Wkadk

Hvordan skal man behandle med en bedste ven skære venskab til gode

De fleste mennesker kan ærligt sige, at "bryde op er en hård ting at gøre." Vi tænker ofte på det, når det kommer til parforhold, men vi kan også udvide denne retning relationer med ven eller "venskaber". Når meget af dit liv centrerer sig omkring en bestemt person, er det svært at tilpasse sig livet uden dem. Her er blot et par skridt til at hjælpe med at håndtere et tab.

Steps

Hvordan skal man behandle med en bedste ven skære venskab til gode. Tal med nogen om problemet.
Hvordan skal man behandle med en bedste ven skære venskab til gode. Tal med nogen om problemet.
 1. 1
  Tal med nogen om problemet. Det kunne være en anden ven, en forælder, en studievejleder mv Afvisning er svære at håndtere, og at have en person der at validere dine følelser kan ofte hjælpe dig gennem processen. Selv blot almindelig udluftning er god.
 2. 2
  Find en kreativ afsætningsmulighed for at udtrykke dine følelser. Mange gange er det en rigtig god idé at investere i musik, skrivning eller endda kunst. Fra de værste erfaringer en kommer et stort stykke arbejde.
 3. 3
  Frivillige. Hjælpe nogen i nød kan lave dine egne problemer synes langt mere trivielle ved sammenligning.
 4. 4
  Deltag i en klub eller gruppe. Have noget at gøre, kan tage dig fokusere off miste din ven samtidig med at du for at få nye venner. Det er dejligt at få nye venner. Hvis du får træt af de samme gamle uinteressant venner, møde nogle nye på nettet eller i en etisk online mødested.
 5. 5
  Læs en god bog eller se en god film. Dette vil hjælpe med at holde dit sind off ting.
 6. 6
  Hvis din ven fortæller dig, at du er begge kommer til en del måder, så tøv ikke græde. Det gør det sværere for ham eller hende, og vil ikke vinde dig nogen sympati.
 7. 7
  Bare fortæl dig selv igen og igen, at han / hun aldrig var din ven til at begynde med. En sand ven er evigt og er ude på udkig efter din bedste interesser.
 8. 8
  Må ikke dvæle ved det negative, blikket mod de positive og lære, hvem dine rigtige venner er. Gode ​​venner er svære at finde, men de vil være de mennesker, der vil hjælpe dig gennem en hård tid.

Tips

 • Friends forsvinde i bekendte og bekendte vokse ind venner. Bare husk intet varer evigt.
 • Nogle mennesker kommer ind i vores liv for en grund, for bedre at hjælpe os med at forstå den slags mennesker, vi er. Må ikke ser dette som en dårlig ting, men som en lektie du kan anvende til den næste person, du forsøger at være venner.
 • Hvis du er på en social networking site, såsom Twitter, Facebook eller Myspace, ikke post ting om hvor slemt af en ven, at person var for dig. I sidste ende, når den er lagt ud på internettet, det er på der for evigt.
 • Hvis du behøver at græde, så prøv at finde nogle alene tid, og derefter skælde dine øjne ud. Det er okay at græde.
 • Må ikke skubbe det, men prøv at finde ud af, hvad der skete mellem jer to, hvad enten det er din skyld eller deres; mindste du vil forstå hinanden og hjælpe hinanden reparere venskab.

Advarsler

 • Må ikke klage over din gamle ven til folk, der stadig venner med dem eller forsøge at sprede ubehagelige / ondsindede rygter som en form for hævn.
 • Tal ikke uophørligt om din gamle ven til andre mennesker. Det kan bære tynd hurtigt og bringe ham / hende op i hver bevarelse viser, at du stadig mener om denne person.
 • Må ikke handle umodne om det. Som mennesker har vi en tendens til at forsøge at lave en krig med mennesker. Det er bedst bare at give slip på tingene, og hvad der er gjort, er allerede gjort.
 • Må ikke chikanere den anden person. Hvis tingene bliver for langt, kan det føre til alvorlige konsekvenser. Bliv den bedre person og ikke lade dem komme til dig.