Wkadk

Hvordan at vide, hvis en pige kan lide dig

Ikke sikker på, hvad disse blikke kunne smil og udseende fra en pige du har lyst betyde? Håber du har en hemmelig beundrer? Følg disse trin for at finde ud af, om den pige, du har dit hjerte indstillet på virkelig kan lide dig.

Steps

Hvordan at vide, hvis en pige kan lide dig. Vær modig og iværksætte en kort chat.
Hvordan at vide, hvis en pige kan lide dig. Vær modig og iværksætte en kort chat.
 1. 1
  Vær modig og iværksætte en kort chat. Dette vil hjælpe dig til at lære de små ting, der vil komme i handy senere, fordi alle elsker at lære, at nogen har lyttet til dem... og huskede de små ting. Lyt omhyggeligt og opmærksomt til de ting, hun fortæller dig, så du kan gemme disse væk for fremtidig reference. Og som du chatter, varsel, hvis hun giver væk tegn på fancying du også, se tegn, særlige ord og store hints.
  • Alle piger er forskellige, så vær opmærksom på de tegn. Lyt til tonen i hendes stemme. Hvis hun er genert, kan tonen i hendes stemme være lidt blødere end normalt, og hun kan begynde at lege med hendes hår (udjævning den ned, Twirling, flipping), justere sit tøj, og måske stirrer på dig.
  • Et andet tegn på, at hun kan lide dig, er, hvis hun griner din kedelige eller dum joke. (Pas dog! Brug ikke dårlige vittigheder som en test, eller du vil risikere at ligne en komedie dork.)
  • Hun kan ikke være i stand til at se dig lige i øjnene, og hun kunne fnise en masse, fordi hun er bekymret over at give for meget væk.
  • Check for smilet. En pige, der er interesseret i dig, vil normalt umiddelbart smile, når du starter en samtale med hende. Smilet kan forsvinde hurtigt, hvis hun er genert, men det er svært at skjule en uventet stærke følelser. Hvis hun ikke er interesseret (det betyder ikke, at hun ikke kan lide dig, men hun sandsynligvis ikke har en crush på dig eller romantisk begær), vil hun sandsynligvis se på dig nysgerrigt, men hun vil ikke udtrykke nogen særlig stærke følelser.
 2. 2
  Hold øje med tegn på at flirte. Hvis hun flirter, kan hun være svære at læse. Selskabelige piger kan med fyre, hvem de anser for at være bare venner, og for de uindviede, kan denne generelle interaktion tider blive misforstået som en crush, får så at vide, at pigen generelle stil omkring fyrene før antagelser.
  • Vær opmærksom på at nogle piger har ingen idé om, at de er flirte. I dette tilfælde, formentlig hun kan lide dig en hel del, siden hendes underbevidsthed er at lade hendes kropssprog gøre det meste af taler.
  • De fleste piger kan ikke lide at være indlysende. Med en pige, der ikke huske åbenlyst flirter, så prøv at se, om hun er flirte med dig en lille smule mere end med andre.
  • Hvis en pige siger "awwww", når du gør noget, er det også et tegn på, at hun forsøger at flirte med dig. Hun kan gøre dette, når du hoste, tur, eller sige noget nuttet.
  • Hvis du har lyst til en pige, aldrig begå den fejl at "flirte rundt." Hvis hun ser dig sætte din arm omkring en anden pige eller ser en anden pige, du kan hun bare antager, at hun ikke betyder noget for dig og vil holde op.
 3. 3
  Check for tilfældige knus, forbeholdt det meste for dig. Knus kan være en meget åbent og tilladt kærlig måde at komme tættere på dig og rører dig uden det nødvendigvis kompromittere hendes snigende flirte. Til gengæld kan du gå med til det, hvis du ønsker, eller bare handle travlt du er sent til en aftale og har brug for at haste.
 4. 4
  Læg mærke hvis hun "tilfældigvis" støder ind du oftere end hvad du ville overveje det sædvanlige. Denne trick er antikke og afprøvede og sande, da det er en måde at røre dig subtilt og dimensionering op hvordan reagerer (og måske endda hvordan godt trænet), du er. Hvis hun finder undskyldninger for at røre dig en masse, så er du sikkert på rette spor. Lov afslappet når hun støder ind i dig og sige "ingen bekymringer" eller noget lignende. Som for at røre din arm og hår i en afslappet, men snarere meningsfuld måde, er der virkelig ingen grund til at sige noget, bare skød det op nådigt.
  • Ikke alle piger vil føle sig godt tilpas nå ud ved hjælp af touch. I dette tilfælde skal du ikke antage, at hun ikke kan lide dig, fordi hun ikke prøve at røre dig. Hun kan være for nervøs til at røre dig endnu. Må ikke være genert - bryde røre barriere selv.
  • Hun kan også finde andre grunde til at røre dig, såsom ved let at ramme dig om hovedet, eller blød stansning til kroppen. Disse "one-of-the-mates" moves kan være en slet skjult måde at komme tættere på dig uden at det er alt for tydeligt til dine venner og hendes.
 5. 5
  Observere den måde, hvorpå hun ser på dig. Hvis hun kan lide dig, vil hun tendens til enten at holde hendes blik på dig i lang tid, eller trække væk med det samme det øjeblik dine øjne tage kontakt med hendes. Begge disse reaktioner kan betyde, at hun kan lide dig. Hvis hun trækker sig væk hurtigt, er det ofte betyder, at hun er nervøs eller ikke er klar til at afsløre hendes sande hensigter endnu, men hun stadig kan lide dig. Og hvis hun holder stare, og du tror du ser lydhørhed eller endda kærlighed i hendes øjne, så hun er selvsikker og hun kan gøre det første skridt.
  • Selvfølgelig kan nogle piger bare stirre eller afvikling dig op, så tror ikke hun elsker dig og ønsker at komme i kontakt med den virkelige, indre dig. Brug sammenhæng at skelne motiv.
  • Hvis du tilfældigvis blik på pigen og du ser hende stirrer tilbage på dig, så betyder det, at hun kan lide dig, selvom hun måske hurtigt dart hovedet i en anden retning.
 6. 6
  Kig på hendes venner. Hvis du se de fleste af hendes venner kigger tilbage på dig og smilende eller fnisende, det betyder sandsynligvis, at hun har fortalt sine venner om dig, og de er "i know". Dette kan ske på alle alderstrin, selv modne piger og kvinder venner tendens til at opføre sig på en lidt mere forsigtig måde, ved hjælp blikke og vide smil eller nikker i stedet for fniser. I nogle tilfælde kan en ven faktisk være modig nok til at komme og fortælle dig, at hendes ven kan lide dig.
  • Da hun har en samtale med sine venner, og du kommer forbi, kunne hun stoppe med at tale lige pludselig. Det sandsynlige betyder, at du var genstand for den nyligt sluttede samtalen.
  • Hvis hun kan lide dig, og hun fortalte sine venner om dig, kan de komme op til dig og starte en tilfældig samtale om ting såsom: Hvem ville du hellere date mig eller (hendes navn), der kan du lide bedre, hvem der er den hotteste, ville du gifte (hendes navn) eller mig, osv. Hvis de navn en liste på omkring tre mennesker og hendes navn er på listen, hun sandsynligvis fortalte sine venner om dig, og de prøver at søge efter spor for at se, hvordan du føler om hende.
  • I teenage-år, hvis hendes venner er højt og umodne vil du sandsynligvis høre "(dit navn), (hendes navn) kan lide dig!"
  • Vær opmærksom på, at hendes venner kunne gøre det op bare for at drille hende. Lyt efter ting som: "Hold drille mig!" eller "Vær stille! Han kunne høre!"
 7. 7
  Look out for øjeblikke, hvor du kan spille "redde jomfru i nød." Hvis du er udenfor og den pige, du kan lide er i nærheden og begynder højlydt at sige "Jeg er koldt!", Det er en subtil antydning af, at hun vil have dig til at give hende din trøje. Dette er en meget sød gestus, især hvis du ønsker at vise den pige, du kan lide hende. Og nogle gange en pige vil foregive at være virkelig dårlig til at gøre noget, og sige, at hun ikke kan gøre det. Det er din chance for at tilbyde nogle bistand være opmærksom på, at hun vil højst sandsynligt gøre dette bevidst bare for at se din reaktion og håber, at du vil hjælpe.
  • Når der tilbydes hjælp, hvis der er andre fyre rundt og hun faktisk kan lide en af ​​de fyre, hun måske blive skuffet, når du tilbyder din frakke til hendes første eller tilbyde din hjælp. I dette tilfælde, du i det mindste vil vide, hvordan hun føler, og kan komme videre. Du kan endda være storsindet nok til at fortælle den rigtige fyr, som hun fantasier ham.
 8. 8
  Smile til hende. Piger har en tendens til at lide fyre, der smiler og er glade. Brug din naturlige smil, du ikke ønsker at flipper hende ud. Hvis hun smiler tilbage høfligt eller rynker brynene og ser væk, kan hun være ubehageligt eller uegennyttige. Hvis hun returnerer en blød eller stort smil og fortsætter med at se på dig, så er det sandsynligt, at hun er interesseret. Men hun reagerer, kan det ikke skade at holde smilende hendes måde. Sidst hun får den besked, du finder hende charmerende og hun føler sig i stand til at åbne op mere eller i det mindste at fortælle dig åbent, at hun enten er interesseret eller ej.
  • Hvis hun smiler så dart over til mængden af ​​hendes venner og huder i gruppen, så hun kan være nervøs og nysgerrig om du ved, at hun kan lide dig.
 9. 9
  Se hendes kropssprog. Du kan lære en masse om en pige ved at observere hendes kropssprog, og det går langt ud over åbenlyse flirte tegn i ubevidste signaler attraktion. Der er en masse af tegn, der vil fortælle dig at hun er interesseret. For eksempel, hvis en pige har hendes torso vendt mod dig på en åben måde betyder det, at hun er overbevist om at tale med dig. Hvis hun har en lukket kropsstilling, nemlig krydsede arme eller ben, kan hun være genert eller nervøs for at tale med dig eller hun kan simpelthen være at skabe en barriere for at afværge dig ud. Invester i en anstændig bog om kropssprog til at hjælpe dig med at lære, hvordan man præcist læse hende.
  • Watch for subtile tegn i pigens ansigt - hvis hendes øjne er dilatere, så hun kan virkelig godt lide dig.
  • Når du er begge i et rum - hvis hun sidder diagonalt fra dig eller over for dig på det rum, når hun er interesseret, er hendes torso mod dig på en åben måde, eller hendes skuldre og hofter vender dig. Hver af disse tegn kan betyde, at hun kan lide dig. Når hun sidder, og hun har sine ben krydsede, se hendes fødder, hvis dens pegede mod dig, kan det betyde, at hun kan lide dig, og ønsker at komme tættere på dig.
  • Kig på hendes læber. Hvis hun rører dem konstant, eller bider dem, hun er sandsynligvis meget interesseret i dig. Hvis hendes læbe dirrer lidt, når man ser på hende, kan du næsten være sikker på at hun kan lide dig.
 10. 10
  Bemærk de små ting, hun gør for dig. Hvis hun er der altid for dig, når du har brug for hjælp, selv som når du nævner, at du er rigtig tørstig, og hun hurtigt giver dig en tår fra hendes drink, måske hun kan lide dig. Men du behøver ikke antage, at hun er i dig kun fra én oplevelse. Spørg hende lejlighedsvis for små ting, ligesom tyggegummi eller en pen, og læg mærke til, hvordan hun reagerer. Hvis hun er altid klar til at tilbyde dig noget, du måske har brug for, skal du gå videre og bede hende om at hjælpe dig med noget andet, ligesom en skole eller arbejde problem. Det bør ikke være noget virkelig let at løse, men ikke alt for svært enten, fordi nogle piger kan sige, at de ikke ved, hvordan man kan hjælpe dig med en mere udfordrende problem. Hvis hun er ivrig efter at hjælpe dig, hun sandsynligvis kan lide dig, men hvis du bruger denne fremgangsmåde for meget eller vælge opgaver, der synes alt for svært, kan hun tror du er doven, test hende eller endda lidt af et irritationsmoment. Må ikke overdrive det, du ikke ønsker at risikere hun ophører med at kunne lide dig.
 11. 11
  Hvis du beslutter, at hun ser ud til at lide dig, skal du bekræfte det ved at have modet til at gå og tale med hende. Mange piger føler sig for genert eller nervøs over, hvad din reaktion kunne være at starte en samtale med romantiske undertoner. Selvom hun virker som den mest sikker pige, du ved, kan hun have haft en dårlig oplevelse i fortiden eller simpelthen ikke være klar til at henvende dig endnu, men vil være modtagelig, hvis du starter samtalen først. For flere ideer, se Sådan spørger en pige ud.
 12. 12
  Endelig men vigtigere er, at undgå over-analysere hendes adfærd. I modsat fald kan resultere i at du bliver besat med blot "vinde hende over", snarere end at få hende at kende som person. Snarere end at investere tonsvis af tid til at bestemme, hvorvidt hun kan lide dig, bare tage muligheder og næ for at tilbringe tid sammen med hende og hendes venner (ikke overdrevent selv, eller du kan synes at have nogen sociale liv i din egen). Dybest set, kommer til at kende hende som en person, først og fremmest, og måske ting kan gå derfra senere - starter ud som en ven giver dig en chance for at forbinde en mere reel plan. Bare sørg for at gøre dine intentioner relativt klart (via subtile flirte), ellers kan du blive permanent "ven-udlagt".

Tips

 • Altid være dig selv. Hvis en pige kan lide en opdigtet dig, vil hun hurtigt ridse under denne finer du har prøvet at bruge og vil ikke blive imponeret. Hvis hun ikke er i dig som du er, ikke date hende.
 • Være opmærksomme, hvis hun spørger, om du har en kæreste lige nu. Beder om din kæreste interesse eller præferencer er et tegn på, at hun er fiskeri efter din tilgængelighed detaljer.
 • Kropssprog er ikke helt universelt eller altid sikret således, hvad du tror det skulle betyde. Nogle piger udtrykke deres følelser gennem forskellige handlinger end andre. Tag din tid, finde ud af, om hun faktisk er interesseret ved at tale med hende. En pige, der er ikke interesseret vil sandsynligvis forsøge at gøre undskyldninger for at afslutte samtalen og komme væk fra dig. Tag det som et ægte tegn!
 • Vær forsigtig, når du gør opdager en pige kan lide dig. Hvis dine egne nerver fører dig til at gøre grin med hende foran dine venner, give hende den kolde skulder eller handle dum omkring hende, vil hun miste troen på dig og begynder at føle sig mindre sikker på, at du værd. Vær hensynsfuld af hendes følelser også.
 • Gøre noget rart lyst til at gøre hende en tjeneste. Hvis hun til sidst forsøger at gøre noget rart for dig tilbage, kan dette være et vink, at hun kan lide dig.
 • Har håb, når din pige er genert. Hun er mindre tilbøjelige til at afsløre hendes ønske for dig i åbne måder, du bliver nødt til at være tålmodig og hensynsfuld. Søge at blive venner, før alt andet, og tage det langsomt derfra.
 • Hvis hun beder dig om at gå ud og gøre noget med sin eneste eller med et andet par, kan dette indikere, at hun forsøger at sende dig det budskab, at hun ønsker at være mere end venner.
 • Trygge piger vil bede dig alle mulige intime ting. Må ikke antage, at dette betyder, at de graver dig, og de kan simpelthen se dig som en af ​​deres skare af venner og virkelig anmode om din mening, ikke din kærlighed kvotient. Vær sikker på at bruge kontekst omkring dig til at måle, hvad der virkelig foregår.
 • Hvis hun er meget genert, så hun sandsynligvis ikke vil være i stand til at tale med dig ansigt til ansigt. Men det er muligvis, at hun vil tale med dig online i stedet, men selv for nogle piger, det kræver mod. Hvis hun taler til dig online, men viger tilbage, når hun ser dig, så oddsene er hun kan lide dig en masse, men er at have en hård tid at vise det ansigt-til-ansigt. Hjælp hende ved at smile og chatte om, hvad hun laver, etc.
 • Hvis pigen af ​​dine drømme genstande på dine romantiske forskud, ikke tager det personligt. Et godt forhold starter med en person forbinder godt med dig. Desuden er der masser af andre piger, der vil være det rigtige for dig.
 • Hvis hun bringer dig gaver fra hendes rejser eller til din fødselsdag hun sandsynligvis kan lide dig, og når hun påpeger, hvor hårdt hun forsøgte at finde noget du kan lide, kan hun være ved at give dig et hint. Dette gælder kun, når du ikke allerede er bedste venner.

Advarsler

 • Husk, at forslagene i denne artikel er generel vejledning, ikke regler. Skilte foreslået i denne artikel finder ikke afgjort, at en pige kan lide dig, og der kan være andre årsager til hendes tilsyneladende interesseret adfærd, såsom at ville et platonisk venskab eller blot at få hendes signaler blandet op. Også huske på, at hun måske lide dig uden at gøre nogen af ​​disse foreslåede ydre tegn.
 • Hvis en pige synes standoffish og undgår dig, ikke nødvendigvis give op helt, som du kan forveksles. I stedet farten ned og give hende plads til at ånde. Hun kan være interesseret i dig, men er ubehageligt at blive bejlet offentligt, i hvilket tilfælde du burde måske være mere subtile om at udtrykke din interesse. På den anden side, hende eller aldrig stilk forårsage hende til at føle sig utilpas på nogen måde.
 • Hvis hun synes at være bevidst undgår kontakt med dig, ud over blot at være stille i dit nærvær, men aktivt at undgå enhver chance for at tale med dig, selv i sammenhænge, ​​der ikke er pinligt (såsom en gruppediskussion), chancerne er hun tror dig som hende, og det er ikke kun ikke interesseret, men er irriteret eller endda creeped ud af dine fremskridt. Det er ikke personligt, da pigerne føler sig truet, når en fyr de ikke er interesseret i, er at forsøge at bejle dem. På grund af det faktum, at drenge er som regel de drivere på en frieri, piger har svært ved at ignorere uønskede tilnærmelser. Dette er en kø for at bakke ud, og give hende plads.
 • Nogle piger vil måske prøve at "jaloux approach". Denne består af flirte med dine venner til at gøre dig mærke til dem mere. Vær på vagt af disse piger - De er ude usikker og har en masse vokser op til at gøre, når det kommer til parforhold og selvstændige identitet. Hvis du virkelig lide hende, være mere opmærksomme på hende og forsøge at få hende alene - hun kunne få vink, at du kan lide hende og stoppe forsøger så hårdt. Og så meget som du måske ønsker at, ikke gør det samme tilbage. Piger er mere følsomme og vil sikkert bare give op på dig, hvis du flirter rundt.