Wkadk

Hvordan skal man behandle med baby mama drama

Lad ikke drama ødelægge dit liv!

I vores forældres dag (forudsat du er over 25 år) par syntes at have den samme gameplan: møde nogen, dato, falde i kærlighed, bliver gift, har børn, bliver pensionister og flytte til Boca Raton. På denne dag og alder, er det ikke så skåret og tørret. Med split-forsørgere ved at blive normen, har den moderne gal nye scenarier for at beskæftige sig med: nemlig hvordan at træde ind i en split forælder situation, der eksisterede før din nye forhold med faderen gjorde.


I mange situationer tilsyneladende er moderen ikke vil være alt for modtagelige. Intet du gør synes at være god nok, alt hvad der kommer ud af deres mund synes at være gift, der sætter sådan et pres på dig og dit forhold. Lad det ikke bringe dig ned!

Steps

Hvordan skal man behandle med baby mama drama. Husk, moderen er en kvinde, en person med følelser ligesom dig.
Hvordan skal man behandle med baby mama drama. Husk, moderen er en kvinde, en person med følelser ligesom dig.
 1. 1
  Husk, moderen er en kvinde, en person med følelser ligesom dig. Denne ene er svært at acceptere, men husk på, at i nogle situationer moderen elskede faktisk / "elsket" faderen. Mange mennesker tror, ​​at de kommer til at gifte sig med deres barns far, men ender enlige forældre. Måske dette giver den bitre gift barnet mors tendens til udspy. Spørg din mand om forholdet, hvordan han mente om nyheden om hans barns undfangelse og slutningen af ​​forholdet. Det kunne hjælpe dig med at forstå baby mama mere og din mand mere.
  • Der er den anden situation mødre blive gravid for at holde nogen, og der er ingen forståelse for, at. Så stop forsøge.
 2. 2
  Indse, er mor (sandsynligvis) ikke går nogen steder. Det er temmelig dumt at sidde der og forestille "hvis hun ikke var her, ville alt dette være nemmere! Hvis hun bare ville underskrive løbet forældremyndighed og være væk..." Ja, det ville være lettere så vidt drama går - men vågner op, er hun ikke går nogen steder, så stop slå dig op over det.
 3. 3
  Hvis det overhovedet er muligt, forsøge at snakke til din baby mama. Sæt det derude, at du ikke forsøger at erstatte hende, anerkender du, at der er en obligation, kan du ikke bryde mellem hende, barnet og din mand. Dette kan hjælpe med at rydde luften lidt mellem dig og hende. De fleste mødre se en anden "moderlige figur" som en bedrager til tronen på en måde, så sørg for at hun er klar over, du kommer til at regere din husstand i overensstemmelse hermed, men barnet vil stadig vide, hvem deres mor er.
 4. 4
  Når alt andet svigter - Lad din mand blive en mand. Hvis moderen gør noget, der forstyrrer dig, ikke være aggressoren og kalde hende ud på den. Det kommer til at blive mødt med frække samtale efterfulgt af en hurtig "er du ikke deres mor! Du har ingen indflydelse på, hvad der sker i deres liv" og en prompt klartone i øret, som kan være et alvorligt slag for din stedmor ego til at være mindet om, at i sidste ende, børnene er ikke din. Når ting som dette sker, standard til din mand til at håndtere det. Gør ham opmærksom på, hvordan du føler, og lad ham klare det, hvordan han ser fit. Hvis du verbalt kæmpe med moderen, vil hun verbalt kæmpe med din mand, skal du lufte din mand, vil han snap fra alle griping - forholdet over. Kommunikation er nøglen.
 5. 5
  Assert hvordan du føler. Dine følelser er lige så vigtige og gyldige som hans. Bare fordi du er ikke den ene med barnet, betyder ikke, at du ikke har nogle indflydelse på, hvordan situationen barnet håndteres. Hvis han virkelig er ønsker forholdet til at vare disse ændringer, han vil være villig til at gøre. Efter alt, indebærer et forhold, at begge parter vil have et buy-in.

Tips

 • Deal med den nu, "hvad hvis'er" får du ingen steder.
 • Hvis du tror, ​​din mand at gøre en dårlig beslutning om barnet / børnene, hævde dine følelser med ham og lade ham indse, at hans liv påvirker dit.
 • Dit job er at være der for dig selv, din mand og hans barn / børn. Det er ikke dit job at blive fanget i drama. Det vil kun bringe dig ned, og hvis du ikke kan være der for dig selv, hvordan kan du være der for andre?
 • Kommunikation er nøglen, både med din mand og mor. Lad dem vide, hvordan du føler, hævde din rolle og anerkender deres.
 • Prøv at empati med moderen. Prøv at forstå, hvor hun kommer fra, og hvorfor hun kunne handle den måde, hun er.

Advarsler

 • Må ikke blive involveret i en råben match med moderen. Det vil ligne en episode af Maury showet og vil forårsage en splittelse mellem alle parter.
 • Må ikke bekæmpe din mands kampe for ham. Når der sker noget, skal du ikke køre at kalde moderen - oplyse, hvordan du føler om situationen til ham og lade ham håndtere det som nødvendigt.
 • Forsøg ikke at være barnets / børnenes mor. Hvis moderen er stadig i billedet, respektere hendes rolle og være stolte af jeres.
 • Vær forsigtig med påstand. Hold øje med sårende ord, tone og kontekst. Du ønsker at hævde dine følelser uden at logrer en finger i hans ansigt.