Wkadk

Sådan venner med en pige, du kan lide

Du ved, hvor forfærdeligt det er ikke at have modet til at tale med en pige, du kan lide. Endnu værre, du er i en samtale, men handler dumt grund af dine nerver. Tja, det kan stoppe. Her er hvordan!

Steps

Sådan venner med en pige, du kan lide. Oplev hendes interesser.
Sådan venner med en pige, du kan lide. Oplev hendes interesser.
 1. 1
  Build selvtillid. Lav en liste over dine stærke kvaliteter. Når du er færdig, læser listen og indse, at der er masser af grunde til, at pigen gerne vil tale med dig. Efter alt, enhver pige næppe vil kunne lide en person, der ikke kan lide sig selv.
 2. 2
  Introducere dig selv. Der er så mange måder at introducere dig selv. Nogle gange er det den afgørende faktor i et venskab. Du er nødt til at finde en måde at møde hende. Du kan have en ven introducere dig, eller gå til en fest, hun går til, men hvis alt andet fejler, så vent til hun er alene og introducere dig selv.
 3. 3
  Oplev hendes interesser. Find ud af, hvad hun kan lide at gøre, og hendes spørgsmål om det. Dette fører til store samtaler, og hun vil gerne tale med dig oftere, hvis hun ved, at du ikke altid vil tale om fodbold og den slags. Efter et stykke tid, vil hun begynde at vise interesse for ting, som du kan lide, og du og hun vil begynde at blive venner.
 4. 4
  Slap af og nyd dig selv. Piger er tiltrukket fyre, der er komfortabel med sig selv. Hvis du finder dig selv at blive nervøs, slappe af og smile. Selv hvis du ikke har noget åleglat at sige, kan en god holdning vinde point.
 5. 5
  Vær dig selv. Piger kan ikke lide falske drenge. Hvis du kommer til at nærme sig hende, være ærlig. Vis dine reelle kvaliteter, ikke en facade, som du har arbejdet på i et forsøg på at imponere hende. Også for at give hende så meget plads som muligt.
 6. 6
  Tilbringe tid sammen. Dette er en afgørende fase i dit forhold. Er du bare en ven, hun ser i ny og næ, eller er du en person, hun bruger en masse tid sammen med? Det er den tid, hvor du er nødt til at bygge din obligation med hende. Hvis du ikke gør det, vil du være "bare en anden person" til hende. Du er nødt til at være tålmodig, fordi længden af ​​tid tilbragt i denne fase varierer fra person til person.
 7. 7
  Gør din flytning. Ved nu, skal du være gode venner - virkelig gode venner. Hvis du virkelig god til det, vil hun sikkert allerede lide dig. Men uanset om hun har fortalt dig, at hun gør eller ej, bør du fortælle hende, at du kan lide hende. Bare fortæl hende - ikke være alt brænder for det. Fortæl hende på en diskret måde, så det ikke vil ødelægge dit venskab, men sørg for at få budskabet igennem.
 8. 8
  Tage det næste skridt. Det er her, det er forskelligt for hver person. Ved nu, har du enten indset, at du hader dem, eller du er endnu mere forelsket. De enten lide dig tilbage, eller gør de ikke. Uanset hvordan det går, er du nødt til at køre med den.

Tips

 • Hjælp hende, når hun har brug for dig, men ikke brun over hende eller følge hende rundt som en personlig assistent. Du er nødt til at skabe gensidig respekt eller et forhold ikke har nogen chance for at arbejde.
 • Være en gentleman.
 • Giv hende en gave. Det kan være en blomst eller en bog eller bare nogle sjove nipsting, så længe det lader hende vide, at du tænker om hende. Også finde ud af hendes fødselsdag og gøre noget særligt sødt.
 • Tal med hende hver dag. Inden for en uge eller deromkring, vil det blive en dagligdags ting, og du kan spørge hende ud uden at føle akavet. Selvfølgelig viser tillid og ikke får forstyrret, hvis hun ikke accepterer, bare fortælle hende, at du forstår og gå væk smilende med dit hoved op.

Advarsler

 • Efter et par samtaler, du kan begynde at gøre det klart, at du kan lide hende, men ikke overdrive det. Smile til hende og betale komplimenter, giver hendes udseende og bringe hende gaver. Du kan overvælde hende, hvis du kommer på for stærk.
 • Selv om du bør tale med hende hver dag til hver anden dag, ikke overdrive det! Prøv at læse skiltene, hvis hver gang du begynder at tale til hende, at hun bliver distraheret, så lad hende få hendes plads.
 • Hvis hun har en kæreste, ikke besætte over det. Du vil møde en ny person, eller hendes forhold kan ende.