Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en yngre pige, der knap nok kender dig

Har du har dit øje på nogen, der er yngre end dig, men desværre hun knap nok kender dig overhovedet?

Steps

Hvordan man kan tiltrække en yngre pige, der knap nok kender dig. Vis hende, at du kan lide hende, uanset hendes alder.
Hvordan man kan tiltrække en yngre pige, der knap nok kender dig. Vis hende, at du kan lide hende, uanset hendes alder.
 1. 1
  Få at vide hende. Dette er den første og vigtigste skridt. Det betyder ikke noget, hvis hun er yngre end dig, før du nogensinde engagere sig i et forhold, er du nødt til at få en bedre forståelse af hinanden. For de fleste piger, er det en god samtale en turn-on og kan åbne øjnene på dig. Stil spørgsmål om hende, hendes familie, hvad hun kan lide at gøre, osv. Dette kan også hjælpe med at beslutte, om hun er pigen for dig, eller om du måske ikke kan lide hende så meget som du troede, du gjorde. Hvis du har dine øjne indstillet på en pige i hendes unge teenagere, huske, hvor ung hun er. Måske ikke klar til den slags forhold, at du er klar til, at uanset alder du er. Så du måske nødt til at vente eller afvise den idé, at du nogensinde vil gå ud
 2. 2
  Vis hende, at du kan lide hende, uanset hendes alder. Hun vil være i stand til at fortælle, hvis du konstant at nævne det, som vil gøre dig synes mindre ægte og sandfærdig.
 3. 3
  Må ikke haste ind i det. Modstå trangen til bare spørge hende ud. Rigtige relationer tager tid og kræfter på at bygge. Desuden vil tilfældigt spørge hende ud forvirre hende og øge dine chancer for at blive slået ned.
 4. 4
  Være venlige og omsorgsfulde. Spørg hende, hvordan hun har det i dag. Må ikke ignorere hende foran dine venner, bare fordi hun er yngre. Vis din interesse, først i et platonisk forstand. Dette vil lade hende vide, at du pleje, først som en ven, og så senere som noget mere. En rigtig god idé er at invitere hende sammen og få hende til at føle sig inkluderet.
 5. 5
  Flirt! Men kun når du har lyst dit forhold har udviklet sig til det punkt. Subtle romantiske gestus er søde, såsom tilfældige blomster. Brug din viden om hende til at tænke på konkrete idéer, som vil gøre hende dåne. Måske vente, indtil hun begynder at flirte med dig
 6. 6
  Være forståelse. Måske hun ikke ønsker at date dig. Måske er hun ikke klar. Frem for alt skal du huske, at et forhold tager to personer. Må ikke presse hende ind i noget, hun ikke ønsker at gøre.
 7. 7
  Øvelse, øvelse, øvelse! Enhver færdighed værd at have, er værd at udvikle og som noget, det er en færdighed, der tager tid. Hvis først du ikke lykkes, at forsøge med en anden. Der er masser af fisk i havet, og de bedste fiskerne ikke fiske efter fiskene selv, de fisker bare for oplevelsen af ​​fiskeri. Prøv at catch-and-release for et stykke tid, indtil du får komfortabel. Du kan lære, hvad de skal gøre med din fangst senere.

Tips

 • Være nysgerrig. De fleste piger ville elske at fortælle dig, hvordan deres dag gik hvis du kun spørge og virkelig pleje.
 • Husk ting om hende, såsom hendes fødselsdag eller hendes yndlingsfarve. Dette vil vise hende, at du holder af hende nok til at huske de små detaljer.
 • Må ikke gentage IKKE tale om sex og eksplicitte ting i lang tid, indtil du har fået hende at kende. Eller du vil give hende det forkerte indtryk og gøre dig til at ligne en overfladisk, overfladisk ryk.

Advarsler

 • Sørg for at du virkelig ønsker at gå ud med hende. Yngre piger vil tage lang tid at helbrede sårede følelser.
 • Sørg for, at pigen ikke er for ung til dig, fordi det ville være forkert. Vær opmærksom på den lokale lavalder love.
 • Sørg for at du ikke går på bundet re-fordi du ville risikere at blive stemplet en spiller, som er aldrig en god ting
 • Sørg for, at hvis pigen er for ung til dig, administrere forholdet til konstant selv-påmindelse om din alder forskel! Dette gælder også for piger af forskellig etnicitet og kultur.