Wkadk

Hvordan skal man behandle med at miste en god ven

Det er altid svært at miste en ven. Ved at følge disse anvisninger, men forhåbentlig vil du finde nogle retningslinjer til at hjælpe dig gennem processen.

Steps

Hvordan skal man behandle med at miste en god ven. Sørg for ikke at føre dit venskab til dette punkt, så prøv at gøre det klart mellem jer begge, at hvis der er noget forstyrrer dig om dem have en samtale, som ender med en god løsning.
Hvordan skal man behandle med at miste en god ven. Sørg for ikke at føre dit venskab til dette punkt, så prøv at gøre det klart mellem jer begge, at hvis der er noget forstyrrer dig om dem have en samtale, som ender med en god løsning.
 1. 1
  Sørg for ikke at føre dit venskab til dette punkt, så prøv at gøre det klart mellem jer begge, at hvis der er noget forstyrrer dig om dem have en samtale, som ender med en god løsning.
 2. 2
  Accepter sandheden. Hvis han eller hun taler om andre bag deres ryg, er din ven taler om dig, også. Der er ingen undtagelser for dette.
 3. 3
  Lav nogle andre venner. Det er svært, hvis du er genert, men det vil spare dig for en masse forlegenhed senere som du får brug for nogen til at sidde med til frokost og i formiddag.
 4. 4
  Distancere dig fra din "bedste ven". Naturligvis han eller hun allerede har gjort det samme til dig, eller andet, du ville ikke være her.
 5. 5
  Lad ikke "bruddet" turn ind i en kamp. Din ven vil sandsynligvis være så sårende som muligt, en liste over alle dine fejl og nogle at de fleste sandsynligvis ikke eksisterer. Må ikke begynde at skændes eller påpege hans eller hendes fejl. Tag det hele i stiv arm og sige dette, hvis du ikke ved, hvad de skal sige: "Jeg er ked alt viste sig på denne måde, har du gjort det klart, hvordan du føler, og jeg vil ikke genere dig mere." Derefter lade situationen.
 6. 6
  Lav en fredsaftale, så snart du kan. Din ven kender en masse ting om dig, at du ikke ønsker spredt rundt og omvendt. Må ikke gøre det til en krig.
 7. 7
  Prøv ikke at tænke på fortiden med denne ven. Tænke på fortiden vil bare gøre dig føle sig mere ensom.

Tips

 • Må ikke over analysere forhold efter det er overstået.
 • Hvis din tidligere ven forsøger at tale til dig igen, lytte til, hvad han eller hun har at sige. De kan være rigtig ked af, men før de giver dem en chance sørg for at de kunne virkelig være en god ven. Bare vær på vagt. Må ikke falde i den samme fælde igen.
 • Hvis du stadig føler sig akavet et par dage efter du er venner mangler fra dit liv, så fortvivl ikke, dens helt fint. Dens også i orden at have dem på bagsiden af ​​dit sind, men bare ikke bringe dem frem en masse.
 • Hvis du ven vil have dig til at forlade ham eller hende alene, så ved alle midler, så gør det.
 • Alt folk siger er beregnet til at udløse en følelsesmæssig reaktion være det gode eller dårlige. Må ikke tage tingene til hjerte, der er sagt under et "break-up", kunne dette permanent ar dig. Bare slappe af og tage det hele i stiv arm.
 • Vises så lykkelig som muligt, når din ven kan se dig.
 • Aldrig græde foran ham eller hende. Det gør det kun sværere for ham eller hende.

Advarsler

 • Hvis du udvikler selvmordstendenser, få hjælp, og dette vil ikke gøre din ex-bedste ven ked af det.