Wkadk

Hvordan skal man behandle med en misundelig ven

Envy kan defineres som en følelse, at "der opstår, når en person mangler en andens fineste kvalitet, præstation, eller besiddelse og enten ønsker det eller ønsker, at den anden manglede det."

Steps

Hvordan skal man behandle med en misundelig ven. Styre væk fra misundelige mennesker.
Hvordan skal man behandle med en misundelig ven. Styre væk fra misundelige mennesker.
 1. 1
  Styre væk fra misundelige mennesker. De vil ikke indrømme, at de er misundelige typisk. Styre væk fra denne person. Holdes væk indtil de bekender og sige undskyld. Hvis ikke holde sig væk, kan du ikke råd til at holde misundelige mennesker i dit private verden. Folk, der misundelse er du ikke dine venner.
 2. 2
  Undersøg hans opførsel. Se hans handlinger, ord, osv. Nogle gange de gør ansigt svar, så vær opmærksom.
 3. 3
  Hvis du gerne vil gøre noget, og han siger ting som "du kan ikke", "du sutter" eller "du ikke kommer til at gøre det" så de er tegn på misundelse. For eksempel: Du vil gerne synge, og han siger, bør du ikke fordi du er en dårlig sanger, men andre siger, du har en stor stemme, noget er galt.
 4. 4
  Prøv at hjælpe ham ud i denne situation, så tal med ham om denne følelse. Hvis det ikke lykkes at forsøge at bryde op med den ven.
 5. 5
  Tale med nogen om det. Du kan ikke se, at han er misundelig, men hvis du fortæller andre den situation, de kan identificere den.
 6. 6
  Misundelige mennesker taler med andre om dig.
 7. 7
  Undersøge, hvad der gjorde ham på den måde. Du kan forveksles med noget, du gjorde, at han hadede og han forsøger at få hævn. Eller måske er han i dårligt humør, og folk med dårligt humør forsøge at gøre andre føler ligesom snavs.

Tips

 • Få venner med folk, der har de samme ting som dig eller mere, på denne måde behøver du ikke misundelige mennesker, der forsøger at trække dig ned.
 • Spørge andre mennesker, der kender denne person, hvis han taler om dig. Er det slemt? Er det godt? Du vil aldrig vide, hvis du ikke undersøge.
 • Må ikke afsløre for meget, holde tingene enkle mellem mennesker, der ikke kender dig godt.

Advarsler

 • Husk forskellen mellem beundring, misundelse og jalousi. Beundring er, når nogen kan lide noget om dig og er inspireret af det, men de ønsker ikke, at du manglede det (en god ven har og viser det så godt). Men misundelse er, når de kan lide hvad du har (og vise det ved at kopiere eller værre endnu, siger, at de kom op med det, osv.) og vil have dig til at mangle det (dvs. de forklejne dine bedrifter eller over handle kvaliteten i dig, de ønsker). Jalousi er oplevelsen, når noget, man besidder, og er bange for at miste. Så sørg for at du mærke det korrekt. Hvis en ven er misundelig på dig, så husk, at det er en ægte form for smiger selv smertefuld. Husk, at de føler sig underlegen og huske, at når de forsøger at nedgøre dig.
 • Husk at hvis du konfrontere din misundelige ven, de kan blive fjendtlig og benægte. Hvad værre er, kan de selv forsøge at overbevise andre om, at du er den misundelige én. Prøv at fokusere på dine egne resultater, og undgå at komme i en "one-upmanship" spil med dem som de vil forsøge at prale, når du er rundt. Bare ignorere dem og være nådig, hvis du ser dem.
 • Denne person kan være din værste fjende, eller din bedste ven. Og selv hvis dens din bedste ven, ikke er opmærksomme på ham eller hans handlinger.
 • Håndter en misundelig ven med største omhu. Hvis han / hun er ekstremt misundelig enhver lille reaktion på deres misundelige bemærkninger eller handlinger kan få dem til at blive værre og forsøge at skade dig. (Husk vores venner ved, hvor at skubbe vores knapper, så det er bedre at distancere dig selv på en fredelig måde langsomt over tid).
 • Hvis du lytter til ham, du vil være ligesom ham. Så lad ham ikke tage din selvtillid og din styrke ned.