Wkadk

Hvordan at være middelværdi og skræmmende når det er nødvendigt

Det er en gennemsnitlig verden derude. Nej, der betyder hele tiden er ikke svaret, men nogle gange en situation kan komme op, når du bliver nødt til virkelig at se og være truende og vise mennesker, du er sej. Men dette kan være ganske svært, især hvis du er normalt en genert og sød person. For nogle tips om hvordan man kan gå om dette, når du virkelig har brug for, læse bare videre.

Steps

Hvordan at være middelværdi og skræmmende når det er nødvendigt. Skildre en mangel på positive følelser.
Hvordan at være middelværdi og skræmmende når det er nødvendigt. Skildre en mangel på positive følelser.
 1. 1
  Stå din jorden. Uanset hvad, ikke ned igen. Selv hvis nogen siger noget, der gør din mening ser skrald, holde sikkerhedskopiering hvad du tænker og siger præcis, hvad du mener. Må ikke gå, "Ja, jeg tror du har ret, mand. Jeg stinker" eller den slags ting. Holde ud. Selv hvis du taber, vil det vise folk, du ikke vil tilbage ned og at du står op for, hvad du mener i. Bare sørg for at du ikke give det indtryk, at du er for stædig til at hænge.
 2. 2
  Lov selvsikker. Hvis du hænger dit hoved og kigge væk, er folk ikke kommer til at tage dig alvorligt. Det er ikke svært at handle tillid - det er ligesom handle glad eller trist. Det tager kun et par skridt: roll back dine skuldre, hold dit hoved op og se folk i øjnene. Øv med din familie derhjemme, og du vil få det bedre.
 3. 3
  Være reserveret. Dette kan ske gennem kontrolleret brug af ansigtsudtryk og verbale sprog. Forbliv høflig i din måde, men samtidig ikke giver for meget væk om dig selv. Du vil måske opleve, at det hjælper at holde samtaler korte og stof-of-fact, uden at gå i personlige oplysninger. Dette vil skabe en følelse af mystik og usikkerhed for andre, når det kommer til din interaktion med dem. Husk også ikke at dukke bange eller intimideret - så ellers vil ødelægge den ønskede effekt.
 4. 4
  Skildre en mangel på positive følelser. Dette omfatter at undgå adfærd, såsom latter, sjov, og smilende - selv om der normalt er disse typiske holdninger, du viser andre. Hvis du finder dette vanskelige, sigter mod at være så generelt emotionless som du kan - inden for den specifikke situation, du forsøger at dukke middelværdi / truende i - måske hjælpe med dette. Men at udtrykke negative følelser som vrede brister eller irritabilitet er acceptabelt - da disse sandsynligvis vil føre til intimidere person / folk på den modtagende ende.
 5. 5
  Brug en passende stemmeføring når man taler. Sørg for, at du lyder selvsikker, stærk og sikker på dig selv. Tal ikke så stille folk kan ikke høre dig. Tal Bare en lille smule højere end normalt, for at sikre, at du har hørt. Det vil lukke munden på folk, også. Sig ikke noget at provokere et argument eller som kan få dig i problemer, men sørg for at sige, hvad du mener i en lidt mere hård end normalt slags måde.
 6. 6
  Være sløv i at udtrykke dine meninger andres. Hvis det sker, at nogen har lavet en dårlig beslutning eller ikke ser godt ud i en eller anden måde, springet fremad og være ærlige om det med dem - men uden at være taktfuld, som du ikke vil give indtryk af at være betyde, hvis du gør det. Du vil sandsynligvis opnå den effekt, du er ude efter endnu bedre, hvis du bruger en sarkastisk måde, når du foretager dine kommentarer.

Tips

 • Altid holde hovedet højt og ikke ned igen!
 • Brug af dine ansigtsmuskler, dine øjenbryn skubbe sammen for at skabe en intens og hæk udseende, når du taler og gør din point.
 • Hvis du tænker på at bruge dem, ikke går overbord på vrede brister. Det er én ting at udtrykke vrede gennem ansigtsudtryk og ord. Men en anden til at true nogen med fysisk skade. Undgå dette for enhver pris, da det ellers vil få dig ind i problemer, og du vil sandsynligvis ende med at få ondt alligevel.

Advarsler

 • Hvis du virkelig ikke kan lide tanken om potentielt at fornærme eller gøre mulige fjender af andre mennesker, denne artikel sandsynligvis ikke for dig.
 • Forsøger disse teknikker kan stadig føre til problemer eller en kamp, ​​så vær omhyggelig i dit valg af ord og handlinger omkring bestemte personer. Brug din bedste dømmekraft, hvad der er sandsynligt, at arbejde uden at være tilbøjelige til at føre til stærkt problematiske situationer.
 • Forsøger disse trin er højst usandsynligt, at score dig popularitet point. Folk ofte ikke kan lide andre, der gør en vane med at være ondt eller skræmmende.