentarer og mere tilbøjelige til at ændre deres adfærd.
  • Hold din cool. Den anden person kan blive vred på dig for pludselig at være så kold, eller måske endda modvirke din konfronterende udsagn med deres egne klager over dig. Hvis dette sker, skal du vente, indtil personen er færdig, og så roligt, men bestemt, at mens du forstår de har også klager, lige nu er det din tid til ærligt udtrykke dine følelser, og deres tid til at lytte. Når du er færdig, kan de tænke over, hvad du har sagt, og derefter reagere. Lad dem ikke afbryde dig, eller aflede samtalen væk fra sit oprindelige formål.
 4. 4
  Hurtig selvransagelse i din forklaring. Din ven kan være undrende, hvorfor du bringer disse spørgsmål op nu efter alle disse års venskab. Indse, at din ven ikke udelukkende er skyld i stammen i jeres venskab, du er også under forandring og realisere ting om dig selv, og sandsynligvis indse, at du ikke længere ønsker at tolerere en adfærd, du plejede at være i stand til.
 5. 5
  Lyt til din vens side af historien, og beslutte, om det venskab kan reddes. Det kan være, at din ven udtrykte oprigtig angerfuld for deres fejl, og lavet et løfte om at ændre sig. Du bestemmer, om du vil give din ven en chance.
  • Gå med din tarm. Hvis din ven reagerede på dit kontoudtog med fjendtlighed og deres løfter om forandring synes passive-aggressive eller insincere, afbrød venskab. Takke dem for deres tilbud om at ændre sig, men fortælle dem, at du virkelig føler, at det er bedre, hvis du begge bare komme videre.
  • Må ikke føler sig tvunget til at give den person en chance, bare fordi du er en dejlig person. Ingen moralkodeks binder dig til en sådan forpligtelse. Du har allerede været trukket ned af denne person, og du skal kun fortsætte med det venskab, hvis der er nogle positive aspekt ved at være venner med dem, at du gerne vil bevare.
  • Husk, at du har brug for en egentlig grund til at blive venner med denne person, ikke en grund til ikke at blive venner. Sæt dine behov og overvejelser først.
 6. 6
  Tag en pause fra din ven. Brug mindre tid med din ven ved at skære dine samtaler kortere eller gøre dig selv mindre til rådighed. Efter sådan en tung samtale, er det sandsynligt, at både du får brug for lidt tid til at tænke over tingene, og at nulstille dit venskab. Hoppe ind ting og forventer dit venskab at være normal for hurtigt, kan ende med at forårsage utilsigtede spændinger og forstillelse.
  • Selv hvis du ønsker at bo venner og give denne person en ny chance, kan du også brug for en midlertidig pause for at tænke tingene igennem og klare dit hoved. Bringe dette op ærligt med din ven og sige, at selvom du er glad for at give dem en anden chance, ville du stadig gerne et par dage eller uger af begrænset kontakt.
  • Hvis din ven ikke har den samme tankegang, som du gør, og holder forsøger at kontakte dig, være høflig, men også fast om dit behov for plads. Du kan også vælge at gøre dig selv mindre til rådighed ved at lægge planer med andre mennesker.

Tips

 • Du kan føle dig skyldig, men hvis du ved, du truffet den rigtige beslutning for dig selv, stå ved det.
 • Husk at holde fast i din tarm! Det vil få dig ud af situationen.
 • Være fast med hvad du siger for at undgå forvirring.
 • Brænd dine broer omhyggeligt. Det kan være meget svært at genstarte et venskab, så vær sikker på at du vil afslutte ting, hvis det er den vej, du vælger.
 • Når du fortæller, at personen, hvordan du føler, det vil være smertefuldt efter bryde op, men gør ting, der gør dig glad. Til sidst vil du lave en ny bedste ven.
 • Husk, at alle relationer er frivillige situationer. Du er ikke forpligtet til at fortsætte ethvert forhold.
 • Gensidige venner kan føle behov for at plukke sider, så vær parat til at diskutere dine følelser, eller muligvis mister andre venner.
 • Må ikke være bange for at lade den ven vide, hvordan du føler.
 • Aldrig give i bestikkelse eller afpresser at reparere venskaber, når din ven har gjort noget middelværdi.
 • Hvis du beslutter dig for at løse venskab, forventer ikke at ændre natten over.
 • Hvis dine venner eller familie forsøger at trække dig sammen igen, så fortæl dem om situationen.
 • Spørg råd fra familiemedlemmer eller andre venner, især mennesker, der kender din ven godt og kan være i stand til at tilføje yderligere indsigt til din situation. De kan være i stand til at give dig hjælp til din individuelle indstilling.
 • Send et brev eller en e-mail, hvis du ikke føler komfortable have et ansigt-til-ansigt samtale.
 • Hvis du ikke føler dig tryg konfrontere din ven på egen hånd, konsultere en studievejleder eller peer mægler, som kan være en neutral tredjepart til at hjælpe med i samtalen.