Wkadk

Hvordan man taler til en pige som du kan lide, hvis hun har en kæreste

Dette kan være meget let eller svært, det afhænger af, hvordan du nærmer dig det. Hvis du er fast besluttet på at få pigen, her er nogle skridt at tage.

Steps

Hvordan man taler til en pige som du kan lide, hvis hun har en kæreste. Behandl hende med samme respekt, du ville vise til nogen anden pige.
Hvordan man taler til en pige som du kan lide, hvis hun har en kæreste. Behandl hende med samme respekt, du ville vise til nogen anden pige.
 1. 1
  Behandl hende med samme respekt, du ville vise til nogen anden pige. Vi kan ikke understrege dette nok. Selv hvis du ender i den ven zone alligevel, det er meget bedre end ikke at venner overhovedet.
 2. 2
  Få at vide hende og blive hendes ven. Hvis du kender pigen, så prøv at se, om hun nogensinde ønsker at hænge ud engang.
 3. 3
  Se hvordan hun opfører. Hvis hun "flirter" med dig, kan hun give dig "tegn" for at forsøge at fortælle dig, at hun kan lide dig, hvis hun blot fungerer som en ven, så prøv at tilbringe mere tid sammen.
 4. 4
  Vent, indtil du kommer til at kende hende godt, eller du fyre blive bedre venner, så prøv at se, om hun nogensinde ønsker at gå ud eller noget af den slags.
 5. 5
  Komme til et punkt, hvor du tror, ​​hun kan lide dig, så prøv at spørge hende uden egentlig at sige "Jeg kan lide dig". Hvis du siger det, og hun siger, at du og hende er bare nære venner, så lette fra en lille smule og lade tingene flyde naturligt, hvis du bare ønsker at fortælle hende, at hun kan lide dig, så sørg for at hun ikke er typen til at fortælle sin kæreste, som vil skabe konflikter og muligvis en kamp mellem dig og den kæreste.

Tips

 • Bemærk, Sørg hendes kæreste er ikke rundt, når du gør dette.
 • Tal med hende, og hvis hun taler om ting, som du kan relatere til, så når du tale og lytte til hende, vil hun begynde at tænke, "Wow, kunne han og jeg virkelig være god sammen", kunne hun også komme til dig, når hun ønsker at tale om ting, hun ikke kan dele med sin kæreste.
 • Må ikke fortælle nogen, at du kan lide hende, medmindre det din bedste ven, og du kan stole på ham / hende.
 • Hvis du får i god med sine venner, kunne de muligvis fortælle sine pæne ting om dig og hun kunne begynde at være interesseret i dig.
 • Må ikke handle underligt omkring hende, bare være cool og regelmæssig omkring hende, og derefter sin glatte sejler derfra.
 • Forsøg ikke at tale med hende, hvis du kender kæreste fordi du kan komme ind til en kamp med ham.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde lade det faktum, at du kan lide hende, hvis du er en amatør, glider ud til nogen, der har et godt forhold til hende, kunne de fortælle hende eller hendes kæreste, og det er ikke den største ting, der kan ske.
 • Hvis pigen bare behandler dig som en bror, så er de "dødens kys", og de vil som regel bare ønsker at være din ven så - Men tiden læger alle sår! Det er aldrig umuligt.
 • Pas: Hvis hun slår op med sin kæreste for at være sammen med dig, hvad er at stoppe hende fra at bryde op med dig igen, når en ny fyr kommer sammen?
 • Hvis hendes kæreste og din knuse er sammen, ikke bliver involveret, de vil handle som om du ikke eksisterer. At være omkring parret kunne være underligt med venskab med din knuse.
 • Må ikke give hende din AIM eller e-mail-adresse, hvis du er svag-hearted, kunne hun muligvis genere dig og bryde dig, hvis det sker, vil du højst sandsynligt fortælle hende, at du kan lide hende, og som kan udgøre et problem, hvis det bliver omkring.

Ting du behøver

 • Godt forhold med pigen (hvis du ikke har en sådan sammenhæng, lave en)
 • Godt forhold til pigens venner (prøv at være venner med dem, så de kan faktisk fortælle hende at være venner med dig)
 • Hvis du allerede har gode relationer med sine venner, du er god til at gøre dit næste træk.