Wkadk

Hvordan man kan stoppe forelskelse

Har du befinder dig gentagne gange falder for den samme person eller let faldende for den næste potentielle kæreste, der krydser din vej? Kærlighed er en svær ting at styre, og det kan komme i konflikt med andre dele af dit liv, så som din karriere, din finansielle stabilitet, eller din familie. Sætte en stopper for forelskelse kan være forskellig for alle, men der er skridt, der kan tages af alle, for at undgå dette.

Steps

Hvordan man kan stoppe forelskelse. Begynd at kalde dem en ven.
Hvordan man kan stoppe forelskelse. Begynd at kalde dem en ven.

Med en bestemt person

 1. 1
  Undgå at flirte. Flirting styrker det faktum, at du kan lide dem og vil forhindre dig i at se dem som en potentiel kæreste.
 2. 2
  Begynd at kalde dem en ven. Højt, uden tøven og til så mange mennesker som du kan tale med. Dette vil uddanne dig til at huske, at det er sådan du tænker på dem.
 3. 3
  Oplev hvorfor du holde falde i kærlighed med dem.
  • Hvad gør de gør eller siger, der får dig hver gang? Når du ved, du kan beskytte dig selv følelsesmæssigt eller træffe andre foranstaltninger for at undgå at blive påvirket.
  • Har du brug for flere mennesker i dit liv? Er du ensom? Sommetider måske alle er, er, at du har brug for flere venner til at fylde dit liv med og har været leder for en person til at udfylde dette tomrum.
 4. 4
  Undgå at hænge ud med dem selv. Hvis du forsøger at undgå romantiske følelser, så skal du undgå scenarier med potentielle romantik.
 5. 5
  Distancere dig selv fra denne person. Må ikke hænge ud med dem så meget og begrænse din kommunikation med dem. Hvis din situation tvinger dig til at interagere med dem, holde handlinger og samtaler professionelle.
 6. 6
  Find årsager vil du ikke elsker dem. Er de også klæbende? Har de behandler dine venner dårligt? Er de for hemmelighedsfuld?
 7. 7
  Hold dem ud af dit hoved. Dette lyder måske dumt, men hvis de dominerer dine dagdrømme, har du faldet for dem. Prøv at gøre nogle somme aktivitet, der holder dit sind travlt. Sport eller andre klubber vil hjælpe. Udvikle en passioneret hobby, og meget snart, vil det være din eneste lidenskab.

I almindelighed

 1. 1
  Prioritere. Lav en liste over de ting, du værdsætter mest i dit liv. Hvis en »betydelig andre 'eller lignende moniker, er højt på listen, skal du flytte det længere ned. Kast dig lidenskabeligt på de andre ting på listen. Jo mindre tid, du synes om at have en person ved din side, jo bedre.
 2. 2
  Udvikle en hobby. Du skal blot være optaget. Deltag i en klub, eller starte en. Jo mindre tid du har i din tidsplan, jo mindre sandsynligt, du kan få tid til en enkelt person.
 3. 3
  Ophold i store grupper. Medmindre du er alene, så prøv at være sammen med en stor gruppe af venner eller familie. Det er lettere at falde i kærlighed, når du er fremhævet med en anden person.
 4. 4
  Lad ikke en enkelt person tage nummer et sted i dit liv. Elsk dig selv mere end nogen anden, hvis du har brug for. Forkæl dig selv hver gang i mens. Tag din bedste ven ud eller tage dine yngre niecer og nevøer til en forlystelsespark.

Tips

 • Husk hvem du er, og vide, hvad du ønsker.
 • Tal det ud med en betroet ven.
 • Lær at lukke dig ud. Må ikke sætte dig selv i en shell. eller blokere alt ud, men låser dit hjerte væk. Uden at rå følelse, den følelse i sig selv kan de følelser ikke vokse.
 • Begræns dit kontakt med den person.
 • Tal med en, du føler dig sikker og komfortabel med. Bede om forslag og hjælp.
 • Tilbring tid med mennesker af en anden køn, som du ikke kan se på en romantisk måde.
 • Slet hans / hendes nummer fra din telefon.
 • Slet alle de fotografier, du har om ham / hende.

Advarsler

 • Ikke bevæger sig for hurtigt med nogen. Kærlighed bør tillades at vokse med tiden.
 • Kærlighed er reel. Kærlighed er naturligt. Det bør ikke være tvunget til, men på samme tid, det skal ikke skubbes væk. Være åben for alle muligheder, der kommer til dig.
 • Vær opmærksom på det faktum, at du nemt kunne såre en anden person, hvis du falder for dem og ønsker at bryde væk fra disse følelser, især hvis de gengælde dem.
 • Hvis problemet er, at du har bare ikke været at finde den rigtige form for anden person, så måske er det tid til at søge andetsteds efter en mulig elsker.