Wkadk

Hvordan skal man behandle med en crush (for fyre)

Når vi beskæftiger os med en crush, er det vigtigt, at du sørge for, at pigen i denne sag ikke kan finde ud af om det (medmindre du tror hun føler på samme måde om dig).

Steps

Hvordan skal man behandle med en crush (for fyre). Må ikke give hende nogen tegn på, at du er desperat forelsket.
Hvordan skal man behandle med en crush (for fyre). Må ikke give hende nogen tegn på, at du er desperat forelsket.
 1. 1
  Må ikke give hende nogen tegn på, at du er desperat forelsket. Prøv i stedet at komme til at kende hende eller endda være venner. Hun vil ikke lide eller dato dig, hvis hun ikke kender dig.
 2. 2
  Hvis du er interesseret i at få en date med denne pige, bevare roen. Må ikke gøre dig selv til grin. Prøv at tale med hende, men sørg for at du ikke gør noget bizart.
 3. 3
  Få hjælp fra en pålidelig ven. Fortæl ham / hende dit problem og være opmærksom på eventuelle råd de giver dig. Da din ven ikke er det i kærlighed, er de formentlig tydeligere-ledes, end du er lige nu.
 4. 4
  Lov cool og indsamlet omkring hende. Prøv at være opmærksom på dit udseende og ser nice, men ikke overdrive det. Bare vær dig selv.
 5. 5
  Forblive clean. Du vil ikke have hende til at tro, du er en Slob. Sørg for at du lugter godt - ingen dyre cologne nødvendig, bare ikke lugte. Uanset hvad du gør, ikke bære et ton af noget duftende-især ting som AXE. Piger bliver syge af det. Tro mig. Reklamerne om piger angriber du er forkert.
 6. 6
  Før du forsøger at tale med hende, har en psykisk skitse af, hvad du vil sige. Kend dit emne, hvad du ønsker at sige om det, og hvad du ønsker at spørge hende om det. Ja, du nødt til at spørge hende spørgsmål, ellers er du blot at tale til hende og du ser dum.
 7. 7
  Når vi beskæftiger os med en pige, der har haft en nylig break-up, så lad hende vide, at hun har din støtte, og at hun kan tale med dig. Men du behøver ikke gå overbord. Du er nødt til at sørge for, at du ikke lyder som om du kommer til at tvinge hende til at græde på din skulder.
 8. 8
  Må ikke handle alt for sikker! Selv om du skal have en vis tillid til dig selv, piger kan virkelig godt lide det, når fyre er genert og akavet og søde. For meget tillid gør dig til at ligne en spiller. Men ikke over gøre kejtethed, vil det komme naturligt.
 9. 9
  Må ikke stress ud. Selvom du måske ikke tro, din på en date med pigen ikke stress ud om det, fordi at understrege kan føre til en dato katastrofe forsøge at tænke over tingene, hun kan lide, hvis samtalen styrer den forkerte vej.

Tips

 • Har du ikke en vandig mund. Ingen kan lide folk, spyttende på dem. Det er en stor turn off!
 • Vide, hvad hun kan lide. Må ikke klæde sig i rippet op tøj, hvis hun kan lide ting at være pæn. Men du stadig nødt til at være dig selv, og husk, at tøjet ikke gøre manden, men de kan hjælpe.
 • Opbevares køligt, drikke noget vand. Prøv at se det større billede og stoppe besat.
 • Prøv at lyde som om du har følelser for, men igen, ikke går overbord. Da hun lukker sin finger i hendes skab, i stedet for at sige "Hmph..." eller noget lignende "Oh my gosh, er du okay?! Ambulance, nogen kalder 911.! Hun kunne have brudt sin finger! (brister i gråd)" Bare spørg, om hun er okay, lyder bekymret, men ikke panik.
 • Bringe nogle peppermints rundt med dig. Hun er ikke lyst til at tale med dig, hvis din ånde lugter business slutningen af ​​et æsel!
 • Vær dig selv!

Advarsler

  1. Vær forberedt på at blive kaldt navne. De fleste mennesker vil finde ud af om dette. Må ikke sved det, og ikke sige, "I det mindste jeg kan få en pige, og du stadig har problemer at få en fyr / pige!"
  2. Må ikke bære billige spray som AXE eller TAG. De fleste piger kan ikke fordrage dem! Du skulle prøve at finde ud af, om din knuse kan lide at duft. Hvis hun kan lide det så prøv at bære det. Du kan virkelig ikke gå galt.
  3. Prøv at bære noget som Polo Ralph Lauren (ALDRIG BRUT), eller noget lidt på den dyre side (ikke for meget bare for en pige skønt!)
  4. Piger har også en tendens til at lide Old Spice.

Ting du behøver

 • Godt, behageligt tøj
 • God Hygiejne
 • Evnen til at være dig selv
 • Confidence