Wkadk

Hvordan man kan stoppe liking din knuse

Det er svært nok at forsøge at beskæftige sig med kærlighed, når du er ung, men hvad nu hvis du ønsker at stoppe lide den person, du har været besat af? Det er svært at trække sig væk fra den følelse du har, men alt er ikke tabt. Hvis du føler dig hjælpeløs, her er nogle afprøvede og sande metoder til at få over dit crush.

Steps

Hvordan man kan stoppe liking din knuse. Stop kontakt med din knuse.
Hvordan man kan stoppe liking din knuse. Stop kontakt med din knuse.
 1. 1
  Stop kontakt med din knuse. De siger fravær gør hjertet vokse fonder. Hvad de ikke nævner er, at for meget fravær gør hjertet vokse koldt. Det er mærkeligt, men sandt: Hvis du eller anden måde formår at stoppe al kontakt med det tidligere udkårne, temmelig snart du justere. Dit sind vil vænne sig til sin nye normal, og forhåbentlig vil han eller hun ikke være en del af denne.
  • Undgå at slette / unfollowing dem på Facebook, Twitter, etc. fordi du laver dine følelser lidt for indlysende. Hvad du kan gøre, er at afmelde dem på Facebook, så du stadig venner, men ikke får nogen af deres opdateringer. Nu behøver du ikke at lytte til deres kedelige historier om ubrugelige familiesammenføringer, der faktisk gjorde dig søsyg (men du ville ikke indrømme var kvalmende).
  • Desværre, på Twitter, kan du ikke unfollow nogen uden egentlig unfollowing nogen. Ikke endnu, i hvert fald. Så støt dig selv en lille smule fra den grusomhed i verden, og bare vænne sig til tanken om at kontrollere kvidre mindre og mindre. Hvis du absolut er afhængige og kan ikke forestille mig, forlader i længere tid, så kan du sikkert slette person. Hvis de spørger dig, hvorfor du slettede dem, bare mumler du gør.
  • Hænge ud med din fyr / veninder mere. Problemet for så mange mennesker, der forsøger at komme over deres crush er, at de ender hænge ud med dem! Den enkle løsning på dette problem er... ikke hænge ud af din knuse eller med folk, der hænger ud med dit crush. Dette kan være hårdere i praksis, dog. Hvis du er tvunget ind i en situation, hvor
 2. 2
  mennesker. Møde nogen interessant, som vi vil se, er en fantastisk måde at dræbe dine følelser for din knuse.
  • Må ikke være i de samme steder han / hun har tendens til at være. Det lyder indlysende, men en masse mennesker ikke kan få sig selv til at huske det. Hvis du kan lide en fyr, og han er altid på skate park, for Guds skyld ikke gå til skate parken. Du bliver suget ind til sin forfærdelige aura, og alle dine hårde arbejde vil være spildt. Hvis du kan lide en pige, og hun går altid i biografen, undertiden med andre fyre, ja, Jiminy Cricket, ikke gå i biografen. Det kunne vise sig katastrofalt. Kom over din knuse er lettere, hvis du ikke behøver at se ham / hende laver underlige og uhyggelige ting. Fortæl dig selv, at: "S / han 's laver underlige og uhyggelige ting." Det vil hjælpe.
 3. 3
  Dræb dine minder af ham eller hende. Nå, det lyder en smule barsk, så lad os omformulere det: Skub dine minder af ham eller hende til et sted, du ikke vil besøge. Dit sind er en virkelig kraftfuld ting, og det kan gøre dig hjælpeløs, hvis du lader det. Kom over din knuse betyder snyder dit sind, i det mindste for øjeblikket, at din prins charmerende eller jomfru i nød ikke er en del af din fortid eller din fremtid, og det er ikke engang så stor.
  • Når du begynder at huske en god tid, du havde med din knuse, overbevise dig selv, det var ikke så stor ved at huske en meget bedre tid du oplevede med en anden. Hvis du aldrig delt en virkelig stor øjeblik med din knuse, så fortæl dig selv præcis, at: "Jeg har aldrig delt en virkelig stor øjeblik med denne person, så hvordan kan jeg vide, at de er så store, som jeg tror, ​​de er De er sikkert? ikke så stor. Min hund er nok klogere end de er. "
  • Prøv at tænke og fokusere på hans / hendes fejl. Gør hvad du har brug for at stoppe, kigge på dem gennem steg farvede briller. Skriv en liste over alt det, de nogensinde har gjort for at genere dig. Gør det så længe du kan samtidig med at udvide på hver fejl. Sky nogen detalje! Må ikke bekymre dig om at skade dem. Husk, hvor selvoptaget de er, eller hvordan deres forældre klippe dine forældre ud på motorvejen, eller hvordan de savle, når de besvarer et spørgsmål i klassen. Det kan ikke være helt faktuelle, men når du komme over en crush, er det vigtigt at gøre hvad du kan for at få dem fra at piedestal.
  • Strege eller slette hans / hendes navn overalt du måske har skrevet det (fx din lærebog, din telefon, væggen i dit soveværelse, etc.) Hvis du har hans / hendes navn kradset over det hele, det vil være svært at forsøge at glemme dem. Hvis du kan lide en fyr og hans navn er "Ben," put "Venuto!" lige ved siden af ​​det, så det staver "Benvenuto!" og det gør dig glad i stedet for ked, hver gang du ser det. Faktisk gør det ikke. Bare krydse hans navn ud.
  • Huske en tid han / hun gjorde du gal eller ked af det. Når du har glade tanker din din snart at være forhenværende crush, så tænk på den tid i stedet. Måske hun spildte virkelig, virkelig varm kaffe på du ved et uheld og ikke engang stoppe for at give dig en serviet. Måske han spildte virkelig, virkelig koldt iskaffe på dig med vilje, og du overbevist dig selv, det var et uheld. Husk disse tider, hvor din hukommelse driver ind fe-land. Det vil hjælpe dig med at klare.
 4. 4
  Fokuser på dine andre interesser. Overveje andre drenge / piger, og ja, der er andre derude. Gøre de ting du elsker og nyder at gøre. Droppet din knuse handler om ikke at give dig selv tid til at fiksere på ham eller hende.
  • Begynde at lægge mærke andre mennesker. Hvis du er i skole, og din knuse er den sødeste fyr eller hotteste pige, så kigge efter andre søde / hot mennesker, som du kan være ind. Din skole kan virkelig ikke kun have én sød / hot person, så være generøs med dine følelser. Hvis du har brug for, blot for at komme over din knuse, dykke ned i den lønklasse under dig, og den lønklasse ovenfor. Det er ikke uhørt for yngre piger til dato ældre fyre, eller for ældre fyre til dato yngre piger.
  • Har en affære med en anden. Du ved, at du kan gøre så meget bedre end ham / hende. Eller måske han / hun er så langt ude af din liga, at det er vanvittigt at forestille jer to at komme sammen, og det er problemet (du indstiller din seværdigheder for høj). Uanset hvad det er, kan du gå ud med en anden person, selvom det er bare for en kort tid. Gå ud på en date, få at vide den person. Hvem ved? Du kan endda falde for dem, og opdager, at den anden person er intet i forhold til din nye kærlighed. Den vigtige del er at sætte dig selv derude og give dig selv en chance med en anden, i stedet for at lukke sig selv inde og tænke på den person, du ikke ønsker at tænke over.
  • Gøre de ting du elsker. Husk, når du plejede at elske at gøre gymnastik, eller fodbold, eller fjoller rundt med vand balloner? Nå, nu, at du har så meget fri tid på dine hænder, kan du igen! Distrahere dig selv med ting, du elsker at gøre, og meget snart vil du huske, at verden er en stor, smukt sted, hvor næsten alt er muligt. Verden belønner folk, der opfører, ikke dem, der reagerer. Så komme derud på de balancebomme, knuse det midterste linebacker, da han forsøger at tackle dig, eller smide disse glatte vand balloner på din nabos far og gemme sig bag buskene. Hvis du gør dig glad, og det er ansvarligt, så gør det.
 5. 5
  Føle sig trygge og lære. Når du erkende dig selv, at han / hun var ikke enden af ​​verden - vil der være mere smukke mennesker i dit liv - du kan starte virkelig øge din selvtillid og få optimistisk om dig selv.
  • Gør noget, der vil gøre du føler virkelig selvsikker. Måske du går shopping med din kæreste og få fat i dig selv en helt ny garderobe, eller få den frisure, som vil gøre dig se smadre. Måske du invitere din nabo til en afhentning spil basketball og knuse ham, fordi det gør du føler dig godt. Uanset hvad det er, så sørg for du er sikker, når du gør det. Tillid hjælper en hel del i at få dig tilbage til dit normale selv igen.
  • Gå til gymnastik for at arbejde ud. Kom i form er en fantastisk måde at være sund og føle sig bedre om dine chancer med andre mennesker. Så hop på denne løbebånd eller løfte disse vægte og skubbe din krop til at få bedre og bedre. Kom montør føles rigtig godt, og det sikkert hjælper dig med at tiltrække flere folk på din måde.
  • Lær af dine fejl. Det meste af tiden, vi ønsker at glemme vores knuser, fordi vi indså vi begik en fejl - de er idioter, de ikke behandler andre mennesker godt, de ikke gøre den tid, de er ikke, hvem vi troede, de var. Uanset hvad det er, så tænk over, hvad fejl du gjorde da du knust så hårdt i første omgang (eller måske bagefter), og arbejde for at rette dem. Ingen af ​​os er perfekte. Vi begår alle fejl. Det er evnen til at lære af vores fejl, der adskiller de mennesker, der har succes i kærlighed, og dem, der ikke er.

Tips

 • Må ikke være flad ud uhøflige dem, det er ikke en god ting at gøre for nogen, og de kan sprede den idé, at du ikke er en dejlig person.
 • Husk, det er OK at græde, hvis du er ked af det. Du vil med tiden komme over det.
 • Husk det er ikke deres skyld, at du kan lide dem.