Wkadk

Hvordan skal man behandle følelsesmæssige misbrug

Følelsesmæssige misbrug kommer i mange former. Nogle gange er det år værd af en kæreste eller veninde, mand eller kone iført dig ned, nogle gange, det er en romantisk entanglement, der tager en tur ind i denne farlige område, og det kan endda komme i skole under en dominerende lærer, eller på arbejde under et dårligt chef. Uanset misbrug du har lidt, kan du begynde at overvinde de effekter, du har lidt i dag. Med henblik på at holde tingene klart i denne artikel vil vi skifte mellem kønnene i trinene.

Denne artikel er bedst egnet til voksne i relationer, hvor der stadig er plads til valg. Men hvis du er bange for din umiddelbare sikkerhed, ringe 911. For hjælp og rådgivning om at undslippe et voldeligt forhold, så ring til National Domestic Violence Hotline på 1-800 til 799-SAFE (7233), eller 1-800-787-3224.

Steps

Hvordan skal man behandle følelsesmæssige misbrug. Erkend, at du ikke kan ændre din partner, er det kun din reaktion på ham eller hende.
Hvordan skal man behandle følelsesmæssige misbrug. Erkend, at du ikke kan ændre din partner, er det kun din reaktion på ham eller hende.
 1. 1
  Erkend, at du ikke kan ændre din partner, er det kun din reaktion på ham eller hende. Du kan forsøge at vise din partner, hvor skadelig disse adfærdsmønstre er, og hvordan de påvirker dig, og håber din partner vil accepterer, at du bliver stærkt beskadiget. Du kan håbe din partner vil derefter træffe beslutning om at ændre sig. Men i sidste ende, kan du ikke tvinge forandringer. Erkend, at grovheder i din partner er forankret i flere lag af deres følelser og perspektiver. Forsøger at ændre dem gennem argumentere eller overtalelse oversætter til dem som den fuldstændige fornægtelse og devaluering af deres erfaringer og realiteter. De vil føle en øjeblikkelig instinkt for at beskytte de snørklede af deres egne tankemønstre og skubbe din logik væk i processen. Husk at du ikke kan argumentere logisk med en urimelig person. Husk også, at misbrug er kun en manifestation af misbrug tankemønstre. Det eneste, der kan ændre en persons tankemønstre er indførelsen af ​​et andet sæt af dem skabt af et dybt påvirke sæt af sunde nye oplevelser. Bagefter vil din partner genkende de gamle mønstre og glæde beslutte at afslutte adfærd på hans eller hendes egen.
 2. 2
  Din energi er mest effektiv, når du ændrer dig selv. Men passe på ikke at ændre dig selv for at primært undgå konflikt med din partner. Ændring dig selv er at være færdig med en objektiv tankegang, ikke en defensiv eller offensiv én. Vælg et mål for dig selv, der kommer fra en velkendt sandhed eller langvarigt virkelighed, er tid bevist. Må ikke vælge et mål bare for at dulme en omstændelig problem genereret af din partner. Efter et stykke tid, vil din ægtefælle reagere og begynde at ændre sig, hvis de føler sig tvunget til at følge dit gode eksempel. Forandring tager tid, og du er nødt til at være tålmodig. Men år efter år, vil du begynde at se nogle ændringer. Når en person bliver født, deres hjerte slår 140 slag i minuttet. Dette gør unge energiske og følelsesmæssige. I midaldrende, slår hjertet 90-110, så midaldrende mennesker er eftertænksom og tankevækkende. I alderdommen, slår hjertet 70 slag i minuttet, og de ældre er sædvanligt. Det er blevet sagt, at en kvindes krop er smuk, før 40, men hendes personlighed er smuk efter 40..
 3. 3
  Indstil nye, rimelige vilkår for forholdet til klare og gennemføres konsekvent konsekvenser. Beslut (ideelt sammen, men hvis det ikke er muligt, selv bestemme), at du kommer til at lære en ny måde at være i dette forhold. Misbrug oftest eksisterer, fordi de følelsesmæssige svagheder misbrugeren efterspørgsel udøvelse af kontrol-eller pine andre (dig) at give dem en følelse af følelsesmæssig tryghed og tilfredsstillelse. Læs det igen, fordi det er vigtigt: Misbrug virkelig begynder på grund af usikkerhed eller trust problemer med misbrugeren Det er oftest aktiveret ved (1) ofrets manglende evne eller manglende anerkendelse af krænkende adfærd eller (2) afmagt af offeret, som. i tilfælde af et barn udholde den følelsesmæssige misbrug af en forælder. Hos voksne relationer, i sidste ende hverken partner forstår en sund måde at diffundere misbrug og for at respektere hinanden eller sig selv. Fastslå, med øjeblikkelig virkning, vil alle interaktioner være hæderlig, og vil specifikt og især udelukke: navn calling, karakter anfald / domme, hævede stemmer, spytte, kaste genstande, osv., og at hvis den ene partner bryder aftalen, så vil separation øjeblikkeligt pålægges indtil gensidig respekt er genoprettet. Vær parat til at acceptere, at dette aldrig kan ske, især i fremskredne stadier af misbrug og at din vilje til et sundt, respektfuldt forhold kan resultere i opsigelse af denne misbrug én.
 4. 4
  Sætte grænser. Misbrug, i almindelighed, er et spørgsmål om manglende respekt, der normalt indebærer trespass på individets lighed og frihed på grund af uklare eller dårligt definerede grænser. Hvis du er på den modtagende ende af misbrug, er det op til dig at sætte klare, rimelige grænser for en ærefuld forhold og til konsekvent at holde sig til dem. Lad din partner vide, at du nu erkende dit ansvar i at tillade respektløshed i fortiden, men at denne æra nu er kommet til en ende. Genkend de skader der er afholdt af tidligere æra og etablere en forpligtelse til at opnå den nødvendige støtte til og genoprette fred og styrke er nødvendig for gensidig respekt i alle dine fremtidige relationer.
  • Fortsat at håndhæve ringeagtede grænser, mens de bor med eller oplever hele tiden en misbruger vil kun aktivere og give misbrugeren tilladelse til at fortsætte misbruget. Deres tilstedeværelse er alt der er nødvendigt for dem at oversætte det til tilladelse. Husk, at du beskæftiger sig med tragisk self centeredness af uudgrundelige dybde og kompleksitet. Misbrugeren ser dit engagement til grænser som et tegn på, at du godkender deres voldelige adfærd og i nogle måde, du er der for at redde dem fra sig selv. Du er ikke beskæftiger sig med en fornuftig person. Din logik og etik arbejder i misbrugerens forsvar, ikke kaste en kontrasterende lys for dem at bruge som vejledning.
  • Må ikke tolerere gentagne overtrædelser længere end 30% af den samlede tid, du har været i forholdet. Hvis du undlader at stoppe tolerere det, så skal du begynde at realisere dine codependent streak og arbejde imod det med udenfor backup. Du er ikke dømt til ensomhed og misbrugeren ikke klar eller erkende, hvor meget de har brug for dig til at trække sig væk fra dem lige nu. Du er ikke at opgive dem eller forholdet på dette punkt. Du har tilladelse til at adskille.
 5. 5
  Udvikle følelsesmæssig intelligens. I tilfælde af misbrug, er begge parter ofte ubevidst undertrykke vigtige følelser. Modtagere af misbrug er ofte ubehageligt at udtrykke ægte, respektfuld vrede, som er nødvendig for at etablere grænser. Misbrugere er ofte udtrykker frygt, ikke vrede, når misbruger. Det er "kamp eller flugt" respons, der kommer igennem, og for at afslutte misbrug, skal begge parter være villige til at lære nye måder at føle og udtrykke deres sande følelser at afslutte mønster af skyld, skam og straffe. Udtrykke dine dybeste og stærkeste følelser kun i former, hvor de vil modtage den fulde respekt og støtte, såsom en dagbog, en blog, en gruppe meget nære venner eller betroede familiemedlemmer, en professionel og respektfuld psykolog (bedst ved henvisning kun), etc.
 6. 6
  Forstå dynamikken i forholdet. Nogle relationer er dannet på fysisk tiltrækning alene, nogle på at gentage fortidens mønstre lært af en forælder, og nogle er ikke af vores valg (som med en forælder). Uanset om du arbejder ud barndom problemer på din partner, eller blot at gentage lærde adfærd, er det vigtigt at forstå, at ikke mange relationer er dannet i realm af intellekt og følelser. Nogle er stadig overvejende uformede, andre ændre sig over tid. I en perfekt verden, ville relationer være vores højeste læring legeplads. Måske den, vi er sammen med har mest at lære os, og ofte udløser de mest ekstreme følelsesmæssige reaktioner. Hvis du føler, at det er sikkert at bo og lære med din partner, så tag et godt kig på den dynamik spiller ud, som har noget at lære dig. Hvis du ikke føler dig sikker nok til at bo, men har brug for at afslutte det, og derefter reflektere tilbage på hvad man kunne lære om forholdet mønstre, der var på plads. Den læring kan være om at værdsætte dig selv, slappe af gamle traumer, eller udtrykker følelser healthfully.
 7. 7
  Source din sikkerhed. Det er nemt at tro, at din partner er ansvarlig for din sikkerhed afhængigt af hans eller hendes adfærd, men det er ikke sandt. Du er den eneste, der kan skabe sikkerhed for dig selv. Du gør dette ved at træffe valg. Du har en medfødt navigatør system i dig selv, der giver dig mulighed for at træffe beslutninger, der føles rigtigt for dig, og som vil holde dig sikker og glad. Når du lærer at være opmærksom på dine instinkter, vil du vide, hvilke valg der livsbekræftende, og hvilke der vil dræne dig for din energi eller skabe kaos.
 8. 8
  Få nogle coaching eller professionel hjælp. Find et forhold coach eller mental sundhed professionel, der kan hjælpe dig med dette problem. Det er muligt for begge parter at slappe følelsesmæssige misbrug, hvis de vælger at. Finde en stor støtte-system, helst en, der bruger en holistisk, no-skylden tilgang til healing vold vil skabe den sundeste og mest succesfulde miljø for læring og helbredelse.
 9. 9
  Vide, hvornår at sige farvel. Nogle gange, relationer er bare forkert og kan ikke blive frelst. For din skyld og af hensyn til din mentale sundhed, så prøv svære at genkende så tidligt som muligt, hvorvidt dette forhold er endnu værd at arbejde på. Grunden til at vi dato før ægteskabet er at opdage, hvorvidt vi er kompatible. Vi forpurre denne proces, når vi nægter at se, at blive behandlet dårligt af en anden voksen er uacceptabelt. Hvis du er ulykkelig i dit forhold, og har været i længere tid end halvdelen af ​​den tid, du har været sammen, forlader. (Eksempel: Du har været ulykkelig for mere end to år, men du har kun været sammen i tre år.)

Tips

 • Være fast og klar med dine beslutninger om at foretage alvorlige ændringer i dit forhold. På samme tid, ikke råbe eller bande.
 • Vælg at se dig selv og din partner som gode mennesker, som måske, på dette tidspunkt, ikke kender en sund måde at forholde sig til hinanden. Stress af at være i misbrug relationer skaber hyper-følsomhed. At lære at forholde sig til hinanden på en sundere måde, kan betyde, at der er håb for forholdet. Husk, begge parter har brug for at gøre en samordnet indsats for ægte forbedringer der skal foretages. Misbrugeren kan have brug for private sessioner uden dig der. Du kan få brug private sessioner uden din misbruger der. Du skal blot foretage en forpligtelse til dig selv at lære, hvad det er, du har brug for at vide for at skabe en kærlig, sund, dynamisk forhold. At bebrejde dig selv eller andre er valgfri og kun holder den dynamiske for straf går.
 • I nogle tilfælde er misbruget så svær eller voldsudøveren så uvillige til at ændre, at du bare har brug for at komme ud, og komme ud nu. Hvis du har prøvet at stoppe misbruget gentagne gange uden effekt, eller hvis din partner er misbruger dig fysisk så godt, komme ud. Forlader huset, siger ikke, hvor du kan finde, og snakke med en professionel rådgiver.

Advarsler

 • Eje ethvert ansvar, der er din i misbruget, og erkender, at disse elementer sandsynligvis vil bære ind i fremtidige relationer, medmindre de er repareret på din side i det nuværende forhold først.
 • Hvis du vælger at afslutte et voldeligt forhold, sørg for at have en god støtte system på plads, og være opmærksom på alle de valg, du skal gøre for at blive sikker.
 • En del af uudgrundelige selvoptagethed af misbrugere er, at de føler sig i sagens natur offer eller truet. Forsøg ikke at være en helt eller tror, ​​at du er den eneste person, der har, hvad misbrugeren altid er påkrævet. Det er en illusion skabt gennem fortvivlelse over situationen afspilles på din medfølelse. Chancerne er, du blev tiltrukket af misbrugeren på grund af en codependent streak i din personlighed. Check for det grundigt.
 • Har alle de fornuftige ting, du kan for at skabe et godt forhold, før du forlader, og lad din partner de samme muligheder, så der stadig er nogen uløste erhvervslivet, og ingen intern skylden på dig selv for at ødelægge en forpligtelse, som kunne have været repareret.
 • Husk, at medmindre du er et mindreårigt barn, der beskæftiger sig med en voldelig forælder, kan du lade, når du har lyst til det. Ingen vil bebrejde dig for at forlade en voldelig person og få dig selv til fysisk og psykisk sikkerhed.
  • Men hvis misbruget stammer eller stammer i din nærmeste familie, er det bedst at anmelde og lade andre medlemmer af din familie kender, og behandle sagen korrekt.