Wkadk

Hvordan overbeviser nogen til at give dig noget

Nogle gange i livet, vi ønsker ting, som vi er nødt til at bede en anden om. Dette er en guide til at vise dig hvordan du får, hvad du ønsker.

Steps

Hvordan overbeviser nogen til at give dig noget. Vent personen er i godt humør.
Hvordan overbeviser nogen til at give dig noget. Vent personen er i godt humør.
 1. 1
  Vent personen er i godt humør. Må ikke bede dem om noget efter noget negativt, der er sket for dem. For eksempel: spørg ikke om de ser ked af det eller hvis du fik en dårlig karakter på din rapport kortet. Spørg og hvis de siger nej spørge igen, og hvis de stadig sige nej gøre en trist ansigt og sige venligst, indtil de siger ja, og end efter at hjælpe dem, så de vil ikke mener, at din bruger dem.
 2. 2
  Få på personens gode side. Hvis de har brug for hjælp med noget, give det til dem. Hvis de vil have dig til at feje gulvet, gør det (eller i det mindste gøre en meget god undskyldning for ikke at gøre det).
 3. 3
  Gøre det ud som du gør dem en tjeneste. Hvis du spørger din mor til at købe take-out til middag, siger, at du ved, hvor hårdt hun har arbejdet siden sidst, og du tror, ​​hun skal ikke lave mad. Hvis du ønsker at gå til en fest, siger, at du vil give dem en pause til at slappe af for en aften. Der er altid en måde at gøre det ud som du gør nogen en favor.Be overbevisende måske lidt manipulerende, når man spørger, hvad det er du vil, men ikke til det punkt, hvor det er åbenlyst indlysende du kun søge deres selskab, fordi du vil have noget; ingen ønsker at blive brugt som.
 4. 4
  Tak dem og handle som de gør en enorm fordel. Få på deres gode side til næste gang du vil noget.

Tips

 • Prøv at spørge dem til noget større først, derefter, hvis de nægter, så spørg dem for den mindre ting. De er mere tilbøjelige til at sige ja på denne måde.
 • Må ikke være alt for søde pludselig. Hvalpen ansigt virker ikke, og en af ​​disse vil gøre dine forældre er i tvivl, og har mistanke om at du ønsker noget. Vær rolig.
 • Hold hovedet koldt og ikke komme i vejen for du ved, at kan forstyrre dem.
 • Må ikke lyder desperat, som hvis du virkelig vil noget, fordi så vil de begynde at gøre du gør ting til det. Lov ligesom det er nogen big deal, hvis de siger nej. Stadig prøv igen selv.
 • Prøv at sige noget lignende "Jeg gjorde det rigtig godt i skolen" eller "Jeg var den eneste til at afslutte matematik arbejde givet i skolen!". De vil begynde at tænke, at du er ved at blive mere ansvarlige og bør tillades dine ønsker.
 • Smid ikke et raserianfald, hvis de siger nej. Bare gøre dem til at føle dårligt om ikke at lade du / har, hvad du ønsker. Sige, at du prøver virkelig hårdt på at hjælpe, og det er skuffende, at du ikke får, hvad du ønsker. Gråd er acceptabelt, hvis du er desperat, men gør det til det triste, elendige gråd (i modsætning til den vrede, raserianfald græder).
 • Må ikke bede om noget andet - fokusere på, hvad du ønsker. Hvis du ser en anden ting du kan lide ikke bede om det. Tænk på dig selv - er det bedre end hvad jeg ønsker på nuværende tidspunkt? Købe ting føre til andre tilfældigheder som dine forældre kunne sige "du allerede har købt den ting du ville den anden dag, så du ikke kan få denne".
 • Hvis nogen andre ønsker noget, foregive, at du gør dem en enorm fordel, så de vil synes du er en dejlig person.

Advarsler

 • Hvis de siger nej, prøv igen senere. Bare prøv ikke for meget eller du vil genere dem, og du vil ikke få, hvad du ønsker, næste gang så godt.