Wkadk

Hvordan skal man behandle dumpes, når du ønsker at forblive venner

Du delte en vidunderlig. Et eller andet sted undervejs, venskab forvandlet til kærlighed. For en stund var det endnu mere vidunderlig end din platonisk forhold - for dig. Så hammeren faldet, og nu er din bedste ven ønsker at vende tilbage til din platonisk forhold. Hvordan kan du rense din romantiske vedhæftet, men holde din kærlighed til din ven i live? Det handler om "Indkapsling" og "Processing".

Steps

Hvordan skal man behandle dumpes, når du ønsker at forblive venner. Hold alle beskyldninger og tryglede dig selv.
Hvordan skal man behandle dumpes, når du ønsker at forblive venner. Hold alle beskyldninger og tryglede dig selv.
 1. 1
  Hold alle beskyldninger og tryglede dig selv. Lad os se det i øjnene: sket er sket. Du vidste, at der var en risiko at blive involveret med din kammerat, men du gik videre alligevel, og nu han / hun har kolde fødder, eller ønsker at gå tilbage til ex, før du, eller hvad. Tag nyheder yndefuldt som du overhovedet kan. over det, hvis du har brug for. Bare ikke kalde navne, udtrykker bitre beklager eller påberåbe og tigge om en chance.
 2. 2
  Forstå, at gøre denne overgang ikke vil være let. Lad din Vid, at du har fortrudt hans / hendes beslutning, men vil respektere det ud af kærlighed til dit venskab. Fortæl ham / hende, at du har brug for ham / hende til at respektere dit behov for noget plads for en stund.
 3. 3
  Skær kontakt med din ven for nu. Se dette som noget, der skal simpelthen udholdt, ligesom en brækket arm. Tid væk fra din ven vil hjælpe dig gøre en linje mellem din håb for, hvad der kunne have været, og den virkelighed, der nu må være.
 4. 4
  Erkend, at du har brug for at snakke om det så meget mere end din familie eller venner kan holde ud at høre om det. Du ved du er besat, men du kan ikke hjælpe dig selv og selvom du se deres øjne ruder forbi, er du hjælpeløs at stoppe. Og du bemærker, efter et stykke tid, at vi taler om det ikke rigtig hjælper alligevel. Gør tillader dig selv at tale det ud for de første to eller tre uger, men hvis du stadig ondt efter at: Find en god ven - din søster, bror eller kammerat, og tale med ham / hende fra tid til anden, selv om ikke hver gang du ser dem, hvis du kan hjælpe det. Denne måde, vil du tillade dig selv en eller to personer, du kan lejlighedsvis luftet, snarere end udmattende alle du kender.
 5. 5
  Tillad dig selv mindst en halv time hver dag for at dit tab. Du er nødt til at gå videre med livet, ellers vil du miste dit job, dumpe ud af skolen, mister alle dine andre venner, eller har andre personlige fiaskoer i livet. Vel vidende, at du vil give dig selv mindst en halv time på et tidspunkt i dag at tænke over dit tab vil hjælpe dig med at komme igennem resten af ​​dagen, indtil du kan sidde alene med din sorg.
 6. 6
  Kom op med det mentale billede, du vil bruge til at kassen op og til sidst rense din. Dette er den afskaerme del af øvelsen. Vi kommer til at give disse følelser et sikkert sted at gå, så du kan komme videre med livet, så godt du kan. For nogle kan det være at indsamle billeder ind i en kasse, og smide dem over bord fra et skib. For vores eksempel, vil vi bruge en mentalt conjured bål på en mentalt tryllet strand, som beskrevet lige nedenfor. Det er her, at du vil tillade dig selv at føle og male på dine følelser igen og igen til den næste stykke tid. Prøv at begrænse din sørgende dette scenario samtidig med at gå gennem resten af ​​din dag uden at dvæle ved det overdrevent. Her er den mentale billedsprog proces til at prøve:
  • Sid i et rum alene, helst en mørk, og begynde at opbygge et mentalt billede af at være på en strand om natten. Nu er du alene på dit værelse, i mørke. Du har tid til bare at sidde og behandle din sorg og tab, væk fra andre, væk fra verden. Forestil alle detaljer i denne strand så levende som du overhovedet kan. Høre bølgerne dunkende sandet og skrig måger. Mærk sandet, fugtig og lidt koldt på dine bare fødder, så lad tæerne klemme ned i den. Se en brand pit foran dig. Hør mågerne skriger, når de flyver over. Forestil dig duften af ​​saltvand og sand. Mærk brise fra havet. Gør det synes så virkeligt og levende som du kan.
  • Byg et bål. Nu lys din bål i ilden pit. Se den rødlige orange glød belyse livredder stå i nærheden, mærke varmen på dine ben og krop som ilden bygger. Hør den knitrende og popping. Lugter røgen.
  • Feed at ilden nu - billeder af dig og din ven, når du var sammen, snapshots i dit sind for alle de steder, du gik, alle de ting, du gjorde, som elskere. Tilføj artefakter (gaver du gav, eller fik) mentalt, ser disse ting går op i røg, brændende væk. Watch som de billeder, du mentalt lå på at ilden brænde op. Sæt gaver på bålet, så lad dem brænde. Favorit beklædningsgenstande. Lugter du forbinder med din ven.
  • Lad det brænde. Lad det ud. Græde, hvis du har lyst til det. Lad dine tårer, som du ser disse ting brænde væk. Det er afgørende, at du 'brænde' kun erindringer, der er romantiske vedhæftede filer - ikke de ting, du gør sammen som venner. Du ønsker at føle den kærlighed og hengivenhed på venskab, når du er igennem, men du ønsker at skille dig af med de uønskede romantiske vedhæftede filer og foreninger. Lad ilden til at være lige så stor som din kærlighed - lad det være enorme. Efter alt, er dette en mental øvelse, er du ikke kommer til fysisk brænde ting (medmindre du virkelig ønsker at - og hvis det er det du ønsker at gøre, helt sikkert gøre det i en eller anden sikkert sted).
  • Gentag så ofte som nødvendigt, indtil du føler "udbrændt". Det er rigtigt. Hvis du har brug for en uge, det er fint. Hvis du har brug for en måneds natlige 'bål, »fine. Eller et år. Du tager den tid du behøver at gentage denne proces, indtil du ikke længere føler behov for at gøre det. 'Udbrændt' er en fantastisk måde at se på det. Dette er den Processing del af vores træning. Mens nogle kan overveje dette en tvangspræget tilgang tillade dig selv at føle dine følelser fantatiske, hvis det er nødvendigt, i det omfang der er beskrevet her, kan være sundere end at holde dem boxed op inde, aldrig stået over for. Det giver dig mulighed for at give dig selv lov til at behandle din, virkelig føle dem uden at fortrænge eller undertrykke dem og symbolsk rense dig selv for dem til sidst, mens det stadig tillader dig at gå om din hverdag.
  • Når du er færdig, så lad ilden dø. Som du indser du ikke længere føler en "brændende" tvang til at tale om det, dvæle ved det, eller fortsætte dine meditationer på dine følelser, vil du vide det er tid til at lade det gå. Forestil ilden bliver mindre - du har kørt tør for brændstof at fodre den. Tillad dig selv at fortsætte med at se, da branden svinder og bliver små. Det kan være nyttigt for dig nu at tænke på stranden begynder at være oplyst af den kommende daggry - forestille sig en rødlig skær på himlen, og opfordre dig til at føle håb om en ny dag fødes. Da solen stiger over havets horisont, se ilden går ud, og alle gløder dreje til hvid aske.
  • Send asken til himlen eller opad til rummet. Se dig selv nå ind i pit og hente nogle aske. Dette er sidste gang, du kommer til at tillade dig selv at dvæle ved det - du vil have din ven tilbage nu. Ikke som en elsker. Som din ven. Så det er tid til at lade det hele gå. Tag asken i dine hænder, og gå til surf. Mærk bølgerne skvulper på dine ankler, den kølige af vandet mod din hud. Forestil vinden blidt blæser i ryggen. Hold dine hænder ud. De indeholder asken - det repræsenterer, hvad du efterlader. Åbn dine hænder, og lad asken begynder at blive blæst. Læn dig forover og blæse dem ind i vinden, ind i brændingen, så lad dem flyve til himlen. Lad dine tårer, hvis du har brug for - det er slutningen af ​​dette kapitel i dit liv. At give det en mere endelig føler, tørre dine tårer væk, fornemmer asken mingling i dine tårer. Derefter nå ned i det rene vand i havet, og vaske dem væk. Splash noget vand ind i dit ansigt, føler kølighed, følelsen af ​​at være renset, smage salt, lugte tang af saltet. Stå op, hold dit hoved op. Tænk på din ven, og hvor meget du elsker ham eller hende. Må ikke tillader dig selv at dvæle ved nogen smertefulde følelser af vedhæftet fil, kun på din nu venlige hengivenhed.
  • Gå ud af surf, vende ryggen til din brand pit, og gå væk ned på stranden. Dette er det sidste, bevidst mentale billede, du ønsker - du har haft din tid til at sørge. Du har hengivet din vrede, følelse af tab, og har brug for at besætte med at forestille hver detalje, hver eneste minde om den romantik, du nogensinde har haft tværs dit sind brænder væk i denne udrensning brand. Nu kan du se dig selv forlader det bag som du gå ind i indgangen til en ny dag. Forestil dit hjerte ikke længere rå, ikke længere blødning fra en enorm sår. Tænk på det med en lille hvid plet - et ar, du blev såret, men nu er det healing. Lad dig føle ren og klar til at komme videre. Hvis du har brug for lidt tid til at akklimatisere sig til denne nye følelse, inden du kontakter din ven igen, tage uanset tid du har brug for.
 7. 7
  Fra dette punkt, ikke er engageret i destruktive erindringer. Når du føler dig fristet til at huske den mislykkede Romantik, erstatte denne hukommelse med en god hukommelse på din ven som en ven. Huske en tid, du lo sammen, eller han / hun kom til din mors fødselsdag, eller du fortalte ham eller hende en stor hemmelighed om nogle andre crush du havde. Tillad dig selv kun konstruktive tanker om dette forhold - ikke revidere romance igen. Du er færdig.
 8. 8
  Ring eller skriv din ven. Fortæl ham eller hende, du er klar til at genoptage dit venskab. Det kommer til at føle sig en smule akavet, når du først kommer sammen igen. Det er at forvente. Giv det tid. Mød someplace neutral, og holde det kort for tiden. Har eller tærte - måske frokost, så det ikke er open-ended. Hold de første par besøg kort, så du har tid til at genetablere "normalitet" med din ven.
  • Plan semi-regelmæssige udflugter, så du kan vænne dig til at blive venner igen.

Skrive et brev

 1. 1
  En anden ting du kan gøre, er at skrive et brev med nogen ting du følte er blevet efterladt usagt. Gør det så længe, ​​og sappy som du vil.
 2. 2
  Når du er færdig med det, gemme det væk et sted langt. Dette vil lade nogle af dine følelser og kan hjælpe dig med at forstå dem bedre. Når du føler ikke brug for det længere, brænde det i en pejs eller brand pit. Må ikke efterlade spor af en romance, der aldrig vil være igen bagefter at pine dig (eller genere dig) senere.

Tips

 • Enhver snak om "Undskyld om den måde, det endte, bør vi aldrig have gjort," osv., afvises det samme, og begge af jer skal tage ansvar (ikke tillade bare en af ​​jer til at tage skylden). Sig: "sket er sket. Vi vidste begge at det var en risiko, vi begge tog risikoen. Det virkede ikke for os på den måde, men vi er stadig venner. Lad os bare erkende det og komme videre."
 • Det kan være så akavet eller stiv først, at din vens skyld kan bede ham / hende til at prøve at fravælge venskab. Dette kan tage form af at du bliver den ene til at kalde hele tiden, ham / hende ikke vender tilbage opkald osv. Hvis dette sker, skal du blot vente en uge eller to, og ringer igen og efterlader en dejlig, venlig meddelelse, hvis de don ' t svar. Må ikke presse eller skubbe, bare lad dem vide, at du savner dem og ønsker at komme sammen snart.
 • Hvis spændingen er så tyk, at man kan skære det med en kniv, erkende det. "Det kommer til at være hård, men jeg er ikke lade dig gå. Du har været en god ven for mig. Du vil være igen, jeg ved det. Jeg er stadig din ven, og jeg er her for dig. Lad os bare ikke give op. "
 • Må ikke udelukke "ebbe og flow" af livet. Mange venskaber er tæt i et stykke tid, og derefter glider væk for en stund over din levetid. Hvis det er "ebbe tid" ikke tvinge det. Bare lad det glide og sende et julekort. Det kan være, at venskab er un-reddes, og hvis der viser sig at være tilfældet, er det okay at lade det gå. Du har forsøgt.
 • Enhver selvanklager din ven gør, bør blive mødt med rolige beroligende af dig. "Jeg føler mig så dårligt, jeg ved, du fik ondt..." Du siger, "Det er okay, jeg er smigret, du havde nok følelser for mig at selv prøve at type forhold med mig -. Vi ikke gøre det, men det er nok for mig, hvis vi bare kan være venner."
 • Hvis du og din ex-kæreste indser du er begge med samme romantiske følelser igen, virkelig tænke det igennem og om hvad der kommer til at ske, før du hopper ind i noget en anden gang. Hvis du prøver igen, og det ikke virker, kan der ikke være nogen måde at inddrive det venskab igen.
 • Start et andet forhold, før du prøver at genetablere dit venskab. Du undgår interferens fra frisk følelsesmæssige bagage og langvarig tortur dit selvværd. Du ex bør respektere denne midlertidige distancering (det var deres beslutning efter alle) og kan endda komme til at værdsætte dig mere i dit fravær.

Advarsler

 • ikke underholde begrebet at være "venner med fordele." Hvis du var forelsket, og din ven var ikke, vil det kun ende i tårer, og du vil miste din ven.
 • ikke få rethaverisk eller aggressiv, når genskabe dit venskab. Dette kommer til at tage tålmodighed for jer begge, og hvis du skynder det, vil du blæse det. Hvis din ven synes at være 'droppe' dig til tider, så lad ham / hende. Ligesom du havde brug for tid og rum, kan din ven har brug for nogle vejrtrækning værelse, også. Bare efterlade en dejlig besked, ligesom, "Hey det er mig ikke havde hørt fra dig, så jeg gætte du har travlt Ingen bekymringer -.. Give mig et opkald, når du har et minut, og vi vil chatte Måske. frokost, uanset hvad. Tal til dig snart. " Jo mindre rethaverisk og ængstelig og intens du virker, jo mere din ven vil slappe af og føle sig godt om re-hævde venskab.