Wkadk

Hvordan skal man behandle med giftige venner

Giftige venner kan være vanskelige at identificere. De ofte gange synes loyale og venlige, og kan dele mange fælles interesser med dem, de gift. Her er nogle skridt og tips, som vil hjælpe enhver, der mener, at de kan gøre med en giftig ven.

Steps

Hvordan skal man behandle med giftige venner. Få at vide dit sande selv.
Hvordan skal man behandle med giftige venner. Få at vide dit sande selv.
 1. 1
  Få at vide dit sande selv. Snup en blank notesbog og starte. Hvem vil du være? Hvad kan du lide ved dig selv? Hvordan andre ser dig? Hvad er dine værdier? Hvis du kunne ændre noget om dig selv, hvad ville du ændre? Beslut hvordan du vil leve dit liv. Dette behøver ikke at være en omfattende evaluering, men det bør omfatte de ting, der er vigtigst for dig.
 2. 2
  Undersøg din adfærd, når du er omkring din giftige ven. Har du sige, hvad du tror ærligt eller føler? Har du sætte andre ned, fordi du ved, at han eller hun vil nyde det? Føler du at du er nødt til at imponere ham eller hende? Har du kæmper for hans eller hendes opmærksomhed? Spørg dig selv spørgsmål som disse.
 3. 3
  Hold dine kerneværdier i tankerne på alle tidspunkter. Fra nu af, vil du være tro mod dig selv og dine værdier. Tænk før du taler eller handler. Det kan være svært at begynde at hævde dit sande selv, men det vil være det værd.
 4. 4
  Omgiv dig med positive påvirkninger, der deler dine kerneværdier, der gør du føler dig godt om dig selv. Må ikke være bange for at være bortset fra din giftige ven.
 5. 5
  Hævde din uafhængighed lidt ad gangen gennem dine handlinger. Få en hobby. Inviter en ny ven til en film (ikke flagre det til din ven, selv om, da det ville gøre dig en noget giftigt ven). Deltag i en gym. Frivillige. Gør noget, der gør dig til en bedre person og gør du føler dig godt om dig selv. Gør noget meget un-giftig og gode, der vil sætte dig ud fra din ven.
 6. 6
  Distancere dig fra din ven. Det centrale er at gøre dette meget langsomt. Være diskret og gradvis nedbringe den tid, du bruger sammen med denne person.
 7. 7
  Vær på vagt og beskytte dig selv. Del ikke personlige oplysninger eller hemmeligheder med nogen, du ikke helt stoler på. Vær venlig at alle, men være kræsen når det kommer til at udvikle tætte venskaber. Dette er ikke snobberi, dette er visdom.

Tips

 • Husk: den eneste person, du kan ændre er dig selv.
 • Hvis din familie ikke er klar over din vens giftige opførsel, så lad dem vide en eller anden måde. Ægtefæller, forældre og søskende kan være magtfulde allierede og tilhængere.
 • En ideel tid til at "finde dig selv" er på en ferie eller en lang weekend, når du skal være væk fra din ven. Tilbringe tid sammen med familien er en fantastisk måde at komme tilbage i kontakt med dit sande jeg!
 • Hvis du er simpelthen i en uenighed med en ven, så prøv at løse det fredeligt og bevare venskabet.
 • Fortsæt med at skrive i din notesbog for at komme til at kende dig selv bedre og til at holde kontakten med dine kerneværdier. En bemyndigelse projekt, som du kan gøre i din notesbog er at udarbejde en personlig liste over "rettigheder." Eksempel: "Jeg har ret til at gå fluefiskeri og ikke føle sig flov Jeg har ret til at læse en bog på fredag ​​nætter i stedet for at gå til fodboldkamp.".

Advarsler

 • Når du begynder at hævde din uafhængighed ved at følge dine kerneværdier, kan din ven blive overrasket eller vred. Hvis han eller hun spørgsmål, du blot forklare, at du "har besluttet ikke at stjæle biler længere" eller "at du virkelig har altid kunnet lide fluefiskeri, men var ikke gået i lang tid."
 • Vær forsigtig med ikke at blive giftige selv. Så hårdt som det er, skal du være den større person og vise venlighed til din ven selv mens distancere dig fra ham eller hende. Han eller hun er formentlig beskæftiger sig med mange interne kampe.
 • Undgå ekstreme "passiv" og "aggressiv" adfærd. Kun en lille brøkdel af situationer virkelig kræver drastiske foranstaltninger.

Ting du behøver

 • En tom notesbog
 • Courage
 • Ærlighed
 • Støttende venner og familiemedlemmer